Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 12, 18:32)
Prašom prašom  biggrin.gif  biggrin.gif

kažkaip sudetinga cry.gif
Atsakyti
As jau buvau toki ikelus berods i sia tema ir pacific buvo ikelus, tokiu kaspinuku nuoroda, ten paveiksliukai is eiles nurodyta kaip daryt, tokius pat kaip Skrajokles. o skrajokles kai dariusi tai labai lengvai viska supratau. thumbup.gif , na bent kai parode nuotraukas. va toki kaspinukai nera sunku daryt tikrai, laiko turint prie teliko po darbo, atsipalaiduot kaip gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 13 birželio 2005 - 08:02
Nu nesigauna man tie bantukai... nors tu ką... ax.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Na mergaitės man tikrai nesunku padėt jums paaiškint, tiesiog bandykim iš naujo.. papasakokit kaip pradedat ir kas nesigauna... ax.gif smile.gif
Atsakyti
padariau pagal skrajokles pavyzdi (ji daro kitaip nei as)
As tik manu, akd siuo budu yra sunku pradedanciosioms numatuoti kokio ilgio juostos reikia, kad gautusi pilnai pripldytas bantukas. Bet laiko daymo atzvilgiu tai taip zymiai greiciau, nei mano budu

Atsakyti
na stai kaip graziai visom kaspinai gaunasi.
saunu!!!! biggrin.gif
Atsakyti
geras thumbup.gif kaip graziai jums tai pavyksta pada mirksiukas.gif as tai jauciu nesugebesiu niekaip doh.gif reikes gal kuria diena pabandyti biggrin.gif ryti
Atsakyti
Tikrai tikrai nėra sunku smile.gif tiesiog prisisuki nemažai banto, perkerpi suriši ir isšklaidai ir viskas mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 13, 21:36)
padariau pagal skrajokles pavyzdi  (ji daro kitaip nei as)
As tik manu, akd siuo budu yra sunku pradedanciosioms numatuoti kokio ilgio juostos reikia, kad gautusi pilnai pripldytas bantukas. Bet laiko daymo atzvilgiu tai taip zymiai greiciau, nei mano budu

o tai gal galetum su nuotraukytem paaiskinti, kaip risi ax.gif
nes man pagal schemute niekaip neiseina, o kaip Skrajokle risa supratau blush2.gif
jusu abieju labai grazus kaspinukai, noretusi ismokti dviem budais risti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsa @ 2005 06 13, 23:15)
o tai gal galetum su nuotraukytem paaiskinti, kaip risi ax.gif
nes man pagal schemute niekaip neiseina, o kaip Skrajokle risa supratau blush2.gif
jusu abieju labai grazus kaspinukai, noretusi ismokti dviem budais risti 4u.gif

gerai su nuotraukytem paaiskinisu
Atsakyti
nu va padariau keleta nuotraukyciu.

1. lenkiame juostele ir nukerpame kampukus,
2. tada matuojam norima igi ir vel kerpam,
taip prikarpom tiek keik musu manymu reikės ziedlapeliu, bet juostos nenukerpam, gal bus mazai, tai dar prikirpsim,
3. risame juostele per pirma nukirpta trikamiuka, sulenkus juosta,
4. risame toliau,
5. ir toliau

ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 13, 22:49)
nu va padariau keleta nuotraukyciu.

1. lenkiame juostele ir nukerpame kampukus,
2. tada matuojam norima igi ir vel kerpam,
taip prikarpom  tiek keik musu manymu reikės ziedlapeliu, bet juostos nenukerpam, gal bus mazai, tai dar prikirpsim,
3. risame juostele per pirma nukirpta  trikamiuka, sulenkus juosta,
4. risame toliau,
5. ir toliau

ax.gif

Na, tikrai labai jau aišku viskas pasidarė, kate0 smile.gif. Ačiū labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti