Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

QUOTE(Mytera @ 2005 04 06, 12:10)
Dideles kompozicijos nuoma (skirta dėti ant kapoto) kainuoja 50 LT, mes imam ją ir dar dvi kompozijas ant šonų mašinos, tai tų kompozijų nuoma po 15 LT 4u.gif Kompozicijų yra įvairių, iš nuotraukų galima rinktis blush2.gif Čia Florisima Antakalnio g. 38. smile.gif Tiesa reikia dar užstatą palikti, bet gi paskui gražina rolleyes.gif

Kaio psuprast nuoma?Tai ka papuosimus masinom dar nuomoja?Gal ir is gyvu geliu? blink.gif
Atsakyti
neradau atskiros temos.

gal galit patarti? g.gif
piršliams gėlės: puokštė ir gėlytė i atlapą - kas turetu pirkti ir organizuoti?

a) pulkas;
cool.gif jaunieji;
c) patys piršliai;
d) kt.
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 04 06, 12:25)
Kaio psuprast nuoma?Tai ka papuosimus masinom dar nuomoja?Gal ir is gyvu geliu? blink.gif

Nuomoja TIK dirbtinių gėlių papuošimus, ne taip supratai 4u.gif
Daro ir iš gyvų gėliu, bet ten jau kainos šimtais eina ir beabejo jų nenuomoja:oh
Atsakyti
QUOTE(meskutis @ 2005 04 07, 16:39)
neradau atskiros temos.

gal galit patarti? g.gif
piršliams gėlės: puokštė ir gėlytė i atlapą - kas turetu pirkti ir organizuoti?

a) pulkas;
cool.gif jaunieji;
c) patys piršliai;
d) kt.

Siaip tūrėtų nupirkti jaunieji, taip savotiskais zenklais pazymimi pirsliai ir jaunojim dar uzrisa pirslio juostą( juk pirslienė sau nesidovanos puokstės) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytera @ 2005 04 05, 08:56)
Mes išsinuomavome Florisimoj dirbtinių gėlių papuošimus jaunųjų limuzinui, o palydos autobusiuką puoš pamergės 4u.gif Tie dirbtinių gėlių papuošimai atrodo kaip iš gyvų gėlių, gerai prisitvirtina ir nevysta thumbup.gif Man labai patiko cool.gif

jeigu tai tokie baltu geliu kupstai, tai as irgi juos buvau issinuomavus. atrode super:))))))))) taip neperkrauta neskoningai, kukliai bet labai graziai...

o man jau papuosimai su balionais..tai atleiskit....,,kaimas kryzkelese":)
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2005 04 08, 14:48)
jeigu tai tokie baltu geliu kupstai, tai as irgi juos buvau issinuomavus. atrode super:))))))))) taip neperkrauta neskoningai, kukliai bet labai graziai...

o man jau papuosimai su balionais..tai atleiskit....,,kaimas kryzkelese":)

ups ten turejo buti zodis ,,skoningai" :0
kas cia man siandien darosi:)
Atsakyti
[quote=elve,2005 04 08, 11:05]
Siaip tūrėtų nupirkti jaunieji, taip savotiskais zenklais pazymimi pirsliai ir jaunojim dar uzrisa pirslio juostą( juk pirslienė sau nesidovanos puokstės) ax.gif
[/quote

Mes su vyru kaip buvom piršliais, viską pirkom patys, manau taip ir turi būti, nu jei nori jaunoji gali juostą nupirkti.
Atsakyti
na cia tikriausiai reiktu su pirsliais kalbeti ir susitart kas ka ir kas kam ka perka.o tai tures pirslys net dvi juostas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 11, 11:21)
na cia tikriausiai reiktu su pirsliais kalbeti ir susitart kas ka ir kas kam ka perka.o tai tures pirslys net dvi juostas smile.gif

Ir as tau pritariu, nors pirslienei puokstę dovanojo vyras, o as pirsliui juostą uzrisau, nes galvojom kad pirslienei gėles mes turim dovanoti, o ne pati ji sau puokstę atsinesti ax.gif o juostą irgi turim pirsliui nupirkti kad atsiminimas būtų apie mūsų vestuves, nors cia susitarimo reikalas pirslių irjaunųjų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 04 11, 10:44)
Ir as tau pritariu, nors pirslienei puokstę dovanojo vyras, o as pirsliui juostą uzrisau, nes galvojom kad pirslienei gėles mes turim dovanoti, o ne pati ji sau puokstę atsinesti ax.gif o juostą irgi turim pirsliui  nupirkti kad atsiminimas būtų apie mūsų vestuves, nors cia susitarimo reikalas pirslių irjaunųjų drinks_cheers.gif

kazkaip net nesusimąsčiau kas turėtų pirkti piršliui juostą ir piršlienei puokštę, kažkaip man ir taip bbuvo aišku, kad mes jaunieji:)gal kitam Lietuvos krašte ir kitaip, bet kiek buvau Klaipėdoje vestuvėse, tai visada tai darydavo jaunieji:)
Atsakyti
Praeita savaite buvau kauno urmo bazei. Ir maciau tikrai graziu masinos papuosimu ir kainos tikrai nedideles. Ten visokie kaspinai ir is ju ispintos sirdeles na ir visokie kitokie papuosimai. nepamenu koks sandelys bet kazkur netoli prie raudono pasazo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 04 26, 13:53)
Praeita savaite buvau kauno urmo bazei. Ir maciau tikrai graziu masinos papuosimu ir kainos tikrai nedideles. Ten visokie kaspinai ir is ju ispintos sirdeles na ir visokie kitokie papuosimai. nepamenu koks sandelys bet kazkur netoli prie raudono pasazo. ax.gif

Inore, o nedidelės kainos, tai vidutiniškai kokios? 4u.gif
Atsakyti