Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas

ne ne 6 m. reiki tik tai juostai ant masinos, o kiek metru reik bantui tai tiksliai nezianu pardaveja sake, kad dideliam reik apie 30m. o dideli banta ant masinos as irgi pirkau, kaip nuorodoj kur yra masinu papuosimas, tai ant tu "ziedeliu" prikibdyti toki mazi melyni snapeliai, o taip kitus as pasidariau pati, nu panasius kaip nuotraukose prie veidrodeliu, tik smulkesni bus ant juostos prikibdyti. o pirkau as ju todel, kad galvoju, gal sale puost tokiais reiks, todel. o jei matei dideli su mazais uz tiek kiek sakiai tai tikrai pirk, nes kazi ar pigiau rasi. o kaip tu juos galvoji prie masinos pritvirtint? as galvojau lipnai juosta, bet ar vaziuojant nenulakstys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 01 kovo 2005 - 13:27
o vat sito tai dar negalvojau.. sad.gif jauciu pabandysiu statybine tokia plevele dvipuse. ji kaip gumine linoliaumuj tarik klijuot, tik kad masinos dazu nenelpestu wink.gif o seip gal vistiek bus tos juostos iki veidrodeliu, tai vat ju galus po kapotu o is priekio kokia " zilka " ir po kapotu pritvirtinsiu kad stipriau butu. mes ir nezadam kaip vezliai vaziuot, tai cia labai rimtai reik apgalvot.
o kaip tu sale su jais galvoji puost? as tai galvojau su balionais. prie iejimo ant kolonu..
Atsakyti
o matai ta sirdele nuotraukytese. gal numanai, kaip ji padaryta? man graziai ji atrodo cia ziurint..
Atsakyti
cia kur bantus kaip daryt buvo nuoroda ir buteliams puost, sakau gal nieko koki butelaiti papuost. ar jus vestuvines etiketes darot? na pirslio midus jaunosios .. ai znn kaip ten jie buna. gal turit kokiu variantu?
Atsakyti
Gal kas turit ideju kaip masinas graziai pauosti su balionais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Legute @ 2005 03 15, 19:30)
Gal kas turit ideju kaip masinas graziai pauosti su balionais  g.gif

http://www.balionusa...ontent_5_2.html
http://www.balionai....okste2&item=225
Atsakyti
Legute, o kuo tie vestuviniai burbulai ypatingi? Nu buteliukai tai skiriasi nuo vaikiškų o patys burbulai.?
Atsiprašau aš ne į tą temą parašiau
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 03 15, 21:20)
Legute, o kuo tie vestuviniai burbulai ypatingi? Nu buteliukai tai skiriasi nuo vaikiškų o patys burbulai.?
Atsiprašau aš ne į tą temą parašiau

Na visa esme buteliuke, bet man tai jie labai faini ir as ju labai noriu thumbup.gif Patys burbulai tokie pat kaip ir visur ax.gif
Atsakyti
papsakokit apie tuos burbuliukus, sudominot, tik nerandu kur pradzia itos kalbos sad.gif
Atsakyti
Man irgi būtų įdomu apie tuos burbuliukus tik irgi nerandu kur pradėjot apie juos snekėti ax.gif
Atsakyti
Na tie burbulai siaip nieko neipatingi tik ju indeliai labai grazus ir vestuviniai, yra ivairiausiu rusiu kaip sampano taure, kaip sampano buteliukas arba tortas ir t.t.
Atsakyti
as irgi nesuprantu apie ka eina kalba, gal kokiu nuotrauku galima ?
Atsakyti