Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(r@siukas @ 2005 06 22, 07:59)
Merginos vilnietes, turiu komercini pasiulyma tongue.gif
Esu visiska tundra  doh.gif  , net nezinau, kur galima sitos normalios juostos risimui nusipirkti, ir juo labaiu nesugabu graziai suristi blush2.gif
Gal galetu kuri nors super auksaranke man pagelbeti ir si darbeli atlikti uz mane, o as uz viska sumokeciau cool.gif

as visai galeciau padet... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Na manau as jau per savo vestuves kurios neuzilgo tikrai nekabinsiu ant masinos balionu... g.gif juk tai atgyventas dalykas ir jau seniai nebemadingas...musu masina bus papuosta gyvom gelem ir dar kai kur pametyta baltu mazyciu kaspineliu manau atrodys super:)))
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 06 26, 03:42)
Na manau as jau per savo vestuves kurios neuzilgo tikrai nekabinsiu ant masinos balionu... g.gif  juk tai atgyventas dalykas ir jau seniai nebemadingas...musu  masina bus papuosta gyvom gelem ir dar kai kur pametyta baltu mazyciu kaspineliu manau atrodys super:)))

atgyvenusiu dalykų nebūna. Yra tik skonio skirtumai
Atsakyti
QUOTE(Jeetta @ 2005 06 25, 10:57)
as visai galeciau padet... ax.gif  blush2.gif

aciu, bet Sally jau padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai uzsisakem is salono dvi dideles sirdis labai graziai padarytos ir ju nuoma tik 50 lt aisq galima ir nusipirkti bet kainuos tada jau 150lt
Atsakyti
Mes puošime baltais kaspinais su mažytėm ružavom gėlytėm ir dar užsisakėm mašinai numerius su mūsų vardais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nice @ 2005 07 20, 11:36)
ir dar užsisakėm mašinai numerius su mūsų vardais  tongue.gif

Sauni ideja thumbup.gif Jei ne paslaptis, tai kiek toks grazumas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
As limuzina puosiu su nupinta is azuolo juosta tokia storoka, ir i ja bus prikista tokiu baltu geliu..na siaip pas mus jas vadina gulbinais;)) tokios labai stambiai ziedais baltais, tokie krumai greiciau su baltom geliu kekem:) ir prie veidrodeliu pririsiu sampaninio atlaso kaspinus kad plevesiuotu...kiek girde4jau jau dabar nelabai vairuotojai leidzia kad tvirtintusi tie astrus kaspinai, nes gadina masinos laka, atseit susibraizo...
Atsakyti
as niekaip negaliu suprasti kaip cia nuotrauka ideti unsure.gif sad.gif
Atsakyti
as niekaip negaliu suprasti kaip cia nuotrauka ideti unsure.gif sad.gif

nuotrauką galėsi įdėti, kai parašysi 100 žinučių. O dabar gali ją nusiųst jau turinčiai tokį kiekį žinučių ir paprašyt, kad įdėtų 4u.gif
Atsakyti
as noreciau papuosti kazkuo netradiciska, bet nesugalvoju kuom g.gif padekit 4u.gif
kazin ar tiktu gyvu geliu lenkta puokste ir dirbtiniu geliu ziedai aplink g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intoka: 28 liepos 2005 - 10:37
as galvoju puosti baltais kaspinais ir dar prie veidrodelio sone priristi mazyciu baltu balionuku (esu maciusi, bet nezinau kur ju pirkti) verysad.gif labai nemegstu perkrautu masinu ax.gif
Atsakyti