Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(Sally @ 2005 05 15, 19:27)
g.gif Juk mašinos buna puošiamos pas jaunąją 4u.gif

Pagal tradiciją tai pas jaunąją, o ten buvo išskirtinis atvejis, kadangi vyriausia pamergė iš jaunojo pusės, tai ji prie jo namų ir papuošė kartu su pulku. smile.gif Ten buvo išimtinis atvejis ir ne visai tradicinės vestuvės. smile.gif
Aš tik norėjau pasakyti, kad tikrai nėra skirtumo ar puošti mašiną jau apsirengus šventiniais drabužiais ar ne, nes kaip pasakė Pacific, tai ten ne purvinas koks darbas ir mašinos juk būna nuplautos ir švarios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiviki @ 2005 05 15, 20:50)
O ka jus ruosiates daryti, kai jau jaunieji iseina is baznycios???Vieni meto ryzius, ar pucia burbulus, ar ziedlapius meta ant jaunuju...Kokiu ideju turit?dekui.

Kiek žinau, tai ryžiais nerekomenduojama jaunuosius "apmėtyti", nes netyčia ir į akį galima pataikyti ar dar kur. doh.gif
O burbulai su žiedlapiais tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 27, 21:35)
O aš norėčiau jaunųjų mašiną papuošti gėlėmis, na girlianda puokštė ir t.t. aišku dirbtinėmis, juk gyvos neatlaikytų... doh.gif
O kitas mašinas tai tiesiog balionais. savaitgali mačiau kaip ant mašinų veidrodėlių abejuose pusėse buvo pririšta didelės kekės tokių perlaputrinių balionų, nu atrodė liuks... thumbup.gif Juolab ir nebrangu... thumbup.gif

Dabar floristai tokių medžiagų ir priedų turi, kad turbūt ne tik dieną atlaikytų, bet ir savaitę su nenuvytusiom gėlėm būtų galima važinėti.
Atsakyti
Dar neblogą puslapiuką radau, nežinau, gal kas anksčiau rašė smile.gif :
http://www.praguewed...new/main.php?44
Man patiko automobilio papuošimas su kalijomis:
http://www.praguewed...ew/main.php?277
Bet vis nors netradiciškai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2005 04 26, 14:25)
Inore, o nedidelės kainos, tai vidutiniškai kokios?  4u.gif

sory gal jau per vėlai rasua, bet kainos tai 12 lt kainuoja sirdelė, kuri dedasi ant masinos kapoto ir ji tikrai nemaza jos skermuo kazkur 40 cm.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 06 04, 11:04)
sory gal jau per vėlai rasua, bet kainos tai 12 lt kainuoja sirdelė, kuri dedasi ant masinos kapoto ir ji tikrai nemaza jos skermuo kazkur 40 cm.

Gal gali priminti apie širdelę ant mašinos? Iš ko ji padaryta, kur gauti?
Kainą jau minėjai: 12 Lt.
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 06 04, 11:22)
Gal gali priminti apie širdelę ant mašinos? Iš ko ji padaryta, kur gauti?
Kainą jau minėjai: 12 Lt.

Ji yra padaryta iš juostelės iš tos kur pina bantus. Kontūrai iš baltos ir raudonos įdomiai padaryta su tokiais iškilumais, panašiai kaip pintas bantas, bet gal ten maži bantukai išdėstyti, o per vidurį išdėstytas tinklelis taip pat iš baltos juostelės. Nelabai turiu vaizduote kaip nupasakoti, bet vizualiai tai tikrai gražiai atrodė. Jei gerai prisimenu tai jų yra rytų rampoj 5 berots sandėlį.
Atsakyti
As tai norejau ant visu masinu pirkt gyvu geliu papuosimus bet dabar kai radau sita tai nusprendziau pirksiu tik ant vienos masinos gyvas geles o kitos bus papuostos taip 4u.gif
man tai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 06, 09:21)
As tai norejau ant visu masinu pirkt gyvu geliu papuosimus bet dabar kai radau sita tai nusprendziau pirksiu tik ant vienos masinos gyvas geles o kitos bus papuostos taip 4u.gif
man tai grazu wub.gif

aš irgi šį variantą esu nusižiūrėjusi jau ir juostos nusižiūrėjau, darysim su mama bantus, ir manau bus labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs papuošimai. O čia tos gėlytės bantukuose gyvos ar dirbtinės?
Atsakyti
mano irgi bus panasiai puosta, bet tik vietoj tu gelyciu bus balti ir melyni kaspinai pakaitomis sudeti (baltas, melynas ir t.t). o tas pagrindinis dydelsi kaspinas, tai jau yra baltas ir toki melyni lapeliai pritvirtinti. nu manau supratos kaip.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 06, 10:40)
aš irgi šį variantą esu nusižiūrėjusi jau ir juostos nusižiūrėjau, darysim su mama bantus, ir manau bus labai gražu thumbup.gif

O mes vakar nusipirkom juostos ir bandem daryt tokius bantukus ,bet nelabia gaunasi cry.gif
Atsakyti