Pabandyk su tokiom rožinėm kalijom Manau bus efektiviau nei baltos
Na aš manau priklauso kokios spalvos bus mašina. Jaigu ne tamsi tai galima ir rožines kalijas, o jaigu juoda bus mašina, tai tikrai baltos kalijos bus gražiau. Be to turiu savo floriste, jinai man patars.
QUOTE(Anecka @ 2006 02 02, 13:07)
Pabandyk su tokiom rožinėm kalijom Manau bus efektiviau nei baltos
Na aš manau priklauso kokios spalvos bus mašina. Jaigu ne tamsi tai galima ir rožines kalijas, o jaigu juoda bus mašina, tai tikrai baltos kalijos bus gražiau. Be to turiu savo floriste, jinai man patars.
o kas tau daris geles, gal kokia floriste patart gali?
QUOTE(katyteee @ 2006 02 02, 17:18)
o kas tau daris geles, gal kokia floriste patart gali?
Aš turiu draugę, kuri anksčiau dirvo gėlių parduotivėje floriste. Dabat jinai dirba visai kitoj srytyj, tačiau apie savo hobbi visai nepamiršo.
QUOTE(Anecka @ 2006 02 03, 08:28)
Aš turiu draugę, kuri anksčiau dirvo gėlių parduotivėje floriste. Dabat jinai dirba visai kitoj srytyj, tačiau apie savo hobbi visai nepamiršo.
o tai klausyk gal jinai dar ir uz pinigus galetu patart??? ir gal padaryt kokia puokste, nes pas profes yra jau labai brangu salone?????
as tai irgi galvoju, kad begsiu patarimu pas pirslienes seseri bo ana floriste yra
tai mergickos sakykit, gal kuri pazytat kokia floriste, kuri "chalturke" po darbo uzsiimineja?????o tai labai jau reikia
QUOTE(ringuciukas @ 2006 02 04, 17:14)
o tai klausyk gal jinai dar ir uz pinigus galetu patart??? ir gal padaryt kokia puokste, nes pas profes yra jau labai brangu salone?????
Žinai tai nėra jos biznis ir nemanau, kad darys už pinigus.
as padariau bantukus masinos puosimui...noreciau pasidalinti su jumis...tik va kaip man ji parodyti
Papildyta:
radau buda...tik bantukas mazokas bet matosi
http://www.supermama...md=si&img=19337
Papildyta:
radau buda...tik bantukas mazokas bet matosi
http://www.supermama...md=si&img=19337
QUOTE(munkaa @ 2006 02 08, 17:08)
as padariau bantukus masinos puosimui...
Is ko tu juos padarei? Neiziuriu
QUOTE(tinaa @ 2006 02 08, 14:36)
gal kas nuomosis autobusiuka? GAL TURIT IDEJU KAIP JI PUOSTI? kazkaip visai nieko nesumastau beje, aciu INDRUSHKAI uz kontaktus, jau sutarem uz liuks autobusiuka ir dar uz labai priimtina kaina!!!
ner uz ka tinaa ar matet autobusiuka?
mes masinas puosem gyvom gelem (gaila foto butent masinu neturiu, kazkaip nepamastem, kad reikia nufotkinti )
musu masina BMW buvo papuosta V formos nupinta juosta is zalumynu, baltu ir zydzu gelyciu, pirsliu masina taip pat BMW buvo papuosta skersai per kapota einancia juosta, o autobusiukas u formos juosta. Visus papuosimus, masinu, sales puokstes ir t.t. dare mano klasiokas ''Magonija'' mes buvom patenkinti, bet siaip nemazai pinigeliu isejo