QUOTE(Mur mur @ 2011 03 06, 20:35)
gal kas galit daugiau pasidalinti patirtim su tuo
Dr.Organic? ar tikraiapsaugo nuo blogo kvapo?
Esu išbandžiusi tik vieną - tą su arbatmedžiu. Galiu nemeluodama sakyti, jog tikrai apsaugo nuo blogo, gal geriau - nuo bet kokio kvapo. Kelios čia bandė aiškinti, jog tas dezodorantas kvapu primena pelėsį. Nežinau, ar taip jos teigė žinodamos arbatmedžio eterinio aliejaus kvapą, ar tik pauosčiusios atidarytą dezodorantą buteliuką...
Taip, arbatmedis turi specifinį kvapą, bet užteptas ant pažasties odos, dezodorantas tikrai neturi ne tik pelėsio - jis neturi jokio kvapo. Bet čia turbūt kiekvieno žmogaus biochemija turi įtakos. Juk ir kvepalai skirtingai skeidžiasi ant įvairių žmonių odos.
Aš dezodorantą per pažastį brūkšteliu vieną kartą, neįtrinu jo ir neišmakaluoju po visą pažastį sukamaisiais judesiais. Po tos pastabos apie pelėsį kelias dienas klausinėjau ir kolegių, ir namiškių, ar nesijaučia nuo manęs pelėsių
ar kokio kito kvapo, nes pati iš viso nejutau jokio kvapo (nors anksčiau tepdamasi pažastis Sanex dezodorantu jo kvapą kurį laiką jausdavau).
Žodžiu, patikrinau ir teigiu tą, ką tikrai žinau, nes išbandžiau: mane šis dezodorantas apsaugo nuo blogo kvapo. Bet ateityje išbandysiu ir kitus dezodorantus
"Būti kitų suprastam - ne svarbiausia gyvenime".