na, mes pirkom ir pamergem puokstes, ir masinom papuosimus patys. visgi kainuoja nemazai, kazkaip nesinorejo zmoniu apkraut, juk ir sveciams islaidu per akis uztenka
Mes puosem draugu vestuves kdangi stalas u formos tai per viduri didele puokste is gyvu geliu tokia pailga ,ant stalu mazos 5 kompozicijos ,papuosem butelaicius geliu po ziedeli . Buvo viena perlamutriniu nedideliu balioneliu girlianda ,ir vis delto mes inicialus pastatem ant stalo su keliais ziedais . Svarbiausia graziai spalvas parinkti O pamergem grazu kai puokstes vienodos ir su jaunosios dera .Masina tikrai labai grazu gelem puosti tik mes derinom dirbtine zaluma ir gyvas frezijas ir is sonu daug nazu kaspineliu su ilgom juostelem ,galesiu paieskot nuotrauku kam reiks ,pagrinde dominavo frezijos ir balti papuginiai kardeliai ,tai aromatas pasakiskas buvo visur
QUOTE (hereja @ 2004 04 16, 21:50) | ||
Tai jau is Klaipedos i Kuna, ar is Kuano i Klaipeda vaziuosi??? Beveik pries 2 metus vieni draugai tuokesi Kaune Rotusej, o i baznycia leke i Palanga (nes ji is Palangos, o jis - is Kauno), tai masina minimaliai puose, kad niekas nenulakstytu. Kaspina dejo ir tiek Ir tai - jie per 1,5h is Kauno turejo atsidurti Palangoje, tai jau leke nromaliai... Beje - pats jaunikis vairavo |
mes leksim is Kauno i Platelius, kur is vyks visos iskilmes, bet tokios kuklios ir manau kad labai sokancios, nes mes norim nelabai daug maisto, bet kad butu daug ritmo ir papuosimu (na tiesiog geliu apkaisymo, balionu ir t.t tik skoningai zinoma) ...pakolkas viska planuojam daryt lauke (pakolkas yra tik planai)
o masina nutarem papuost tik pirmaja-kuria mes vaziuoskm,minimaliai nes manau kad vaziuojant vejas vistiek nudraskys viska
QUOTE (MonaLisa @ 2004 04 19, 19:03) |
pakolkas viska planuojam daryt lauke (pakolkas yra tik planai) |
MonaLisa, as irgi norejau gamtoj kazka organizuoti, bet kai mano jaunikis paklause negi po skeciais nuo lietaus slepsimes, tai dingo noras speliot koks bus oras cia biski ne i tema
na, musu iseitis buvo tokia-kad noretumem palapines-gal kazkam nuskambes ir senamadiskai,primins musu teveliu laikus, taciau mes norim butinai kaime, nes mes labai megstam tas vietas-mums tai brangu, o kaime trobele seneliu nelabai didele, taip kad lieka lauke...
as neseniai ziurejau filma Mano storos indiaskos vestuves(ne graikiskos, bet butent indiskos per tv1, tai ten buvo viskas po tokia palapune, tik stogas, o sienu nebuvo...tai taip grazu....noreciau ir as
zinoma, pas mus oras ne kaip Indijoj
noreciau ir tokiu paprastu papauosimu-balionai, lauko gellesm gal kas dar ka nors sugalvos-mes labiau linkstam i toki siuolaikini kaimiska varianta
as neseniai ziurejau filma Mano storos indiaskos vestuves(ne graikiskos, bet butent indiskos per tv1, tai ten buvo viskas po tokia palapune, tik stogas, o sienu nebuvo...tai taip grazu....noreciau ir as
zinoma, pas mus oras ne kaip Indijoj
noreciau ir tokiu paprastu papauosimu-balionai, lauko gellesm gal kas dar ka nors sugalvos-mes labiau linkstam i toki siuolaikini kaimiska varianta
Per musu vestuves mes vaziavom Neoplanu, kuri visa apklijavo mano drauges mazais mazais baltais bantukais. Labai liuks atrode
Va dabar iskilo toks klausimas - kaip puosti balta limuzina?
Buvau sugalvojusi kaip puosim savo (jaunuju) auto, bet pasikeite planai ir mes vaziuosim limuzinu. Tai kaip ji pasipuosti? Gal kas galit ikelti kokiu foto? Ar is savo vestuviu parodyti???
Buvau sugalvojusi kaip puosim savo (jaunuju) auto, bet pasikeite planai ir mes vaziuosim limuzinu. Tai kaip ji pasipuosti? Gal kas galit ikelti kokiu foto? Ar is savo vestuviu parodyti???
Siame puslapiuke idomiai masinos papuostos
http://www.geliusala...vestuvines.html
Papildyta @ [mergetime]1086280947[[b]*dzudi rgetime] [/b]
O toks transportas jaunuosius puosia
http://www.geliusala...vestuvines.html
Papildyta @ [mergetime]1086280947[[b]*dzudi rgetime] [/b]
O toks transportas jaunuosius puosia