Nenoreciau sutikt su nuomone, kad sale puost dabar nebemadinga...
Gal cia tik mano pusej, bet kiek as buvau vestuvese visur buvo puosta ir sale:)
Asmeniskai per mano vestuves tai salei buvo skirta daug demesio:) vestuves buvo dideles, beveik 90 zmogiuku ir visi jie is kitu miestu, todel teko rupintis ne tik sale, bet ir nakvyne sveciams. todel musu vestuves buvo vaiku stovykloj, sveciai miegojo vaiku nameliuose:)kadangi dar buvo silta tai niekas nesusalo:) o sale ten buvo didziuleeee, todel ja reikejo kazkaip jaukiai papuost:)
mes ant kolonu darem is tampomo popieriaus gelytes ir lipdem jas kaip kad butu zydinti lijana:)
erdve puosem islankstytais pauksciukais:) ju buvo virs 300 lanksciau ir as pati ir pamerges ir mama:)
tarp pauksteliu girliandomis kabejo suristi balti ir melyni balionai:)
atrode fantastiskai ir nekainavo daug lesu:)
del masinu tai noreciau patart, kad nepasikliautumet labai "balionu salies" papuosimais. sumokejom 80 litu, o vaziuojant jie skraide...aisku kai masinos stovedavo atrodydavo graziai:)
jei dabar tekeciau tai puosciau masina kaip kazkuri minejo :juosta is tuju ar kokiu kitu zalumynu plius gelytes:)pati maciau kaip graziai atrodo taip papuostos masinos:)
del masinos papuosimo dideliu bantu, ale dovana masina butu tai sakyciau jau kiek atgyvene. taciau jei kam patinka toks papuosimas ir jis prie sirdies, tai pirmyn!
per vestuves svarbiausia gera nuotaika, kurios negadintu tokie mazmoziai kaip papuosimai:)
dar prisiminiau:)ant stalo galite primetyti konfeti-sirduciu. jos tokios mazytes, bet ant baltos staltieses klasiskai atrodo:)
ech jauciu nuostalgija savo vestuvem:)tikiuos nieko neizeidziau savo komentaru:)
QUOTE (Gitulka @ 2004 04 03, 00:11) |
na nesvarbu ar karsta ar ne-jei teks toli pavazineti (ir ypac gan dideliu greiciu-kaip kozkodel buna per vestuves) geles tikrai nuvis...todel kazkaip siulau prikombinuoti daugiau ne taip greit vystancios zalumos ir kaspineliu-o foto prie papuostu masinu pasidarykit iskarto kol viskas dar neisilakste |
Per puskes vestuves puosem masina gyvu geliu puokste - rugpjutis buvo, varem i Trakus, bet niekas nenulakste, tik balti kaspinai ant kitu masinu nuo vejo apskuro, nors ir buvom apkirpe karstom zirklem.
musu vrstuves buvo ziema 2003 12 27
tai pirmoji masina buvo papuosta balta dirbtiniu roziu puokste,o kitos kaspinais.
puokste nubuvo labai didele...bet viskas atrode labai cool-reikia grazi masinyciu ir tas papuosimas ne toks svarbus
o kavine,kurioje buvo vestuves buvo papuosta kaledoms
turint omeny,kad dovanas dalino Kaledu senelis buvo nuostabu
tai pirmoji masina buvo papuosta balta dirbtiniu roziu puokste,o kitos kaspinais.
puokste nubuvo labai didele...bet viskas atrode labai cool-reikia grazi masinyciu ir tas papuosimas ne toks svarbus
o kavine,kurioje buvo vestuves buvo papuosta kaledoms
turint omeny,kad dovanas dalino Kaledu senelis buvo nuostabu
QUOTE (Ramunita @ 2004 04 06, 00:04) |
musu vrstuves buvo ziema 2003 12 27 tai pirmoji masina buvo papuosta balta dirbtiniu roziu puokste,o kitos kaspinais. puokste nubuvo labai didele...bet viskas atrode labai cool-reikia grazi masinyciu ir tas papuosimas ne toks svarbus o kavine,kurioje buvo vestuves buvo papuosta kaledoms turint omeny,kad dovanas dalino Kaledu senelis buvo nuostabu |
O mes tuokemes pries keleta meteliu 12 26. Del masinu tai nieko ypatingo nebuvo apart kaspinu, bet restorane stovejo nuostabaus grozio egle
Kadangi as is proto einu del meskiuku, tai drauges puosusios masina pritaise prie jos kaspina ir du meskiukus. Buvo liuks staigmena man ir labai originaliai atrode. Sale taip pat puose tos drauges, dizaineres-popierinais pauksciukais, balionais, lauko gelem. Banalu, bet paprastume ir saike visas grozis.
QUOTE (hereja @ 2004 03 28, 18:58) |
Ir as apsiklausinejau - tie inicialai jau atgyvene, tai mes ju nedarysim. Ant stalo desim geliu kompozicijas, jokiu balionu ir kitokiu makarkliosu nenoriu Jaunuju automobilis bus papuostas gyvomis gelemis. Bet jokiu ziedu, jokiu balandziu ant kapoto... Jaunosios puseje per auto stoga eis baltu kardeliu ir dar kazkokiu baltu geliu girlianda. Maciau drauges vestuviu foto - atrode! Geles su tom kapsulem, graziai uzsleptom, tai nenuvyto visa diena per toookius karscius |
hereja, o nebijai, kad bevaziuojant tas geles vejas isdraikys ar nupus?... bent jau man nesiule floristai deti geliu... tipo labai letai tada vaziuoti reikia... o mes kai turejom patraukti koki 50 km... tai letai neprivazinesi...
