Patarkit kaip papuosti mokyklini autobusiuka, kad nesimatytu uzraso mokyklinis ir kad perkrauta nebutu. O mokyklinis del taupumo sumetimu
QUOTE(katyteee @ 2006 04 25, 16:10)
as desiu tokia pinta geliu juosta palei langa (valytuvus)..tai ji bus pritvirtinta uz veidrodeliu tai lipinti net nereikes!
kažką panašaus žadu daryti kukliai... su ąžuolo lapais... o tai kaip ten prie tų veidrodėlių turi tvirtintis? o centre pritvirtinti niekaip nereikia?
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 25, 18:53)
o kateete kas pas tave perdu masina bus???
limuzinas baltas, 12 vietu
QUOTE(xdove @ 2006 05 04, 10:17)
Patarkit kaip papuosti mokyklini autobusiuka, kad nesimatytu uzraso mokyklinis ir kad perkrauta nebutu. O mokyklinis del taupumo sumetimu
nemanau kad labai jau ka paslepsi..o kam slept...juk tie kas vaziuos ir taip supras, o ka aplinkiniai pasakys - maziau pergyvenk!
QUOTE(lijo @ 2006 05 08, 10:44)
kažką panašaus žadu daryti kukliai... su ąžuolo lapais... o tai kaip ten prie tų veidrodėlių turi tvirtintis? o centre pritvirtinti niekaip nereikia?
na zinok kaip tvirtinas nelabai nusimanau..bet manau kad to vainiko galuose buna pritvirtinta kazkokia juostele, su kuria ir psisiristu prie vaidrodeliu..na o per viduri..buna gi tokios groteles tarp lango ir kapoto...tai gal ten su kokia juostele ar vielute perrist galima butu!
as pati netvirtinsu..tai nelabai ir galva suksu..o floriste zinos, nes ne prima tokia daro! po vestuviu galesiu pasakyti!
QUOTE(katyteee @ 2006 05 08, 14:35)
as pati netvirtinsu..tai nelabai ir galva suksu..o floriste zinos, nes ne prima tokia daro! po vestuviu galesiu pasakyti!
jei gerai pamenu, tai tavo prieš mano lauksiu komentarų
QUOTE(xdove @ 2006 05 04, 13:17)
pritwirtink is popieriaus juosta kurioj butu paryta VESTUVINIS
QUOTE(sesele @ 2006 05 08, 20:24)
QUOTE(sesele @ 2006 05 08, 19:24)
liuks
as tai uzejau akropoly i parduotuve, kur visokius balionus pardavineja, tai vos nenukritau papuosimai masinai ( vienas didelis kaspinas ir du mazi) kainuoja 100 Lt ! uz kazkoki kaspina....tai jo verte maximum 10 lt...kazkoks siaubas
QUOTE(helena @ 2006 05 11, 20:35)
as tai uzejau akropoly i parduotuve, kur visokius balionus pardavineja, tai vos nenukritau papuosimai masinai ( vienas didelis kaspinas ir du mazi) kainuoja 100 Lt ! uz kazkoki kaspina....tai jo verte maximum 10 lt...kazkoks siaubas
vaje
As Klaipedos akropolyje maciau uz 65 lt toki komplekta ir tai pagalvojau, kad per brangu
Plesikai
QUOTE(Rudaakė @ 2006 05 11, 19:43)
vaje
As Klaipedos akropolyje maciau uz 65 lt toki komplekta ir tai pagalvojau, kad per brangu
Plesikai
Plesikai
is principo nepirksiu tokiu sugalvojau pati pasidaryti is tiulio, labai grazu man
o man mmergyte masinai papuosimus paskolino labai grazus..ir labai dekinga jai esu
QUOTE(sesele @ 2006 05 11, 19:02)
o man mmergyte masinai papuosimus paskolino labai grazus..ir labai dekinga jai esu
pasiseke tau