Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

Patarkit kaip papuosti mokyklini autobusiuka, kad nesimatytu uzraso mokyklinis ir kad perkrauta nebutu. O mokyklinis del taupumo sumetimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 25, 16:10)
as desiu tokia pinta geliu juosta palei langa (valytuvus)..tai ji bus pritvirtinta uz veidrodeliu tai lipinti net nereikes!

kažką panašaus žadu daryti g.gif kukliai... su ąžuolo lapais... o tai kaip ten prie tų veidrodėlių turi tvirtintis? o centre pritvirtinti niekaip nereikia?
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 25, 18:53)
o kateete kas pas tave perdu masina bus???

limuzinas baltas, 12 vietu
QUOTE(xdove @ 2006 05 04, 10:17)
Patarkit kaip papuosti mokyklini autobusiuka, kad nesimatytu uzraso mokyklinis ir kad perkrauta nebutu. O mokyklinis del taupumo sumetimu smile.gif

nemanau kad labai jau ka paslepsi..o kam slept...juk tie kas vaziuos ir taip supras, o ka aplinkiniai pasakys - maziau pergyvenk!
QUOTE(lijo @ 2006 05 08, 10:44)
kažką panašaus žadu daryti  g.gif kukliai... su ąžuolo lapais... o tai kaip ten prie tų veidrodėlių turi tvirtintis? o centre pritvirtinti niekaip nereikia?

na zinok kaip tvirtinas nelabai nusimanau..bet manau kad to vainiko galuose buna pritvirtinta kazkokia juostele, su kuria ir psisiristu prie vaidrodeliu..na o per viduri..buna gi tokios groteles tarp lango ir kapoto...tai gal ten su kokia juostele ar vielute perrist galima butu!

as pati netvirtinsu..tai nelabai ir galva suksu..o floriste zinos, nes ne prima tokia daro! po vestuviu galesiu pasakyti!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 05 08, 14:35)

as pati netvirtinsu..tai nelabai ir galva suksu..o floriste zinos, nes ne prima tokia daro! po vestuviu galesiu pasakyti!

jei gerai pamenu, tai tavo prieš mano tongue.gif lauksiu komentarų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2006 05 04, 13:17)

pritwirtink is popieriaus juosta kurioj butu paryta VESTUVINIS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 08, 20:24)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 08, 19:24)

liuks thumbup.gif
Atsakyti
as tai uzejau akropoly i parduotuve, kur visokius balionus pardavineja, tai vos nenukritau doh.gif papuosimai masinai ( vienas didelis kaspinas ir du mazi) kainuoja 100 Lt ! doh.gif doh.gif uz kazkoki kaspina....tai jo verte maximum 10 lt...kazkoks siaubas protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 11 gegužės 2006 - 18:35
QUOTE(helena @ 2006 05 11, 20:35)
as tai uzejau  akropoly i parduotuve, kur visokius balionus pardavineja, tai vos nenukritau doh.gif papuosimai masinai ( vienas didelis kaspinas ir du mazi) kainuoja 100 Lt ! doh.gif  doh.gif uz kazkoki kaspina....tai jo verte maximum 10 lt...kazkoks siaubas protest.gif

doh.gif vaje doh.gif
As Klaipedos akropolyje maciau uz 65 lt toki komplekta ir tai pagalvojau, kad per brangu blink.gif
Plesikai gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 05 11, 19:43)
doh.gif  vaje  doh.gif
As Klaipedos akropolyje maciau uz 65 lt toki komplekta ir tai pagalvojau, kad per brangu  blink.gif
Plesikai  gun_bandana.gif

is principo nepirksiu tokiu tongue.gif sugalvojau pati pasidaryti is tiulio, labai grazu man wub.gif
Atsakyti
o man mmergyte masinai papuosimus paskolino smile.gif labai grazus..ir labai dekinga jai esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 11, 19:02)
o man mmergyte masinai papuosimus paskolino smile.gif labai grazus..ir labai dekinga jai esu blush2.gif

pasiseke tau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti