QUOTE(olande @ 2011 03 07, 18:41)
Tikrai jokiu pelesiu kvapu arbatmedzio eterinis aliejus nedvelkia gal Jus koki pagedusi EA naudojat arba prastos kokybes.
esu pirkusi jau ne vieną arbatmedžio aliejaus buteliuką, visada perku tik kokybišką 100% australišką arbatmedžio aliejų... Deja, nei vienas man ir mano šeimos nariams nekvepėjo. Aš nerašiau, kad kvapas pelėsio, rašiau, kad panašus...
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 07, 18:47)
Manau, neverta ginčytis tuo klausimu, nes uoslė - labai subtilus dalykas. Užtenka pasiskaityti parfumų temoje, kaip vieni geriausi kvepalai kai kam sisiuku dvelkia, kiti, rodos, malonūs kvepalai kažkam kamparą ar kokius kitus vaistus primena... Žodžiu, dėl kvapo ir jo sukeliamų asociacijų tikrai neverta plėtotis, juolab kad arbatmedis tikrai turi gana aštrų specifinį kvapą.
Kalbėkim geriau apie dezodorantus. Tai tas dezikas su arbatmedžiu, nors atsukus ir dvelkteli arbatmedžiu, bet pažastyse to pelėsio tikrai nebeturi Žodžiu, kas abejojote, galite nebijoti - išbandyta
Kalbėkim geriau apie dezodorantus. Tai tas dezikas su arbatmedžiu, nors atsukus ir dvelkteli arbatmedžiu, bet pažastyse to pelėsio tikrai nebeturi Žodžiu, kas abejojote, galite nebijoti - išbandyta
tikrai neverta ginčytis...