Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(sesele @ 2006 05 11, 20:02)
o man mmergyte masinai papuosimus paskolino smile.gif labai grazus..ir labai dekinga jai esu blush2.gif

irgi kaspinus?
Atsakyti
Mano visa palyda bvaziuos su autobusu, tai zadu pati prigaminti ntokiu dovaniniu bantuku ir aplipinti visa 4u.gif O priekyje koki didesni gal g.gif Nesugalvojau dar ax.gif Bet jau pirkti tai schmoll.gif Isivaizduoju, jei tokius batus po 60-100 lt pirkti, matyt ir viso 1000 neuztektu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 05 12, 09:16)
Mano visa palyda bvaziuos su autobusu, tai zadu pati prigaminti ntokiu dovaniniu bantuku ir aplipinti visa  4u.gif  O priekyje koki didesni gal  g.gif  Nesugalvojau dar  ax.gif  Bet jau pirkti tai  schmoll.gif  Isivaizduoju, jei tokius batus po 60-100 lt pirkti, matyt ir viso 1000 neuztektu  lotuliukas.gif

bet tai kaip su tuo lipdymu prie masinos, cia daug kas rase, kad susigadina masinos dazai.. verysad.gif tai as ir galvoju, jei pati koki grozi sugalvosiu, kaip ta viska klijuot....??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 12, 10:50)
bet tai kaip su tuo lipdymu prie masinos, cia daug kas rase, kad susigadina masinos dazai.. verysad.gif tai as ir galvoju, jei pati koki grozi sugalvosiu, kaip ta viska klijuot....??? g.gif

Yra tokios lipnios juosteles, kurios is abieju pusiu limpa, gal jos nenusilupa su visais dazais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 05 12, 10:14)
Yra tokios lipnios juosteles, kurios is abieju pusiu limpa, gal jos nenusilupa su visais dazais  g.gif

va būtent tos, tai su visais dažais ir nusilupa biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 08, 17:08)
jei gerai pamenu, tai tavo prieš mano  tongue.gif lauksiu komentarų  mirksiukas.gif

butinai mirksiukas.gif

o siaip man grazu kaip puosia masinu rankeneles..ir klijuot nereik ir niekas nenusilupa...
Atsakyti
ivertinkit papuosima masinai 4u.gif ju du, risami ant veidrodeliu blush2.gif nzn, neikelia...susinervinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 12 gegužės 2006 - 19:28
o cia detale ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 12 gegužės 2006 - 19:55
helena, cia gal pati dirbai?man grazu thumbup.gif tik dar idomu kaip ant pacios masinos atrodytu - turbut didesnis efektas butu, ypac jei ne balta masina.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2006 05 12, 21:04)
helena, cia gal pati dirbai?man grazu thumbup.gif  tik dar idomu kaip ant pacios masinos atrodytu - turbut didesnis efektas butu, ypac jei ne balta masina.... g.gif

aha, pati dirbau biggrin.gif masina bus didele ir juoda thumbup.gif man atrodo turi but grazu ax.gif as visai ne pries geliu kompozicija ant kapoto, bet taip gal idomaiu...? biggrin.gif bet tai kazkaip labai blizga tas kaspinas 2 foto, siaip jis neblizgantis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 12 gegužės 2006 - 21:00
nu grazu grazu thumbup.gif ypac kai pati pasidarai! tongue.gif beto pigiau, nors pats daiktas tampa neikainojamas, kai pats padirbi.. ax.gif
Atsakyti