Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

Toks tris bantukai sutvirtinimai juostai kainuoja 25lt as darausi pas floristes kurios turi savo kioskeli stotyje jeigu ka sudomins tai galiu duoti tel.nes jie man ir papuosimus pirmai masinai daro ir pamergem puokstes.Zodziu viska pas jas uzsakiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 22 birželio 2005 - 14:16
QUOTE(Sally @ 2005 06 22, 14:14)
Toks tris bantukai sutvirtinimai juostai kainuoja 25lt as darausi pas floristes kurios turi savo kioskeli stotyje jeigu ka sudomins tai galiu duoti tel.nes jie man ir papuosimus pirmai masinai daro ir pamergem puokstes.Zodziu viska pas jas uzsakiau  ax.gif

o stotyje, tai cia kurioj vietoj tiksliai? traukiniu gal stoty viduj kioskely? ir kiek pamergems puoksteles kainuoja? o gal jos dar daro pabroliams gelytes. as pati pamergyte ir nuotaka nepasirupino mumis tai mums pacioms reikia pasidaryt viska cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(nikitule @ 2005 06 22, 15:58)
o stotyje, tai cia kurioj vietoj tiksliai? traukiniu gal stoty viduj kioskely? ir kiek pamergems puoksteles kainuoja? o gal jos dar daro pabroliams gelytes. as pati pamergyte ir nuotaka nepasirupino mumis tai mums pacioms reikia pasidaryt viska  cry.gif  cry.gif

Cia kur tie geltoni kioskeiai gyva gelyte i atlapa pabroliui 7lt pamergiu puokste padaro tokia kokia tu nori iki 20lt Sodu 24 - tel 868883301
Atsakyti
QUOTE(nikitule @ 2005 06 22, 15:58)
as pati pamergyte ir nuotaka nepasirupino mumis tai mums pacioms reikia pasidaryt viska  cry.gif  cry.gif

Neverk, patikėk tau mažiau reikia rūpintis, nei jaunosioms, jei aš dar rūpinčiaus šešių porų puokštelėmis, gėlytėmis ir apranga, tai būtų bankrotas bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 06 22, 18:06)
Neverk, patikėk tau mažiau reikia rūpintis, nei jaunosioms, jei aš dar rūpinčiaus šešių porų puokštelėmis, gėlytėmis ir apranga, tai būtų bankrotas bye1.gif

As tai viska pati uzsakineju tik jie man pinigelius paskui grazins nes usmele tai padori gaunasi blush2.gif jeigu viska sudesim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 22, 17:05)
Cia kur tie geltoni kioskeiai gyva gelyte i atlapa pabroliui 7lt pamergiu puokste padaro tokia kokia tu nori iki 20lt Sodu 24 - tel 868883301

aciu uz rekomendacijas, tikrai pasinaudosiu
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 22, 15:14)
Toks tris bantukai sutvirtinimai juostai kainuoja 25lt as darausi pas floristes kurios turi savo kioskeli stotyje jeigu ka sudomins tai galiu duoti tel.nes jie man ir papuosimus pirmai masinai daro ir pamergem puokstes.Zodziu viska pas jas uzsakiau  ax.gif

O, va ko as noriu.. ax.gif numesk kontaktus (beje cia kuriam mieste, nepasiziurejau..) O gelytes kokios nori spalvas parenka, ar tik bordines???

Man grazu! Paprasta ir grazu - tai butent taip ir ruosiaus daryti...
Atsakyti

Oi, nepastebejau kad daugiau zinuciu..... Reikes nubegti paziureti..

O beje Gariunuose kaip situacija (dar neziurejau), pigiau/nepigiau? dar kas nors ar tik kaspinai ir tiek??? Gal zinote kas?
Atsakyti
Aš nusipirkau Kaune bazėje baltą dideli kaspiną prie jo yra dar trys maži, jie visi sujungti, ir mokėjau tik 11 lt. Dar pirkau piršliams tai du kaspinai paprasti tokie kaip buna vienas su kitu sujungti. Tai tie kainovo 3 lt. O pamergėm pirkti nereikėjo turėjau seniau, tai mšinų papuošimas man labai pigiai kainuos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 06 23, 08:52)
aciu uz rekomendacijas, tikrai pasinaudosiu

Prasom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 06 23, 09:31)
O, va ko as noriu..  ax.gif  numesk kontaktus (beje cia kuriam mieste, nepasiziurejau..) O gelytes kokios nori spalvas parenka, ar tik bordines???

Man grazu! Paprasta ir grazu - tai butent taip ir ruosiaus daryti...

Padarys taip kaip tu nresi ar ruzavos ar baltos ar bordines spalvos viskas pagal tavo norus bus padaryta wink.gif
Atsakyti
Na va šiandien "Žmonėse" krepšininko K.Marčiulionio vestuvių nuotraukose matyti auto papuoštas gyvomis gėlėmis ,kurios prilipintos lipnia juosta. Tai vadinasi limpa? Ar būna dar kokių specialių tų lipnių juostų?
Atsakyti