Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(kate0 @ 2005 06 13, 23:49)
nu va padariau keleta nuotraukyciu.

1. lenkiame juostele ir nukerpame kampukus,
2. tada matuojam norima igi ir vel kerpam,
taip prikarpom  tiek keik musu manymu reikės ziedlapeliu, bet juostos nenukerpam, gal bus mazai, tai dar prikirpsim,
3. risame juostele per pirma nukirpta  trikamiuka, sulenkus juosta,
4. risame toliau,
5. ir toliau

ax.gif

labai aciu, dabar tikrai aisku thumbup.gif na jau savaitgali risiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsa @ 2005 06 14, 08:44)
labai aciu, dabar tikrai aisku thumbup.gif  na jau savaitgali risiu biggrin.gif  biggrin.gif

reiks ir man pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir aš dar kartą bandysiu smile.gif dabar tikrai, jau viskas aiškiau. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
o man pasiseke smile.gif mano sese moka tuos bantus daryti, tai sake padarys ir masinoms papuosimus ir baznycioj didleius bantus, ta man atkrito vienas rupestis:)
Atsakyti
As tai nusprendziau galvos sau nesukti ir nebandyti savo labai greitai issenkamos kantrybes ir nupirkti tuos papuosimus blush2.gif
beje viename geiu kioskely maciau graziu papuosimu masinoms tik nelabai patiko kad ne is gyvu geliu (o dirbtines) jie tuos papuosimus nuomoja labai panasus kaip siotas tai 50lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 14, 17:53)
As tai nusprendziau galvos sau nesukti ir nebandyti savo labai greitai issenkamos kantrybes ir nupirkti tuos papuosimus blush2.gif
beje viename geiu kioskely maciau graziu papuosimu masinoms tik nelabai patiko kad ne is gyvu geliu (o dirbtines) jie tuos papuosimus nuomoja labai panasus  kaip siotas tai 50lt kainuoja

O kaip tokį pritvirtint? Tais specialiais magnetais ar kuom? Ir dar, ar neišsilakstys tos gėlės nuo greičio (čia jeigu į šventimo vietą tolokai važiuoti reikia ir greitkeliu)?
Atsakyti
mes savo mašinytės, su kuria važinėsime po bažnyčios, galinį langą puošime šitaip spausti čia
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 15, 07:39)
mes savo mašinytės, su kuria važinėsime po bažnyčios, galinį langą puošime šitaip spausti čia

kazkiap ner blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 15, 08:45)
kazkiap ner blush2.gif

tau ne, man - taip tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 06 15, 07:48)
tau ne, man - taip  tongue.gif  biggrin.gif

nieks ten doro neatsidaro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 15, 08:52)
nieks ten doro neatsidaro tongue.gif