Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

Super! Va taip papuost ir as masinyte noriu per savo vestuves thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2004 08 20, 10:37)

Atsakyti
o gal žinot,kur yra pirkti tų prietaisų, kuriais gėlės prie mašinos tvirtinamos? kažkokie magnetai, ar vakuumai....
Atsakyti
vvandene zinau kad geliu pardutuves priekiauja seis magneciukais
Atsakyti
Na tikrai labai gražu gyvomis gėlėmis puošti mašinas smile.gif bet mūsų jaunieji visgi nusprendė puosšti bantais tais, mašinas, tai kaip daug tų mašinyčių bus, tai pati užsiėmiau visas jas ir papuošti... doh.gif doh.gif biggrin.gif tai pilni namai bantų biggrin.gif gal kam įdomu kaip juos susirišti? nes tikrai pigiau gaunasi pačiai rišti, nei pirkti surištus, tikrai nėra sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 12, 17:04)
Na tikrai labai gražu gyvomis gėlėmis puošti mašinas  smile.gif  bet mūsų jaunieji visgi nusprendė puosšti bantais tais, mašinas, tai kaip daug tų mašinyčių bus, tai pati užsiėmiau visas jas ir papuošti... doh.gif  doh.gif  biggrin.gif  tai pilni namai bantų  biggrin.gif  gal kam įdomu kaip juos susirišti? nes tikrai pigiau gaunasi pačiai rišti, nei pirkti surištus, tikrai nėra sunku  smile.gif

man butu labai idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsa @ 2005 06 12, 18:16)
man butu labai idomu blush2.gif

Paistengsiu išaiškinti aiškiai blush2.gif smile.gif iš juostos susukuma norimo dydžio suktukas, ar kažkas tokio kaip čia pavadinus net nežinau ax.gif na tiesiog susukuma, ir jų galai nukerpami tokiais kampais < > nenukerpant pačių galų, nes negalėsi paskui surišti, tada perliankiama taip, kad nukirptos vietos būtų per viduriuką. Tada suriši juostele ir tiesiog išnarstai juostos sukinukus ir štai bumbuliukas smile.gif Taip pat jei nori daryti su tokiais "ūsiukais" vadinamais, darai juos dar neišnarsčius, taip patogiau, mažiau darbo negu atskirai kievieną. Surišto bumbulo, iš vienos pusės ikerpi žirklėmis patį kraščiuką ir nutrauki tą plonutę juostelę iki beveik galo, geriau laikti šiek tiek daugiau tarpelio, kad nenutrūktų išnarstant, taip pat padaroma iš kito šono, kad ūsiūkai būtų iš abiejų šonų. Ir taipogi padaryti kitai bumbulo pusei, ir iįnarstyti...
Na tikiuosi aškiai išaiškinau, tikrai nemaniau, kad bus taip sunku paaiškint, taigi jei kils kažkokių klausimų, ar nesupratot, aš paaiškinsiu aiškiau 4u.gif 4u.gif Sėkmės darant, tikrai nesunku mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 12, 19:02)
Paistengsiu išaiškinti aiškiai  blush2.gif  smile.gif  iš juostos susukuma norimo dydžio suktukas, ar kažkas tokio kaip čia pavadinus net nežinau  ax.gif  na tiesiog susukuma, ir jų galai nukerpami tokiais kampais  < > nenukerpant pačių galų, nes negalėsi paskui surišti, tada perliankiama taip, kad nukirptos vietos būtų per viduriuką. Tada suriši juostele ir tiesiog išnarstai juostos sukinukus ir štai bumbuliukas  smile.gif  Taip pat jei nori daryti su tokiais "ūsiukais" vadinamais, darai juos dar neišnarsčius, taip patogiau, mažiau darbo negu atskirai kievieną. Surišto bumbulo, iš vienos pusės ikerpi žirklėmis patį kraščiuką ir nutrauki tą plonutę juostelę iki beveik galo, geriau laikti šiek tiek daugiau tarpelio, kad nenutrūktų išnarstant, taip pat padaroma iš kito šono, kad ūsiūkai būtų iš abiejų šonų. Ir taipogi padaryti kitai bumbulo pusei, ir iįnarstyti...
Na tikiuosi aškiai išaiškinau, tikrai nemaniau, kad bus taip sunku paaiškint, taigi jei kils kažkokių klausimų, ar nesupratot, aš paaiškinsiu aiškiau  4u.gif  4u.gif  Sėkmės darant, tikrai nesunku  mirksiukas.gif  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nera už ką, jei neaišku, galėčiau fotkytes padaryti ir įkelti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 12, 19:25)
Tikrai nera už ką, jei neaišku, galėčiau fotkytes padaryti ir įkelti  ax.gif  smile.gif

jei nesunku ikelk, buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Na bandom, štai susukam ir nukerpam galiukus, paliekant tarpelį, kad galėtume surišti.
user posted image

Tada perliankemia juostelę, kad surištume įkirptus galus. Taip pat jei norime daryti "ūselius" prakirpus kraštelius ir nutraukus beveik iki galo, gauname šitaip.

user posted image

Tada išnarstome bumbulą. Traukiant iš vidaus po vieną "žiedelį".

user posted image

Ir tada gauname štai tokį bantuką ax.gif

user posted imageuser posted image

Šiaip gal daroma ir kitaip, aš net nežinau, nes taip aš pati išmokau ir darau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 12, 20:15)
Na bandom, štai susukam ir nukerpam galiukus, paliekant tarpelį, kad galėtume surišti.
user posted image

Tada perliankemia juostelę, kad surištume įkirptus galus. Taip pat jei norime daryti "ūselius" prakirpus kraštelius ir nutraukus beveik iki galo, gauname šitaip.

user posted image

Tada išnarstome bumbulą. Traukiant iš vidaus po vieną "žiedelį".

user posted image

Ir tada gauname štai tokį bantuką  ax.gif

user posted imageuser posted image

Šiaip gal daroma ir kitaip, aš net nežinau, nes taip aš pati išmokau ir darau  smile.gif  blush2.gif

labai labai aciu, dabar tai jau tikrai aisku biggrin.gif
Atsakyti
Prašom prašom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti