Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

me spirkom už 50 litų dielį bantą su 6 bantukais, ir dar 4 ant rankenų. labai gražūs balti su raudonom gėlytėm priklijuotom, ir kutosiukais. smile.gif
Atsakyti
mano kaimyne pasiryzo visasa puokstes padaryti - man, liudininkams, masina ir baznycia papuosti. pasiseke, ar ne?
Atsakyti
O aš norėčiau jaunųjų mašiną papuošti gėlėmis, na girlianda puokštė ir t.t. aišku dirbtinėmis, juk gyvos neatlaikytų... doh.gif
O kitas mašinas tai tiesiog balionais. savaitgali mačiau kaip ant mašinų veidrodėlių abejuose pusėse buvo pririšta didelės kekės tokių perlaputrinių balionų, nu atrodė liuks... thumbup.gif Juolab ir nebrangu... thumbup.gif
Atsakyti
kaip tai nelaikys? dar ir kaip laikys. mesypatingu budu - tinklo pagalba - pritvirtinsim, ir laikys kaip didelis. nuodeme vidurvasari dirbtinem puosti...
Atsakyti
aišku, kad jei gerai padarys puokštes ant mašinos ta laikys
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 27, 21:35)
O aš norėčiau jaunųjų mašiną papuošti gėlėmis, na girlianda puokštė ir t.t. aišku dirbtinėmis, juk gyvos neatlaikytų... doh.gif
O kitas mašinas tai tiesiog balionais. savaitgali mačiau kaip ant mašinų veidrodėlių abejuose pusėse buvo pririšta didelės kekės tokių perlaputrinių balionų, nu atrodė liuks... thumbup.gif Juolab ir nebrangu... thumbup.gif

tai jei nori tai ir puošk, aišku kad atlaikys, o dar vasarą, juk mateii kur atsiunčiau foto, ten buvo papuošta gyvomis gėlėmis ir buvo ne vasara o kovo 5d, ir atlaikė ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 27, 19:18)
mano kaimyne pasiryzo visasa puokstes padaryti - man, liudininkams, masina ir baznycia papuosti. pasiseke, ar ne?

kaip tau pasisekė, kad man tokia kaimynę kas duotų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Būsiu pirma pamergė. Turėsiu puošti mašinas. Kada jos yra puošiamos. Nejau su gražia suknele ir šukuosena???Ar nėra tokios tradicijos papuošti ir tik tada eiti rengtis, autis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 15, 11:09)
Būsiu pirma pamergė. Turėsiu puošti mašinas. Kada jos yra puošiamos. Nejau su gražia suknele ir šukuosena???Ar nėra tokios tradicijos papuošti ir tik tada eiti rengtis, autis ir t.t.

Aš kjai dalyvavau pusseserės vestuvėse, tai visas pulkas prieš pat važiuojant pas jaunąją puošė mašinas. thumbup.gif Šiaip turėjo tik pamergė vyriausia puošti pagal tradiciją, bet visas pulkas buvo susirinkęs pas jaunąjį ir puošti jai padėjo, o ji tik reguliavo pagal savo sumanymą kur ką rišti ir dėlioti. thumbup.gif
Manau kad nesvarbu kada puošiamos, kada patogiau, tada ir puošiamos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panicka @ 2005 05 15, 12:19)
Aš kjai dalyvavau pusseserės vestuvėse, tai visas pulkas prieš pat važiuojant pas jaunąją puošė mašinas.  thumbup.gif  Šiaip turėjo tik pamergė vyriausia puošti pagal tradiciją, bet visas pulkas buvo susirinkęs pas jaunąjį ir puošti jai padėjo, o ji tik reguliavo pagal savo sumanymą kur ką rišti ir dėlioti.  thumbup.gif
Manau kad nesvarbu kada puošiamos, kada patogiau, tada ir puošiamos...  smile.gif

g.gif Juk mašinos buna puošiamos pas jaunąją 4u.gif
Atsakyti
na as kai dalyvavau vestuvese tai masina puosem pas jaunaja.kai atvaziavo limuzinas.juk nera cia tokas purvinas darbas kad suknele progine issitepsi.ten juk reikia su lipnia juosta prikabint viska ir tiek.
Atsakyti
O ka jus ruosiates daryti, kai jau jaunieji iseina is baznycios???Vieni meto ryzius, ar pucia burbulus, ar ziedlapius meta ant jaunuju...Kokiu ideju turit?dekui.
Atsakyti