Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

Čia mes apie tą paprastąjį valgomą česnaką (lot. alium sativum) kalbam? Abejoju ar jis tikrai turi įtakos kūno kvapui, nors gal yra kitų rūšių, labiau lemenčių kvapus...
Atsakyti
Taip taip apie paprasta valgomaji cesnaka. Pavalgius maisto su didesniu cesnako kiekiu, prakaito kvapas tampa gerokai astresnis. Aisku, ne iskarto tik nurijus. biggrin.gif PVZ: yra megstanciu ant sumistinio uzsipjaustyti cesnako, kad virusus isbaidyti. Tai tikrai itakoja prakaito kvapa.
Atsakyti
Maistas labai įtakoja prakaito kvapą. Tą galiu patvirtint iš savo patirties. O dėl kokosinio dezodoranto - įlašinkite kelis lašus eterinio aliejaus, kokiu norėtumėte kvepėti ir nesijaus to kokosų kvapo. Nors, tiesą sakant, jis ir taip nelabai jaučiasi smile.gif
Atsakyti
smile.gif

Gal kas išbandė Kvapų namų dezodorantus? Būtų įdomu išgirsti nuomonę (aš išbandžiau, bet dar nerašysiu smile.gif
Atsakyti
Pasigaminau kokosų dezodorantą. veikia 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaklis @ 2014 02 18, 11:52)
Pasigaminau kokosų dezodorantą. veikia 100%  thumbup.gif

gal receptu pasidalintumet? ar cia jau apie ji buvo sneketa... blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
man kokosinis irgi labai patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 02 18, 15:04)
gal receptu pasidalintumet? ar cia jau apie ji buvo sneketa...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

lygiomis dalimis kokosu aliejus+krakmolas+soda.
Atsakyti
QUOTE(zaklis @ 2014 02 19, 16:36)
lygiomis dalimis kokosu aliejus+krakmolas+soda.

turetu labai tept drabuzius... g.gif
Atsakyti
Tas iš sodos ir kokoso šiaip netepa drabužių, tik vieną kartą yra mane pavedęs - gal buvau sodos padauginusi ar buvo labai jau įtempta ir karšta diena. Todėl darausi paprastesnį dezodorantą: į rutulinio dezodoranto buteliuką pilu kokio nors hidrolato, įberiu alūno miltelių ir dėl vaizdo kokio nors eterinio pora lašų, na dar glicerino lašą. Man kol kas tai pats geriausias naminis dezodorantas. Labai mėgstu skystus. Tik truputį nepatogu, kad reikia prieš naudojant gerai suplakti ir patepus gerai nudžiovinti prieš rengiantis. Bet jau prie to pripratau.
Atsakyti
Kur perkate ta kokoso alieju?
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 02 19, 20:04)
Kur perkate ta kokoso alieju?

Cia gera kokybe ir kaina kokoso aliejaus Now-Foods-Organic-Virgin-Coconut-Oil-12-fl-oz-355-m
Nutiva-Organic-Extra-Virgin-Coconut-Oil-15-fl-oz-444-ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 19 vasario 2014 - 21:03