Susinervinau. Nusipirkau tipo natūralų dezodorantą.
Namie pasižiūriu, kad yra Phenoxyethanol. O tai yra chemikalas.. Tai kaip dabar pasitikėt ta natūralia produkcija?
Parekomenduosiu man labai patikusi dezodoranta. Labiausiai iki siol patikdavo Vichy, bet jame ten viiiisa ko prideta Perejau prie naturaliu. Nei Sante nei kiti taip netiko kaip sitas
QUOTE(vikondrija @ 2012 06 26, 14:13)
Tad padariau išvadą, kad kūnui užtektų natūralaus dezodoranto, reikia išsivalyti chemijos likučius iš organizmo ir aišku, stebėt mitybą...
visiskai sutinku
as pries kelis menesius pakeiciau laikinai gyvenama vieta, tai truputi ir mityba pasikeite, daugiau visokiu nesamoniu uzkandziams valgau, tai nezinau, ar del prastesnes mitybos, bet jauciasi pakites prakaitas, t.y. daug astresnis kvapas netgi marmozel ilgai nebelaiko taip nefaina... tai vel stengiuos mityba keist
QUOTE(Darfe @ 2012 07 14, 13:26)
Parekomenduosiu man labai patikusi dezodoranta. Labiausiai iki siol patikdavo Vichy, bet jame ten viiiisa ko prideta Perejau prie naturaliu. Nei Sante nei kiti taip netiko kaip sitas
o kur šitą pirkai?
laba diena, merginos
atsiprasau, kad taip isiverziu i jusu tema, bet norejau pasidalinti labai naturaliu ir ekologisku dezodorantu.
sakau nuosirdziai, visos temos neperzvelgiau, tik pirmuosius puslapius (kitu temu irgi ), tad atsiprasau , jei pasikartosiu.
geriausias dozodorantas - naturalus kokosu aliejus! jis turi antibakteriniu ir priesgrybeliniu savybiu, taip pat drekina oda.
mes su vyru tik ka pradejom naudoti, bet(!) dabar vasara, vaisktai daznai be rankoviu, o va ka daryti, kai tampa vesiau,ar neteps aliejus drabuziu.
stai tokie pasiulymai ir pamastymai.
atsiprasau, kad taip isiverziu i jusu tema, bet norejau pasidalinti labai naturaliu ir ekologisku dezodorantu.
sakau nuosirdziai, visos temos neperzvelgiau, tik pirmuosius puslapius (kitu temu irgi ), tad atsiprasau , jei pasikartosiu.
geriausias dozodorantas - naturalus kokosu aliejus! jis turi antibakteriniu ir priesgrybeliniu savybiu, taip pat drekina oda.
mes su vyru tik ka pradejom naudoti, bet(!) dabar vasara, vaisktai daznai be rankoviu, o va ka daryti, kai tampa vesiau,ar neteps aliejus drabuziu.
sveikos, o kaio Dr Organic dezodorantai?
QUOTE(Mrs_G @ 2012 08 05, 08:11)
laba diena, merginos
nepastebejau kad teptu drabuziu
deviu ruba tik ta diena, kita diena jo jau nebesivelku, bet kad ir isskalbus jokiu demiu nepastebejau, nors skalbiu ekologiskais milt.
bet man asmeniskai labaiu nei kokosas patinka aluno akmuo
QUOTE(bim-bam @ 2012 08 05, 10:25)
sveikos, o kaio Dr Organic dezodorantai?
Aš turėjau Dr. Organic dezodorantą su granatais - netiko. Po valandos kitos prakaito kvapas prasimušdavo, o ypač, kai būdavo karšiau. Gal žiemą kitaip, nežinau, jo net nepabaigiau.
Aš prisijungiu prie Marmozel gerbėjų būrio - visą vasarą naudoju, atradimas mano Geras dalykas - patinka, kad purškiamas, aromatas labai malonus, o svarbiausia jokio nemalonaus kvapo visą dieną. Prieš tai naudojau bekvapį Urtekram - buvo visai neblogas, bet kartais vis dėlto pavesdavo.
Aš dabar šituos įvairių rūšių purškaliukus naudoju, man jie lb lb
QUOTE(Basari'a @ 2012 08 06, 22:55)
O kur juos perki?
QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 15, 16:40)
nebandei neutro robert's zero deo? gerai sulaiko nuo prakaito, be parabenu ir aluminio drusku. patikrinau ingredientus visi neutralus/geri. kaip deo visai nieko
oi, Zbitka, nebandžiau - mes juk kaime ten gyvenome, kur jokie siuntiniai neateidavo o iki artimiausios ekoparduotuvės - šimtas km
o dabar jau vėl ramiai galiu Marmozel įsigyti