Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(toja @ 2005 06 07, 07:06)
grazus kaspinai kate0, saunuole.
o as nepritariu Jeetta, kad nedaryt patiems, ekspermentuot reikai, jei neisei tai tad galesi drasiai pirkt turguj, as pabijojau dideli banta, kad neiseis grazus tai pirkau o kitus dariausi pati. o darius tu mazu kaspinuku begalias ir vis tiek darant, kartai neiseina, bet daryt reikai, niekas negime mokedamas. tokio kaspinuko kaina 2-5lt, jei pirksi, o tokio kaip kate0, jei didis toks kaip nuotraukose tai 15-25lt, uz viena. juostele tokio storio 100m, kainuoja 20-30lt. visos juostutes vienam bantui nesunaudosit, taigi verta ekspementuot, gal but is pradziu ant mazu, o paskui dideli be problemu iseina  thumbup.gif
o va as dar pagalvojau , bet nezinau ar tiks, gal kas matet kur butu galiam pirkt magnetuku, gal ta juosta laikytusi su megnetais, kaip manot? tik prasau neisijuokt, nes cia tik mastymas kol kas. blush2.gif

del mazu tai tikrai verta daryt. as tik didziusius turejau omeny smile.gif juosta galima ir pigiau nusipirkt turguj, uz 11 litu tikrai maciau. o dideliam normaliam kaspinui (kuris apie 30lt kainuoja) sunaudojama apie 20 metru juostos. didelio kaspino darymas tikrai nelygu keliu mazu kaspinuku sumai smile.gif tik tai norejau pasakyt
Atsakyti
to kate: o kiek metru i tuos kaspinus apytikriai dejai?
Atsakyti
na as pati ir dydelius dariausi, ir beja gavosi daug geriau nei maziukai, grazesni ir daug lengviau daryt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 06 07, 10:12)
na as pati ir dydelius dariausi, ir beja gavosi daug geriau nei maziukai, grazesni ir daug lengviau daryt biggrin.gif .

tai shaunuole smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeetta @ 2005 06 07, 12:03)
to kate: o kiek metru i tuos kaspinus apytikriai dejai?

nezinau, nes deja is dvieju juostu (2 po 100 m) ir padariau 3, ir tikrai dar turbut du iseitu, nu gal 1,5
Atsakyti
Jeetta, tai kad nera taip sunku tuos kaspinus daryt, tik kantrybes reikia ir nenuleist ranku po pirmos nesekmes ir viskas iseis 4u.gif
Atsakyti
Mes mašiną puošėm gyvom gėlėm. Buvo septynios mažos puokštytės išdėstytos ant kapoto V raide. Kainavo tik 100 lt, bet nei gėlės išsilakstė, ir vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
As irgi svaigau puosti gyvom gerle, bet kai pamaciau kiek tu gelyciu uzdeda tai jau neee. Noriu, kad butu daug pripuosta o ne pora ziedeliu ir smilgeliu. Jei matete Kaune parodoje papuosta limuzina (aisku ten buvo dirbtines geles) jei taip papuostu gyvom, tai numirciau, jau tada geriau nieko nedetu. As prisdarysiu bantiku ir bus man graziau.

Tai mano nuomone, o iitos gali puostis kaip joms grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2005 06 07, 14:27)
Mes mašiną puošėm gyvom gėlėm. Buvo septynios mažos puokštytės išdėstytos ant kapoto V raide. Kainavo tik 100 lt, bet nei gėlės išsilakstė, ir vaizdas thumbup.gif

Gal turi nuotrauka?Mes juk cia tokios cekavskos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 06 07, 13:15)
Jeetta, tai kad nera taip sunku tuos kaspinus daryt, tik kantrybes reikia ir nenuleist ranku po pirmos nesekmes ir viskas iseis  4u.gif

galbut, bet man tai kazkaip nesiseka su tais dideliais... nors mazu po 100 per diena darau. bet aciu uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
Kate0 buvo tiktai ne pora gėliu, puokštės buvo nedidelės, bet (na bent man taip atrodė) labai puošnios.
Sally Nemoku dėti nuotraukas 4u.gif , jei parašysi elektroninį paštą galiu rytoj atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2005 06 08, 09:12)
Kate0 buvo tiktai ne pora gėliu, puokštės buvo nedidelės, bet (na bent man taip atrodė) labai puošnios.
Sally Nemoku dėti nuotraukas  4u.gif , jei parašysi elektroninį paštą galiu rytoj atsiųsti.

Sally22@rambler.ru lauksiu foto biggrin.gif ax.gif
Atsakyti