Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

aš ir dėlšito dabar galvą suku g.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 06 21, 21:47)
Tai vat AšIrTu, kad pas mane toks pat klausimas iškilo.Kaip tą auto priekį papuošt? g.gif Jei kaspiną tvirtinti tai per žemai gaunasi tada ant grotelių tvirtinti. Aš taip suprantu? Vat tai klausimas iškilo man g.gif

Tai čia aš apie Tavo klausimą ir svarstau ax.gif . Na, jeigu nieko klijuoti ant priekio negalima, tai, manyčiau, tikrai vienintelė išeitis groteles ar buferį puošti.. Tiek prie to, tiek prie to galima kokias nors gėlių girliandas lengvai pririšti. Ir laikysis gerai, ir vėjas nenupūs, ir klijuoti nereikės. Nes vien tik veidrodėlius puošti tai gal kiek mažkoka būtų. Nes neįsidaizduoju tokių papuošimų, kurių tik veidrodėliams ir reikėtų ir kad daugiau nieko netrūktų...
Atsakyti
Gali trikampiu papuosimus tvirtinti prie groteliu priristi ir prie eidrodeliu ir laikysis viskas thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...pic=6789&st=180
Sally čia tos pirmosios auto kaspinas priklijuotas?
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 06 21, 22:05)
http://www.supermama...pic=6789&st=180
Sally čia tos pirmosios auto kaspinas priklijuotas?

As rodziau sita nuotrauka floristem kurios man padarys tokius pat kaspinus jos man pasake kad sita juosta yra pritvirtinta specialiu magnetu ar kazkokia prisoske kazkas panasaus
Atsakyti
Merginos vilnietes, turiu komercini pasiulyma tongue.gif
Esu visiska tundra doh.gif , net nezinau, kur galima sitos normalios juostos risimui nusipirkti, ir juo labaiu nesugabu graziai suristi blush2.gif
Gal galetu kuri nors super auksaranke man pagelbeti ir si darbeli atlikti uz mane, o as uz viska sumokeciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@siukas: 22 birželio 2005 - 07:59
Sakykit merginos, o kur butu galiam magnetus nusipirkt, buvom senukuose, tai jei ten neturi, o jei turi tai tik baldinius, o man reik normalaus magneto, patarkit labai prasau cry.gif
Atsakyti
As noriu ant jaunuju masinos uzdet didele sirdi(kaip cia kazkas buvo ikeles nuotrauka) balta su raudonu?
Gal kas nors daresi ir gali pasakyt kiek mazdaug tai kainuos?ir jei gali patarti kur Kaune tai daro?
O kitas masinas bandysiu papuost mazom puokstelem...gal ant veidrodeliu, ant groteliu, tiesiog, kad butu ta pati ideja...

Bet net nezinau kur kreiptis del tos sirdeles?????... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 06 22, 08:59)
Merginos vilnietes, turiu komercini pasiulyma tongue.gif
Esu visiska tundra  doh.gif  , net nezinau, kur galima sitos normalios juostos risimui nusipirkti, ir juo labaiu nesugabu graziai suristi blush2.gif
Gal galetu kuri nors super auksaranke man pagelbeti ir si darbeli atlikti uz mane, o as uz viska sumokeciau cool.gif

Vat toks papuosimas kainuoja 25lt irgi nebrangu ir graziai galiu pasakyt kur man daro wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 22, 12:56)
Vat toks papuosimas kainuoja 25lt irgi nebrangu ir graziai galiu pasakyt kur man daro wink.gif

"Vat toks" - tai koks??
Tu ps kazka uzsakineji masinos papuosimus??? O ne paslaptis kur?
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 22, 12:56)

...pasakyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 06 21, 21:47)
Tai vat AšIrTu, kad pas mane toks pat klausimas iškilo.Kaip tą auto priekį papuošt? g.gif Jei kaspiną tvirtinti tai per žemai gaunasi tada ant grotelių tvirtinti. Aš taip suprantu? Vat tai klausimas iškilo man g.gif

O gal ka butu galima pritvirtinti prie valytuvu g.gif To nesu bandziusi, bet gal ir imanoma kaip nors ax.gif
Atsakyti