Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

nu va ta virsuje tasi grazi.....ir be jokiu kaliju.....
Atsakyti
na stai taip buvo papuosta musu masina
Atsakyti
man tai su gyvom gelem nelabai... gal dar paprasciausiai "savo" nemaciau tongue.gif
Atsakyti
ant mano masinos buvo sirdis is dirbtinu geliu,bet atrode lyg gyvos butu. :cool
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 10 12, 16:40)
na stai taip buvo papuosta musu masina

g.gif man grazu... ir is tolo ne kiek nepasakyciau, kad cia dirbtines...
Atsakyti
Merginos, help...

kadangi ne pačiu geriausiu sezonu teks nuvažiuoti ne vieną šimtą kilometrų, ruošiuosi puošti miniautobusiuko VIDŲ (ten būsim visi šventikai)...

Kol kas įsigijau tik patalpų kvepalų...rožė šampane... doh.gif pagalvojau apie muziką, skambėsiančią salone visą kelią...

Jokių idėjų į galvą dėl puošimo nelenda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 09 16, 16:56)

vat as gaminuosi gelytes, bet idomu kaip jas prilipdote prie automobilio? as kazkaip nesugalvoju... bijau kad dvipuse lipni juosta nepakenktu dazams...
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 09 16, 14:56)

labai faina mintis
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 10 13, 12:55)
vat as gaminuosi gelytes, bet idomu kaip jas prilipdote prie automobilio? as kazkaip nesugalvoju... bijau kad dvipuse lipni juosta nepakenktu dazams...

Jo, as pries vestuves kai domejausi del tu tvirtinimu, tai sake man floristes, kad galima su dvipuse lipnia juostele tvirtint bet uz masinos dazus jos tada neatsako... Kaip ir jokiu garantiju nera...

Pas mus tai buvo tokia geliu kompozicija, pritvirtinta tokiu specialiu prisisiurbianciu daiktu, labai gerai laikesi, tik truputi vieluciu buvo puokstej ir siek tiek kapota pabraize, tai gerai labai reikia apziuret bele ka , ka tvirtinat ant masinos blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Anecka @ 2005 09 08, 14:01)
Merginos paziurėkit čia Masinu puosimas
tikrai rasit idejų, kaip papauošti mašinas.

nu dauguma is tu tai ten jau kazkaip per daug man. va sita gal dar ie nieko!
Atsakyti
o as sedejau ir g.gif galvojau ka darysiu per savo vestuves. jauciu visai nepuosiu, juk limuzinai ir taip grazios masinos, kam ten juos apkrauti.

beje, ma kartais puostos masinos, kaip per laidotuves atrodo! tongue.gif
Atsakyti
Mes puošėm paprastais kaspinais, klijavom su dvipuse juosta, paprasta kanceliarine, laikė gerai, o kai reikėjo nuplėšt, labai gerai nusiplėšė, nei žymės neliko.
Mačiau labai gražiai papuoštą mašiną. Iš pageltusių klevo lapų padarytos tokios juostos, lapų labai gausiai, ir nuo mašinos priekio iki lango V raide išplatėjant. Atrodė super thumbup.gif labai originalu.
Atsakyti