Per mano seses vestuves graziai labai masina buvo papuosta, tik gaila nuotrauku neturiu. Puose liudininkai, jie nusipirko tokios lipnios kaip gumos kanceliarinese (panasi i kramtoma guma) ir daug daug roziu ziedlapiu. Ir su tos gmos maziukais gabaliukais visa masina apklijavo roziu ziedlapiais. Atrode taip kaip naturaliai tiesiog uzberta roziu ziedlapiu. Tik nelabai greit galima vaziuot, mieste vaziuojant nieko, laikesi, bet va mes kai per vestuves magistrale skuodem, tai negalejom sau leist trapiu papuosimu...
Pas mus per vestuves mašiną puošėm gyvom gėlėm, kalijom, nes mano puokštė buvo iš jų. Ant mašinos kapoto buvo uždėtas toks karkasas, o ant jo penkios kalijos, bei dvi pritvirtintos prie veidrodėlių. Gaila, bet nuotraukų nėra per tą susijaudinimą vestuvių dieną . Mašina tikrai nebuvo apkrauta ir gražiai atrodė......
raguoti nuo pirmos dienos
O man labai gražus šis papuošimo būdas.
Dar toks variantas:
QUOTE(vvandene @ 2006 01 14, 19:52)
nu sita tai man kaip kokieragai atrodo...tikrai nea ...
va, pas mane kazkaip taip bus
labai grazu, gal dar ir su tokia masinyte vaziuosit
Man irgi grazu. Nei per daug, nei per mazai. Idomu toks papuosimas atlaikytu 200km
Paziurejau i zalius medziu lapus ir kaip uzsinorejau, kad vasara greiciau ateitu
Paziurejau i zalius medziu lapus ir kaip uzsinorejau, kad vasara greiciau ateitu
QUOTE(Devita @ 2006 01 26, 00:05)
Man irgi grazu. Nei per daug, nei per mazai. Idomu toks papuosimas atlaikytu 200km
Aga aš irgi žiauriai laukiu vasarėlės... ... O papuošimas tai liuks, nei per daug nei per mažai Mašinytė tai dar liuksesnė
QUOTE(sonatos @ 2006 01 25, 17:30)
labai grazu, gal dar ir su tokia masinyte vaziuosit
na tas papuosimas jei kam idomu apie 150lt.
o vaziuosim mes su limuzinu...as nelabai megeja tokiu senu masinu...be to man noris su visu pulku buti!