Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(helena @ 2006 05 12, 19:59)
ivertinkit papuosima masinai 4u.gif ju du, risami ant veidrodeliu blush2.gif nzn, neikelia...susinervinau...

aš minimalistė ax.gif man perpuošnu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 12, 22:25)
aš minimalistė  ax.gif man perpuošnu  blush2.gif

as irgi minimaliste biggrin.gif cia man taip gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 12, 10:02)
irgi kaspinus?

aha. wienas didziulis dedasi paciam priekyje ant kapoto, is sono mazdaug per widury dar du ir dar wiena pora jau ant weidrodeliu risasi. wisi tie kaspinai placia juosta sujungti. kaspinai balti tokie, bet newien nuobodzios kilpos, o dar padekoruoti medziaginem rozytem. nn bet man tai thumbup.gif atrodo
Papildyta:
wa dar maniskis prase paklaust, ar gali jaunuju masinoj waziuot dar wienas keleiwis atmetant wairuotoja..na ant priekines sedynes:)
ta prasme daro taip kas nors? musu wairuotojo zmona pasirodo irgi baliuj dalywaus ir nebeturim kur jos ikist. na blogiausiu atweju gal ir igrustume kur;/
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 13, 01:15)
aha. wienas didziulis dedasi paciam priekyje ant kapoto, is sono mazdaug per widury dar du ir dar wiena pora jau ant weidrodeliu risasi. wisi tie kaspinai placia juosta sujungti. kaspinai balti tokie, bet newien nuobodzios kilpos, o dar padekoruoti medziaginem rozytem. nn bet man tai  thumbup.gif  atrodo
Papildyta:
wa dar maniskis prase paklaust, ar gali jaunuju masinoj waziuot dar wienas keleiwis atmetant wairuotoja..na ant priekines sedynes:)
ta prasme daro taip kas nors? musu wairuotojo zmona pasirodo irgi baliuj dalywaus ir nebeturim kur jos ikist. na blogiausiu atweju gal ir igrustume kur;/

aisku galima, baisus cia daiktas....as maciau , kad taip buvo ir ne viena kart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 13, 01:15)
aha. wienas didziulis dedasi paciam priekyje ant kapoto, is sono mazdaug per widury dar du ir dar wiena pora jau ant weidrodeliu risasi. wisi tie kaspinai placia juosta sujungti. kaspinai balti tokie, bet newien nuobodzios kilpos, o dar padekoruoti medziaginem rozytem. nn bet man tai  thumbup.gif  atrodo
Papildyta:

Na mes tai fotografa sodinsim prie vairuotojo. Kad dar pafilmuotu ir pafotkintu kai mes vaziuosim
Atsakyti
O tai čia tipo baisi tragedija, jei kažkas DAR sėdi automobilyje? Mes galvojom susidodinti gal liudininkus kokius.. g.gif Negi dabar dėl to samdytis kažkokį kitą dar automobilį.. nes GALBŪT vaizdzialis nikoks..? g.gif

Visada buvau tokios nuomonės, kad jei MUMS gerai.. tai koks skirtumas ką apie tą mūsų gėrį galvoja kiti.. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
kad maniskiui wiskas turi but iki smulkmenu gerai.... smile.gif dbr patenkintas sypsosi, kad atraset tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 12, 22:40)
as irgi minimaliste biggrin.gif cia man taip gavosi  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sesele o iš kur tuos kaspinus pirksit? Gal iš Balionų šalies?
Atsakyti
man mmergyte paskolino, tai man tie kaspinai kainuos westuwiu pyraga biggrin.gif
Atsakyti
Jaunųjų mašiną puošim su tokiu tinklu ant kapoto iš gyvų gėlių ax.gif
Bet va galvoju, kaip puošti jaunimo mikriuką ir vieną mašiniuką g.gif Renkuosi tarp bantų (kur būna ant kapoto, padaryti iš plačios dovanų pakavimo juostos) ir kaspinų (tiesiog galuose juos suraukti ir pakabinti ant antenos ir prie veidrodėlių) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 05 25, 08:20)

Renkuosi tarp bantų (kur būna ant kapoto, padaryti iš plačios dovanų pakavimo juostos) ir kaspinų (tiesiog galuose juos suraukti ir pakabinti ant antenos ir prie veidrodėlių) g.gif

aš už kaspinus rolleyes.gif
Atsakyti