Radau naują gamintoją - Muilo kerai, kuris siūlo forume aptartos sudėties dezodorantą. Ir kaina kukli.
Natūralus dezodorantas
Įdomu įdomu
QUOTE(Gaya @ 2012 04 18, 01:04)
Radau naują gamintoją - Muilo kerai, kuris siūlo forume aptartos sudėties dezodorantą. Ir kaina kukli.
Natūralus dezodorantas
Įdomu įdomu
Natūralus dezodorantas
Įdomu įdomu
Gal ir nieko būtų, bet nelabai patogus naudoti
QUOTE(Gaya @ 2012 04 17, 21:53)
- jaučiuosi prisidėjusi prie tavo susigundymo, nes turbūt pirmoji apie Marmozel dezodorantą ir pradėjau kalbėti.
Tai tik dar kartą patvirtina faktą, kad esame visos labai skirtingos
Lauksim tavųjų atradimų ir rekomendacijų
Tai tik dar kartą patvirtina faktą, kad esame visos labai skirtingos
Lauksim tavųjų atradimų ir rekomendacijų
Tikrai nėra ko jaustis kaltai Vis tiek gal kada nors būčiau išbandžiusi Dabar tiesiog žinau, kad tai ne mano dezodorantas
Šiaip nesu labai prakaituojanti, bet jaučiu, kad mano organizmas valosi prieš vasarą ir tai eina per visas poras, todėl dabar man tinkamiausias iš natūralių kokosų aliejus+soda+krakmolas+eteriniai aliejai Žinoma, vakare sau jau vis tiek smirdžiu, bet bent dieną atvaikštau
QUOTE(Nima*** @ 2012 04 18, 14:34)
Tikrai nėra ko jaustis kaltai Vis tiek gal kada nors būčiau išbandžiusi Dabar tiesiog žinau, kad tai ne mano dezodorantas
Šiaip nesu labai prakaituojanti, bet jaučiu, kad mano organizmas valosi prieš vasarą ir tai eina per visas poras, todėl dabar man tinkamiausias iš natūralių kokosų aliejus+soda+krakmolas+eteriniai aliejai Žinoma, vakare sau jau vis tiek smirdžiu, bet bent dieną atvaikštau
ačiū, nuraminai
Tai dar pabūsiu Dezodorantų Guru
1. Prakaito kvapas labai priklauso nuo mitybos. Kuo aštresnis maistas, tuo aštresnis prakaito kvapas. Jei geriate kavą - prakaito kvapas irgi bus aštresnis. Jei patiriate stresą - kvapas aštrėja.
2. Ugnies tipo (pagal Ajurvedą "pita") žmonės labiau nei kiti prakaituoja, todėl jiems gal ir nepakaks pasipurkšti kartą visai dienai.
3. Purkšti reikia 3-4 kartus į pažastį, ne vieną kartą.
4. Jeigu ilgai naudojote sintetinius antiperspirantus (kurie uždaro poras ir neleidžia šalinti), reikia pereinamojo laikotarpio (1-2 mėnesių ir daugiau), kol prakaito liaukos vėl išmoks natūraliai šalinti toksinus. Naudojant natūralias priemones šalinimo procesas gali netgi suintensyvėti - prasiverš, kas buvo užspausta .
Žodziu, reikia išlaukti hormoninės pusiausvyros. O jeigu ji iš esmės sutrikusi, priežastys gilesnės ir spręsti reikia iš esmės. Per mitybą, sportą ir streso šalinimą (aromaterapija, masažai, keisti gyvenimo būdą, darbą, vyrą ir kt).
QUOTE(Gaya @ 2012 04 19, 18:49)
ačiū, nuraminai
1. Prakaito kvapas labai priklauso nuo mitybos. Kuo aštresnis maistas, tuo aštresnis prakaito kvapas. Jei geriate kavą - prakaito kvapas irgi bus aštresnis. Jei patiriate stresą - kvapas aštrėja.
2. Ugnies tipo (pagal Ajurvedą "pita") žmonės labiau nei kiti prakaituoja, todėl jiems gal ir nepakaks pasipurkšti kartą visai dienai.
4. Jeigu ilgai naudojote sintetinius antiperspirantus (kurie uždaro poras ir neleidžia šalinti), reikia pereinamojo laikotarpio (1-2 mėnesių ir daugiau), kol prakaito liaukos vėl išmoks natūraliai šalinti toksinus. Naudojant natūralias priemones šalinimo procesas gali netgi suintensyvėti - prasiverš, kas buvo užspausta .
