Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 06 06, 10:58)
Labai gražūs papuošimai. O čia tos gėlytės bantukuose gyvos ar dirbtinės?

Dirbtines, maciau turguj galiima tokiu nusipirkt man tai jos priduoda grazumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 06, 10:24)
O mes vakar nusipirkom juostos ir bandem daryt tokius bantukus ,bet nelabia gaunasi  cry.gif

Aišku malonu viską daryt patiem, bet patariu nevarkt mirksiukas.gif Mes tai nunešėm savo juostą, ir tokio didelio kaspino surišimas tik 5 Lt tekainuoja thumbup.gif O mažesnių 2 Lt.
Atsakyti
labai graziai su gelytem atrodo.
na as pyniau kaspinus tai labai panasiai i siuos ir gavosi.
tik as raodonos spalvos dariau.
Atsakyti
o man didziausias malonumas buvo paciai viska daryt.
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 06 06, 09:58)

Cia dirbtinos geles. 100% fotkes is balionu salies - mano darbas biggrin.gif Geliu tu daug turim, visokiu prikisam, dar pagal pageidavima galima visomiu karoliuku, arba kaip cia kazhkas minejo is tos pacios juosteles padaryti mazus bantukus... jeigu pasistengti tai laaaaaaaaaabai graziai galima padaryti (pvz. prie puokstes geles priderinti ir pan.). vat. jeigu ka - kreipkites. bus thumbup.gif
atsiprashau, kad bishki reklama pavariau... bet man istikruju labai grazu
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 06 06, 09:58)

manyčiau kad dirbtinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeetta @ 2005 06 06, 10:31)
Cia dirbtinos geles. 100% fotkes is balionu salies - mano darbas  biggrin.gif  Geliu tu daug turim, visokiu prikisam, dar pagal pageidavima galima visomiu karoliuku, arba kaip cia kazhkas minejo is tos pacios juosteles padaryti mazus bantukus... jeigu pasistengti tai laaaaaaaaaabai graziai galima padaryti (pvz. prie puokstes geles priderinti ir pan.). vat. jeigu ka - kreipkites. bus  thumbup.gif
atsiprashau, kad bishki reklama pavariau... bet man istikruju labai grazu

o iš kokio miesto smile.gif esi?
Atsakyti
zinot o man toks klausymas, o kaip ta juosta pritvirtint prie masinos, ar ji nesuplis? ir dar nesugalvoju kaip tas kur nuotraukose gelytes pritvirtintos. kaip jsu darysit?
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 06 06, 12:10)
zinot o man toks klausymas, o kaip ta juosta pritvirtint prie masinos, ar ji nesuplis? ir dar nesugalvoju kaip tas kur nuotraukose gelytes pritvirtintos. kaip jsu darysit?

juostos yra kazkaip po kapotu kisamos, o gelytes tai as taip supratu kad ten jos prisiklijoja is apacios lipni juosta yra smile.gif
Atsakyti
Mums labai svarbu, kaip svetimų mašinų neapgadinti.... Kokią juosta naudoti ir pnš?
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 06 06, 12:34)
Mums labai svarbu, kaip svetimų mašinų neapgadinti.... Kokią juosta naudoti ir pnš?

va sitas ir mums aktualu, nes masinos ne savos sad.gif , kad paskui problemu nebutu
Atsakyti
tokiu kaspinu su tom mazytem gelytem maciau Gariunuose, ten ish karto tos gelytes priklijuots, buvo keliu spalvu:melynos, raudonos, oranzines, zalios...tikrai labai graziai atrodo, tik kainos nepamenu 4u.gif
Atsakyti