QUOTE(vIKIs @ 2005 06 15, 10:29)
NA KAD NIEKAIP NELEIDŽIA JO ĮKELTI
o tu čia pati juos darei?
QUOTE(Reniss @ 2005 06 15, 15:21)
o tu čia pati juos darei?
AGA, VAKAR KARPIAU NUŠILUS
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 06 15, 11:23)
pabandyk kokybę sumažinti.
o pas mus bus trys autobusiukai - mikruškės. todėl nelabai išeina tą priekinį kapotą papuošti. niekaip nesugalvoju kaip čia geriau padaryti. gal daug mažu bantukų ir vieną didelį ant stogo? pasiūlykit ką nors.
o pas mus bus trys autobusiukai - mikruškės. todėl nelabai išeina tą priekinį kapotą papuošti. niekaip nesugalvoju kaip čia geriau padaryti. gal daug mažu bantukų ir vieną didelį ant stogo? pasiūlykit ką nors.
Viskas labai paparsta, taip pat kaip paprastą mašiną taip ir autobusiuką, pas mus taip pat bus autobusiukas, ir nematau čia problemos, klijuoji ant priekio, kapoto ir viskas
Tai kad tas kapotas toks per puse mazesnis ir beveik status. Magnetai gali nesilaikyti, na o bantus priklijuoti turbut galima...
Merginos, kas iš jūsų pačios gaminsite ar draugių padedamos papuošimus automobiliams? kaip juos žadate pritvirtinti.Mane užtikino ,kad ant automobilių neleis klijuoti,nes gali apgadinti.ir be to auto bus nupoliruoti,taigi niekas nelips. Tai kaip ten pritvirtinti??
Na, dar prie kokių nors veidrodėlių, tai ir gerai, tvirtai pririšti galima.... Bet kaip tokiu atvėju papuošti mašiną iš priekio, kai prie jos net prisiliesti nebus galima, tai nežinau Gal kaip nors palei buderį ar radiatoriaus groteles papuošimus tvirtinti? Manau, galima kaip nors surasti išeitį...
Tai vat AšIrTu, kad pas mane toks pat klausimas iškilo.Kaip tą auto priekį papuošt? Jei kaspiną tvirtinti tai per žemai gaunasi tada ant grotelių tvirtinti. Aš taip suprantu? Vat tai klausimas iškilo man
aš ir dėlšito dabar galvą suku