Žodziu, reikia išlaukti hormoninės pusiausvyros. O jeigu ji iš esmės sutrikusi, priežastys gilesnės ir spręsti reikia iš esmės. Per mitybą, sportą ir streso šalinimą (aromaterapija, masažai, keisti gyvenimo būdą, darbą, vyrą ir kt).
patiko pasisakymas
QUOTE(Gaya @ 2012 04 19, 18:49)
ačiū, nuraminai
Aha, viskas labai gerai Na, mityba mano kuo toliau, tuo labiau "žalėja"... tai jos dėl to negaliu kaltinti Gal 4 punktas man labiausiai tiktų, tik tiek, kad savo gamybos natūralus labiau padeda, nei MARMOZEL Bet, kaip jau minėjau, kiekvienam savo
QUOTE(Nima*** @ 2012 04 19, 21:57)
Aha, viskas labai gerai Na, mityba mano kuo toliau, tuo labiau "žalėja"... tai jos dėl to negaliu kaltinti Gal 4 punktas man labiausiai tiktų, tik tiek, kad savo gamybos natūralus labiau padeda, nei MARMOZEL Bet, kaip jau minėjau, kiekvienam savo
Aha, tikrai smagu, kad atradai, kas tau tinka. Ir kad gali rekomenduoti/ duoti gaires kitoms. Gal dar kažką esi pasigaminusi?
Žinai, net aš jau gundausi įvairovės dėlei kažką panašaus į tavąjį naminį pasidaryti ir išbandyti. Nes, na, traukia mano naujovės, ir tiek (Ir pats gamybos procesas, kai darai PATI).
Net kai su vyru einame į kavinę, aš VISADA renkuosi kažką nauja, o jis - tai, ką jau yra ragavęs ir išbandęs. Paprastai jis pavalgo skaniau
Tiesa, žiemą mano marmozelinio dezodoranto alūno milteliai, matyt, kad būtų šilčiau, susispaudė į kristalus... Ieškojau google, ką čia dabar daryti - ar bandyt sutrinti, ar sumalti
Tai radau, kad reikia šiltoje vonelėje palaikyti vis papurtant, kol vėl ištirps. Uf. Pavyko.
QUOTE(Gaya @ 2012 04 19, 19:49)
Pabūsiu kodėlčium Kodėl neužtenka vieno karto?
Įsigijau pas mus jau lyg nebeprekiaujamos Alterros rutulinį dezodorantą. Man jis absoliučiai neveiksmingas - kvapas jautėsi jau po pusvalandžio vienas alūno akmenėlis n kartų veiksmingesnis.
Aš kažkaip nuo paauglystės gana skeptiškai žiūriu į dezodorantus. Juk prakaituojame ne šiaip sau, o organizmas nori pašalinti viską, kas nereikalinga, atsivėsinti. Pati nenaudoju jokio, kažkaip nėra poreikio. Nepasižymiu gausiu prakaitavimu, o ir sušilus tikrai nėra nemalonaus kvapo. Nešiojuos visada rankšluostuką ir elementrariai, jei labai jau sušyly tuolete nusivalau.
Aišku, natūralūs tikrai nepalyginamai geriau. Bet jei per didelio poreikio nėra, tai ir nepiktnaudžiaukite
Aišku, natūralūs tikrai nepalyginamai geriau. Bet jei per didelio poreikio nėra, tai ir nepiktnaudžiaukite
QUOTE(ernesta1234 @ 2012 04 22, 11:42)
Aš kažkaip nuo paauglystės gana skeptiškai žiūriu į dezodorantus. Juk prakaituojame ne šiaip sau, o organizmas nori pašalinti viską, kas nereikalinga, atsivėsinti. Pati nenaudoju jokio, kažkaip nėra poreikio. Nepasižymiu gausiu prakaitavimu, o ir sušilus tikrai nėra nemalonaus kvapo. Nešiojuos visada rankšluostuką ir elementrariai, jei labai jau sušyly tuolete nusivalau. Aišku, natūralūs tikrai nepalyginamai geriau. Bet jei per didelio poreikio nėra, tai ir nepiktnaudžiaukite
Ideja gal ir nebloga, ale ziema kaip Nusirengti darbe tualete ir praustis kazkaip neiseina
man buvo 4.punktas garantuotai
jau buvau natūraliais dezikais nusivylusi...bet kažkaip susikaupiau, iškentėjau tą periodą, darbe visos sąlygos nusiprausti buvo ir ką, dabar nėra jokio blogo kvapo naudojant tik mineralinį akmenuką
jau buvau natūraliais dezikais nusivylusi...bet kažkaip susikaupiau, iškentėjau tą periodą, darbe visos sąlygos nusiprausti buvo ir ką, dabar nėra jokio blogo kvapo naudojant tik mineralinį akmenuką