Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(katyteee @ 2006 03 09, 15:15)
gera ideja  thumbup.gif
tik kaip tu juos ant autiko priklijuosi..neleis tau kokios izoliacijos naudot..vasara..karsta..su dazais nusilups...

nu nzn... dar negalvojau... ant zilkos... padarysiu toki kaip tinkliuka... prikabinsiu prie autiko... arba magnetais...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 09, 16:25)
nu nzn... dar negalvojau... ant zilkos... padarysiu toki kaip tinkliuka... prikabinsiu prie autiko... arba magnetais...

sekmes darbuose! butinai nufotkink per vestuves!

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Klausimelis toms kas nuomavosi limuzinus, kai as paklausiau ar bus galima limuzina papuosti tai man pasake, kad tiktai tose vietose kur yra plastmases tik jokiu budu negalima nieko klijuoti ant metalo, nes tipo susibraizo g.gif na gerai ant plastmases tai ant plastmases tik kuriojese vietose ta plasmase???
Papildyta:
Mike kas cia tavo per paslaptingos zinutes biggrin.gif
Atsakyti
Atsiimu savo zodzius del mikes paslaptingu zinuciu paprasciausiai kompas sustreikavo ir nerode ikeltu paveiksleliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 00:13)

nu tas herberinis mersas tai doh.gif
QUOTE(tesa20 @ 2006 03 10, 07:03)
Klausimelis toms kas nuomavosi limuzinus, kai as paklausiau ar bus galima limuzina papuosti tai man pasake, kad tiktai tose vietose kur yra plastmases tik jokiu budu negalima nieko klijuoti ant metalo, nes tipo susibraizo  g.gif  na gerai ant plastmases tai ant plastmases tik kuriojese vietose ta plasmase???
Papildyta:
Mike kas cia tavo per paslaptingos zinutes  biggrin.gif

na plasmase, tai veidrodeliai, tarp kapoto ir priekinio lango...kartais buna tokia plasmasine juosta po dureliu apacia einanti per visa masina..rankeneles!prie langu manau galima!
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif atrodo tos kalijos, bet pa smane autobusiukas bus, tai prie geriausiu noru nelabai taip pavyktu verysad.gif
Atsakyti
pavartykit siandienos "Stiliu", ten viena masina (kabrikas) papuostas tik tiulio kaspinais prie veidrodeliu, ir labai liuks atrodo, kukliai ir elegantiskai!! smile.gif
Atsakyti
As ispradziu galvojau kaspinais kuriais padarysiu pati, arba puoksteles tokias kaip mano puokste prie priekinio stiklo ...
Atsakyti