Padedu deivis2005 parodyti nuotraukeles
grazus papuosimai pas mane bus panasiai kaip pas deivis2005 tik su oranzinem gelytem, o nat juostu oranzenes rozes dirbtines, namuose kompe turiu, jei paviks ikelsiu....jei ne prasysiu jusu pagalbos.... Siaip vilnietes gali nueti i parduotuve floristikos reikmenis prie seskines turgo, ten labai graziai daro visokius papuosimus ir masinai ir salem, ir kaspinu visokiu...ko tik ten nera...ir nebrangiai, kazkur perpuse negu balionu salyse. o dar mergiote papasakojo, kartais kai perka balonu salise, ten tie papuosimai ipakuoti ir plevele aptraukti, gali gauti jau nauduota, ir kai pradeda masinas puost tada tik pastebia kad kazko truksta.
o kaune kas zino koki geliu salona kad nomuotu papupsimus masinoms, baznycioms, salems ir pan..
keletas
Jeigu kiekviena pora važiuoja su atskira mašina manau būtų gražu tokie papuošimai. Aišku, gal ir perdauk gėlių
sveikutes, pas mane bus baltas limuzinas, o geles baltos kalijos noreciau jas deti ir ant masinos bet jauciu, kad nebus jokio efekto kaip manot???
QUOTE(ringuciukas @ 2006 01 29, 17:41)
sveikutes, pas mane bus baltas limuzinas, o geles baltos kalijos noreciau jas deti ir ant masinos bet jauciu, kad nebus jokio efekto kaip manot???
Mano nuomone,kad ant beltu masinu geriau atrodo ryskesnes spalvos. Baltu kaliju nelabai matysis, nebent dar kokiu ryskesniu akcentu bus
Pabandyk su tokiom rožinėm kalijom Manau bus efektiviau nei baltos
QUOTE(ringuciukas @ 2006 01 29, 14:41)
manau ir baltos kalijos graziai atrodys ant balto limuzino...man dar taip graziau...kokios zalumos dadek ir bus
Aš taip pat manau, kad visai tiks ir baltos gėlės, tik gal kokį pagrindą joms padaryti, kad jos pasimatytų