Įkraunama...
Įkraunama...

Dezodorantai

QUOTE(Alicee @ 2011 11 30, 13:58)
as taip pat naudoju aluno akmeneli, kol kas esu labai patenkinta.tik kazkuri mamyte rase, kad vasara nelabai sulaiko prakaita, tai paziuresiu kaip bus man. smile.gif

Na, man vasarą tai dėl to problemų nekilo. Čia gal kai prakaitavimas labai stiprus šiaip. Tai gal Jums irgi nieko nebus smile.gif
Atsakyti
Laba.
Ieskau dezodoranta, todel esu cia wink.gif 4u.gif
Pasakysiu bajeri, kad mano drauge, jau du metus naudoja vyriska dezodoranta. Bet jis taip gaiviai kvepia.
user posted image
tik, turbut, ne i tema parasiau, nes jis neekologiskas, bet kiek jis "nesveikas" nezinau. sudeties nenagriniejau.
Atsakyti
Mergaites, patarkit, kur Vilniuje nusipirkti vyriska rutulini ar piestukini dezodoranta be aliuminio drusku. Anksciau pirkavau The body shop, bet dabar jau nori kito. Siandien visa akropoli isvaiksciojau ir nieko neradau. Priesais maximos kasas radau viena krautuvele ekologisku produktu, tai buvo tik purskiamas dezodorantas is vyrisku. Kur rasti? Patarkit, labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2011 12 15, 14:33)
Mergaites, patarkit, kur Vilniuje nusipirkti vyriska rutulini ar piestukini dezodoranta be aliuminio drusku. Anksciau pirkavau The body shop, bet dabar jau nori kito. Siandien visa akropoli isvaiksciojau ir nieko neradau. Priesais maximos kasas radau viena krautuvele ekologisku produktu, tai buvo tik purskiamas dezodorantas is vyrisku. Kur rasti? Patarkit, labai reikia  blush2.gif

O internetinės parduotuvės netinka? Mano vyrui labai patinka dezodorantas Kvapas ne sintetinis, vos juntamas, tad nepermuša kvepalų smile.gif Gerai apsaugo nuo prakaitavimo thumbup.gif Ir kainos šioje parduotuvėje geresnės nei lietuviškose ekologiškų prekių parduotuvėse smile.gif Info mano paraše wink.gif Jei kiltų klausimų, rašykit AŽ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 12 15, 21:19)
O internetinės parduotuvės netinka? Mano vyrui labai patinka dezodorantas Kvapas ne sintetinis, vos juntamas, tad nepermuša kvepalų smile.gif Gerai apsaugo nuo prakaitavimo  thumbup.gif  Ir kainos šioje parduotuvėje geresnės nei lietuviškose ekologiškų prekių parduotuvėse smile.gif Info mano paraše wink.gif Jei kiltų klausimų, rašykit AŽ wink.gif

Aciu, bet netinka internetines verysad.gif Neturiu korteles.
Atsakyti
Jau radau thumbup.gif Holos parduotuveje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2011 12 15, 15:33)
Mergaites, patarkit, kur Vilniuje nusipirkti vyriska rutulini ar piestukini dezodoranta be aliuminio drusku. Anksciau pirkavau The body shop, bet dabar jau nori kito. Siandien visa akropoli isvaiksciojau ir nieko neradau. Priesais maximos kasas radau viena krautuvele ekologisku produktu, tai buvo tik purskiamas dezodorantas is vyrisku. Kur rasti? Patarkit, labai reikia  blush2.gif

as teciu padovanojau Aubrey vyriska purskiama dezodoranta, tai sake labai labai geras, nors pries tai naudojo nenaturalu, bet sitas labai patiko, yra pirkti sveikuose produktuose mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Pasisakysiu ir as smile.gif Nusipirkau sita dezodoranta :
http://pigu.lt/kvepa...e_50?id=1013168
Taigi,galiu pasakyti,kad didesnio sh.....neesu turejus.Nezinau,kaip jis man ta prakaita sulaikys,bet uzteko juo pasitepti,kad suprasciau ka nusipirkau.Kvapas -tragiskas.Dvokia tarybiniu batu tepalu ir taip stipriai doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2012 01 05, 15:02)
Pasisakysiu ir as smile.gif  Nusipirkau sita dezodoranta :
http://pigu.lt/kvepa...e_50?id=1013168
Taigi,galiu pasakyti,kad didesnio sh.....neesu turejus.Nezinau,kaip jis man ta prakaita sulaikys,bet uzteko juo pasitepti,kad suprasciau ka nusipirkau.Kvapas -tragiskas.Dvokia tarybiniu batu tepalu  ir taip stipriai  doh.gif  blink.gif

Zinoma , kad smirdes toks dezikas - jis gi su arbatmedzio aliejumi. As naudoju Tea tree naturalu alieju, tai kvapelis schmoll.gif Bet , velgi , arbatmedis - gera dezinfekcine priemone , todel jau po truputi priprantu prie jo deguto kvapelio....
Atsakyti
Biotekoje neobio su citrusais, 12lt, purškiamas nedidukas buteliukas, net MB tiko jis, ką jau kalbėt apie mane thumbup.gif
Atsakyti
Esu naudojusi siuos:
user posted imagelabai patinka ir kvapas ir kaip sulaiko bloga kvapa thumbup.gif
user posted image nuvyle, ir susinaudojo labai greit ir kvapo nesulaike blogo doh.gif
user posted image pakankamai efektyvus, naudojosi be proto ilgai, bekvapis, reikia daugiau pamakaluoti kad efektyvus butu smile.gif
user posted image patiko, ir kvapas ir efektyvumas smile.gif
user posted image fainas kvapas, kreminis, is pradziu labai nepatiko atrode visai kvapo nesulaiko bet po biskuti duodu antra sansa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramint@: 14 sausio 2012 - 13:21
QUOTE(Ramint@ @ 2012 01 14, 14:12)
user posted imagelabai patinka ir kvapas ir kaip sulaiko bloga kvapa thumbup.gif

Acorelle - kvapas labai geras, tik man dažnai rūbai šlapi likdavo, strigdavo tas rutuliukas, labai nenorėdavo suktis, nevertas kainos wink.gif
O vat alūno akmenėliu džiaugiuos.
Atsakyti