Darbščiųjų rankų būrelio atradimai
Pasibaigė mano Marmozelinis dezodorantas. Ką daryt, ką daryt??? Iki Lietuvos - dar trys savaitės, o prieš akis - karštoji Sicilija...
Išsitraukiau likučius skysto rutulinio Sante, kuris man anei kaip nepatiko ir neįtiko ir žadėtųjų funkcijų neatliko. Nesgi šovė mintis jį supiršti su kažkuo ir supilti į purškikliu apvainikuotą buteliuką. Tik su kuo? Toniko-drėkiklio su verbenomis kaip ir gaila...
Aha, po langais auga: a) mėtos
rozmarinai. Esu skaičiusi, kad galima namų sąlygomis lengvai pasigaminti hidrolatus į vandenį sumetus gėleles žoleles ir kelias dienas palikus įsaulyje (manyčiau, kad uždengtus).
Kadangi norėjau čia ir dabar, o ne užporyt, tiesiog sumetusi į puodą vos vos paviriau gerokai sugniaužytas mėtas ir gautą skystį sumaišiau su Sante likučiais.
Į nuo toniko likusį buteliuką galvojau supilti rozmarinų ir Sante miksą, bet mėtinio gavosi labai daug, tad rozmarinus atidėjau kitam kartui.
IŠVADA: jei turite neįtikusį dezodorantą, neskubėkite jo nurašyti. Jei rutulinis jis atrodo niekam tikęs/surūgęs/kvailas varlius, tai sumanaus prisilietimo paverstas į purškiamą, pasirodys visa princiška puikybe/grožybe/šaunybe. Ir gyvensit jūs ilgai ir laimingai. Bei neprakaitingai
apie mūsų kelionę - čia ir dabar - www.minn.lt