Pas mus buvo tik is zalumynu nupinta girlianda ir uzdeta ant pirmos masinos.. o ta gorlianda pagrazinau mazias melsvais kaspinukais (nes mano suknele vestuvine buvo melsva)... ir dar ant veidrodeliu melsvi kaspinai...
o kitos masinos buvo papuostos kaspinais...
sale puosem balionais plius kaspinais - melynais, melsvais, baltais...
siaip jei gelem viskas- tai tikrai nepigiai gaunasi...
Ir dar ... pamirsau... ant stalo pamerkem visu pamergiu puokstes... (pas mane ju buvo nemazai) isdeliojom tolygiai... o salia musu i torta (tortas buvo su treciame aukste esancia taure-vazele)buvo imerkta manoji puokste... stalas atrode liuksiskai
QUOTE (bonda @ 2004 04 16, 10:20) |
hereja, o nebijai, kad bevaziuojant tas geles vejas isdraikys ar nupus?... bent jau man nesiule floristai deti geliu... tipo labai letai tada vaziuoti reikia... o mes kai turejom patraukti koki 50 km... tai letai neprivazinesi... Pas mus buvo tik is zalumynu nupinta girlianda ir uzdeta ant pirmos masinos.. o ta gorlianda pagrazinau mazias melsvais kaspinukais (nes mano suknele vestuvine buvo melsva)... ir dar ant veidrodeliu melsvi kaspinai... o kitos masinos buvo papuostos kaspinais... sale puosem balionais plius kaspinais - melynais, melsvais, baltais... siaip jei gelem viskas- tai tikrai nepigiai gaunasi... Ir dar ... pamirsau... ant stalo pamerkem visu pamergiu puokstes... (pas mane ju buvo nemazai) isdeliojom tolygiai... o salia musu i torta (tortas buvo su treciame aukste esancia taure-vazele)buvo imerkta manoji puokste... stalas atrode liuksiskai |
Nea..,tikrai nebijau Per drauges vestuves buvo gyvom gelem puosta masina ir niekas nenubyrejo. Gal todel, kad geles masyvios -juk kardeliai tai dideli buvo. Gerai jas ten priklijavo, tai neissilakste O vaziavo jie vietomis virs 100km/h, atstumai irgi nemazi buvo Tai tikiuosi, kad ir pas mane viskas atlaikys Be to- masina puos is floristikos salono atvaziave zmones, o kai dar ne musu masina bus (uosviai limuzina nuomuoja), tai paprasysiu, kad lipnios juostos nepagailetu ir gerai priklijuotu
per musu vestuves masina puose smulkiais smulkiais kaspineliais, man patiko
niu va...mes taip pat jau ruosiames-
rugpjucio pabaigoje bet jokiu papuosimu
ant masinu nedesim, nes atstumus gana didelius
lab reikes nuvaziuot apie 210 km galbut tik
galvoju apie pirmaja masina, bet dar tiklsiai
nezinau kaip reiketu papuost...beje-tai cia patiems
jaunavedziams viska matyt reiketu pasirupint...
rugpjucio pabaigoje bet jokiu papuosimu
ant masinu nedesim, nes atstumus gana didelius
lab reikes nuvaziuot apie 210 km galbut tik
galvoju apie pirmaja masina, bet dar tiklsiai
nezinau kaip reiketu papuost...beje-tai cia patiems
jaunavedziams viska matyt reiketu pasirupint...
QUOTE (MonaLisa @ 2004 04 16, 17:09) |
niu va...mes taip pat jau ruosiames- rugpjucio pabaigoje bet jokiu papuosimu ant masinu nedesim, nes atstumus gana didelius lab reikes nuvaziuot apie 210 km galbut tik galvoju apie pirmaja masina, bet dar tiklsiai nezinau kaip reiketu papuost...beje-tai cia patiems jaunavedziams viska matyt reiketu pasirupint... |
Tai jau is Klaipedos i Kuna, ar is Kuano i Klaipeda vaziuosi???
Beveik pries 2 metus vieni draugai tuokesi Kaune Rotusej, o i baznycia leke i Palanga (nes ji is Palangos, o jis - is Kauno), tai masina minimaliai puose, kad niekas nenulakstytu. Kaspina dejo ir tiek Ir tai - jie per 1,5h is Kauno turejo atsidurti Palangoje, tai jau leke nromaliai... Beje - pats jaunikis vairavo
Kiek zinau,durka ejo vyriausia pamerge,tai ji su pabroliu, puose masinas ir pamergem puoksteles
Papildyta @ [mergetime]1082188952[/mergetime]
P.S. Jiems tai nemazai kainavo!
Papildyta @ [mergetime]1082188952[/mergetime]
P.S. Jiems tai nemazai kainavo!