Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(majami @ 2006 02 27, 19:38)
user posted image
Labai kukliai ir kultūringai  thumbup.gif

na siaip paziurejus gilaiu i ta nuotrauka..tai taip jau nesiderina ta masina prie rumsiskiu klecio....

bet masina siaip thumbup.gif ir papuosta taip nieko!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 02 28, 16:50)
na siaip paziurejus gilaiu i ta nuotrauka..tai taip jau nesiderina ta masina prie rumsiskiu klecio....

bet masina siaip  thumbup.gif  ir papuosta taip nieko!

bet as kai pagalvoju, man atrodo be tu bantu ji vistiek graziau atrodytu blush2.gif

o rumsiskes tai savsiem ne i tema... lotuliukas.gif nerado chebra bendro stiliaus vestuvem...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 01, 15:31)
bet as kai pagalvoju, man atrodo be tu bantu ji vistiek graziau atrodytu blush2.gif

o rumsiskes tai savsiem ne i tema... lotuliukas.gif nerado chebra bendro stiliaus vestuvem...

Ką jūs suprantat čia šiuolaikinis jaunimas pas močiutę į kaimą vasarot atvažiavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 01, 21:16)
Ką jūs suprantat čia šiuolaikinis jaunimas pas močiutę į kaimą vasarot atvažiavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tiek pinigu turedami, jau galetu ir savo mociute is kaimo istraukt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o siaip as vis pagalvoju, jei autika imsiu... puosti ji ar ne? paprasta mazina galvojau drugeliais, tai gal ir autika drugeliais?
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 27, 21:38)
user posted image
Labai kukliai ir kultūringai  thumbup.gif

visai miela:)
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 02, 10:16)
tiek pinigu turedami, jau galetu ir savo mociute is kaimo istraukt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o siaip as vis pagalvoju, jei autika imsiu... puosti ji ar ne?  paprasta mazina galvojau drugeliais, tai gal ir autika drugeliais?

nepuosk tu to autiko..jis toks didelis..o jei pridarysi tu mazu drugeliu nebus nei matyt!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 08, 17:52)
nepuosk tu to autiko..jis toks didelis..o jei pridarysi tu mazu drugeliu nebus nei matyt!

nu bet visai nepuostas tai irgi... tai gal tada koki plakata ant galo daryt? ir taip tavo nemylimu balionu prikabinti smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 08, 19:51)
nu bet visai nepuostas tai irgi... tai gal tada koki plakata ant galo daryt? ir taip tavo nemylimu balionu prikabinti smile.gif?

nu gali koki plakata ant galinio lango uzdet (na jei tas langas koks nezutemdytas ar nezurasuotas.

na priekyje ant veidrodeliu po koki kaspina uzdek..jums gi tolokai vaziuot..tai mkokios geles neatlaikys...

o balionams tai didelis protest.gif banned2.gif (na zinojai kad taip pasakysiu tikriausiai)
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 08, 18:56)
nu gali koki plakata ant galinio lango uzdet (na jei tas langas koks nezutemdytas ar nezurasuotas.

na priekyje ant veidrodeliu po koki kaspina uzdek..jums gi tolokai vaziuot..tai mkokios geles neatlaikys...

o balionams tai didelis  protest.gif  banned2.gif  (na zinojai kad taip pasakysiu tikriausiai)

nu sakau ta plakata gal is kokios medziagos kad normaliau atrodytu smile.gif kaspinu tai as nenoriu, cia man kaip balionai tau smile.gif bet jeigu daug daug dideliu drugeliu, nu tokiu kaip plastaka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 09, 10:17)
nu sakau ta plakata gal is kokios medziagos kad normaliau atrodytu smile.gif kaspinu tai as nenoriu, cia man kaip balionai tau smile.gif bet jeigu daug daug dideliu drugeliu, nu tokiu kaip plastaka?  g.gif

na plastakos didumo drugeliai manau nera labai jau dideli..bet jei juos sudetum ant kokios vienos juostos ir uzristum isilagi prie priekinio lango (is isrores) tai gal ir nieko!

jei ka sumastysiu dar parasysiu..kaip tau cia ta autika pasipuosus!

o siaip kaspinai ir man nepatinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 09, 12:10)
na plastakos didumo drugeliai manau nera labai jau dideli..bet jei juos sudetum ant kokios vienos juostos ir uzristum isilagi prie priekinio lango (is isrores) tai gal ir nieko!

jei ka sumastysiu dar parasysiu..kaip tau cia ta autika pasipuosus!

o siaip kaspinai ir man nepatinka... ax.gif

niu as galvojau juos ne tai kad belekaip ant viso autiko, bet toki lyg debesiuka, nu spieciu ju, lenkto laso formos, kaip nike zenkla smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 09, 15:57)
niu as galvojau juos ne tai kad belekaip ant viso autiko, bet toki lyg debesiuka, nu spieciu ju, lenkto laso formos, kaip nike zenkla smile.gif biggrin.gif

gera ideja thumbup.gif
tik kaip tu juos ant autiko priklijuosi..neleis tau kokios izoliacijos naudot..vasara..karsta..su dazais nusilups...
Atsakyti