Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(Devita @ 2006 02 08, 20:41)
Is ko tu juos padarei? Neiziuriu blush2.gif

dariau is juostos skirtos bantam...na daugiau tokia popierine ji

gal cia geriau matysis ax.gif

http://www.biteplius...057-=(359829011
Atsakyti
QUOTE(munkaa @ 2006 02 08, 21:23)
dariau is juostos skirtos bantam...na daugiau tokia popierine ji
gal cia geriau matysis  ax.gif 

Jau geriau matosi mirksiukas.gif
O is kur pirkai ramuneles? Galvoju, kad tokios visai neblogai atrodytu stikliniame inde su plaukiojanciomis zvakemis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 09 vasario 2006 - 12:24
QUOTE(Devita @ 2006 02 09, 13:53)
Jau geriau matosi mirksiukas.gif
O is kur pirkai ramuneles? Galvoju, kad tokios visai neblogai atrodytu stikliniame inde su plaukiojanciomis zvakemis g.gif

dirbtinu geliu parduotuveje...buten sitas tai Kaune isigijau bazeje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(munkaa @ 2006 02 09, 14:29)
buten sitas tai Kaune isigijau bazeje  cool.gif

Reikes ten pasidairyti 4u.gif
Atsakyti
esu mačius hamerį papuoštą labai liuks. visas šonas tokia lyg labai plačia juosta iš žalumos ir į ją prikištą taip labai skoningai gėlių. bet turbūt kaina tai nereali....manau autobusiukui irgi tikrų kažkas panašaus. aš kai ieškojau draugės vestuvėm floristės, tai patarė į kalniečius užsukt, ten tipo maždaug už 100-200 Lt kažką gražaus padarytų. bet taip ir nenuėjau...
Atsakyti
http://www.netwesele...r=asc&start=150

po teisybei, šitam forume neblogų foto galima pasižiūrėt. Reiks bandyt lenkiškai įkirst, gal ir kitom temom bus ką pasižiūrėt smile.gif
Dėl mašinų puošimo, tai asmeniškai man tos didžiulės gėlių puokštės ant kapoto ne vietoj atrodo schmoll.gif Puošiu kokiom mažom puokštytėm, išmėtytom po visą mašiną, arba V formos kaspinais ant kapoto cool.gif
Atsakyti
Kadangi mano puokštė bus iš kalijų tai ir mašiną puošimes jomis smile.gif
Gaila negaliu įdėti paveiksliuko schmoll.gif
Atsakyti
nu as tai manau, kad is gyvu geliu puokstes sunkiai atlaikys, kol vazinesites, kazkuri minejo, kad galima vaziuoti tik 40 km/h greiciu...
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 24, 15:34)
nu as tai manau, kad is gyvu geliu puokstes sunkiai atlaikys, kol vazinesites, kazkuri minejo, kad galima vaziuoti tik 40 km/h greiciu...

Šiaip tai mano mama floristė, tai su ja visas tas subtilybes aptariau, ir ji patikino, kad nieko panašaus nenutiks ir važiuoti galima normaliai, juk dabar yra visokiausių priemonių skirtų gėlėms, kad jos ilgiau išsilaikytų gražiau atrodytų, blizgėtų ir pan 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Labai kukliai ir kultūringai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 27 vasario 2006 - 20:39
QUOTE(majami @ 2006 02 27, 20:38)
user posted image
Labai kukliai ir kultūringai  thumbup.gif

Čia jau vien mašina puošnumą duoda tai jos beveiki ir puošti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2006 02 28, 10:45)
Čia jau vien mašina puošnumą duoda tai jos beveiki ir puošti nereikia  thumbup.gif

Tai va sakau kad nereikia užgožti mašinos ( gražios ) bantais
Atsakyti