Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

Pabandyk su tokiom rožinėm kalijom g.gif Manau bus efektiviau nei baltos

Na aš manau priklauso kokios spalvos bus mašina. Jaigu ne tamsi tai galima ir rožines kalijas, o jaigu juoda bus mašina, tai tikrai baltos kalijos bus gražiau. Be to turiu savo floriste, jinai man patars.
Atsakyti
QUOTE(Anecka @ 2006 02 02, 13:07)
Pabandyk su tokiom rožinėm kalijom g.gif Manau bus efektiviau nei baltos
Na aš manau priklauso kokios spalvos bus mašina. Jaigu ne tamsi tai galima ir rožines kalijas, o jaigu juoda bus mašina, tai tikrai baltos kalijos bus gražiau. Be to turiu savo floriste, jinai man patars.

o kas tau daris geles, gal kokia floriste patart gali?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 02 02, 17:18)
o kas tau daris geles, gal kokia floriste patart gali?

Aš turiu draugę, kuri anksčiau dirvo gėlių parduotivėje floriste. Dabat jinai dirba visai kitoj srytyj, tačiau apie savo hobbi visai nepamiršo.
Atsakyti
QUOTE(Anecka @ 2006 02 03, 08:28)
Aš turiu draugę, kuri anksčiau dirvo gėlių parduotivėje floriste. Dabat jinai dirba visai kitoj srytyj, tačiau apie savo hobbi visai nepamiršo.

o tai klausyk gal jinai dar ir uz pinigus galetu patart??? ir gal padaryt kokia puokste, nes pas profes yra jau labai brangu salone????? ax.gif blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
as tai irgi galvoju, kad begsiu patarimu pas pirslienes seseri blush2.gif bo ana floriste yra smile.gif
Atsakyti
Man siule papuosti masina gyvom gelem uz 150 lt, bet as pataupiau ir uzsisakiau tik sales puosima. Nu tai nepasigailejau nes uz sale ir puoste mokejau tik 200lt, tikriausiai butu graziai ir masina papuose. Visa laika abejojau kaspinais puost ar gelem
Atsakyti
tai mergickos sakykit, gal kuri pazytat kokia floriste, kuri "chalturke" po darbo uzsiimineja?????o tai labai jau reikia ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 02 04, 17:14)
o tai klausyk gal jinai dar ir uz pinigus galetu patart??? ir gal padaryt kokia puokste, nes pas profes yra jau labai brangu salone????? ax.gif  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

Žinai tai nėra jos biznis ir nemanau, kad darys už pinigus.
Atsakyti
gal kas nuomosis autobusiuka? GAL TURIT IDEJU KAIP JI PUOSTI? kazkaip visai nieko nesumastau sad.gif beje, aciu INDRUSHKAI uz kontaktus, jau sutarem uz liuks autobusiuka ir dar uz labai priimtina kaina!!! smile.gif
Atsakyti
as padariau bantukus masinos puosimui...noreciau pasidalinti su jumis...tik va kaip man ji parodyti g.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif radau buda...tik bantukas mazokas g.gif bet matosi ax.gif

http://www.supermama...md=si&img=19337
Atsakyti
QUOTE(munkaa @ 2006 02 08, 17:08)
as padariau bantukus masinos puosimui...

Is ko tu juos padarei? Neiziuriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 08, 14:36)
gal kas nuomosis autobusiuka? GAL TURIT IDEJU KAIP JI PUOSTI? kazkaip visai nieko nesumastau sad.gif beje, aciu INDRUSHKAI uz kontaktus, jau sutarem uz liuks autobusiuka ir dar uz labai priimtina kaina!!! smile.gif

ner uz ka tinaa mirksiukas.gif ar matet autobusiuka?
mes masinas puosem gyvom gelem (gaila foto butent masinu neturiu, kazkaip nepamastem, kad reikia nufotkinti doh.gif )
musu masina BMW buvo papuosta V formos nupinta juosta is zalumynu, baltu ir zydzu gelyciu, pirsliu masina taip pat BMW buvo papuosta skersai per kapota einancia juosta, o autobusiukas u formos juosta. Visus papuosimus, masinu, sales puokstes ir t.t. dare mano klasiokas ''Magonija'' mes buvom patenkinti, bet siaip nemazai pinigeliu isejo doh.gif
Atsakyti