Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 29, 15:08)
viskas moterys mielos yra gerai,dziaugiuos kad gavau toki spyri i sikna,kad issigandau,nuejau pati as,moteris labai miela,siltai mane prieme,pasnekejom,viska aptarem,ji mane prisimena kaip imdavau maisto davini,pati buvo kazko ir issigandus biski kaip ir as.tvarkysimes vienkartine pasalpa,antradieni nueisiu  i carita,liepe ir ten su ta moteriske pasneketi apie savo situacija.maisto davinius ir susitvarkysiu vel.kitai ziemai tvarkysimes su seima malkoms gauti kompensacija,nes sai pavelavom,eisiu pas psichologe sausio 3d,sake gali mus apgyvendinti kriziu centre jei as to pageidauju.
tik liepe nieko nebijoti,ir eiti ir klausti,moteris tikrai miela yra.
dar busim itraukti i sarasa sunkiai besivercianciu,pasieme mano tel jei kas nores mums pagelbeti.
jei norit galit paskambinti ir su ja pasneketi. mirksiukas.gif

saunuole ,kaip smagu kad tave suprato ir kad gausi pagalba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 16:38)
ai as patylesiu geriau,buvot pas mus rugpjiuti atsimeni,vyskas gerai buvo susitaiket jus buvot,normalei atrodo bendravom,po penkiu dienu jau issiskire jau,tai kaskas negerai ,as ir issiskyrus buvau ir alimentu nemokejio,uzaugynau paramos neprasiau is niekur tevai ir nepadejio,isgyvenom,viskas bus gerai tik nemeluok zmonem,kad tvarkei vaiku pasus ,kad is vaziuoji i airije pas drauge gyventi,kad darba turi,kam to reik ar tau lengviau bus su melu netoli nukeliausi,linkiu tau visko ko geresnio,kad vaikutis butu tik sveikas ,dziaukis tuo ka turi dabar

o tai ka as darbo neturiu lietuvoj?
jis mus paliko,o ne as ji,o kodel paliko ar bent zinai?
vaziuot buciau vaziavus,tik gerai kad moterys mane sulaike nuo to,labai as dziaugiuosi.
meluoju as,nu jo,melage melage melage AS.
Papildyta:
mano vyras nuostabus labai buvo,tik nezinau kodel mes isiskyrem nezinau,ir kodel jis man nepadeda dabar ir nezinau,juk jis toks nuostabus yra.
Atsakyti
Bet koki turgu jus cia padaret doh.gif Gi paramos tema cia turejo buti, o ne pop show doh.gif
Estrelij@, kas nores ir linki tau gero tikrai pades ir per az susirasysit, o tema beprasme si pasidare cool.gif
Aukstin galva, laikykis, buk stipri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 29 gruodžio 2010 - 15:51
tikrai ji beprasmiska,greiciau ja uzrakintu.
kas nores tas per AZ su manim susisieks.ir per tel numeri. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 29, 15:45)
o tai ka as darbo neturiu lietuvoj?
jis mus paliko,o ne as ji,o kodel paliko ar bent zinai?
vaziuot buciau vaziavus,tik gerai kad moterys mane sulaike nuo to,labai as dziaugiuosi.
meluoju as,nu jo,melage melage melage AS.
Papildyta:
mano vyras nuostabus labai buvo,tik nezinau kodel mes isiskyrem nezinau,ir kodel jis man nepadeda dabar ir nezinau,juk jis toks nuostabus yra.

juk yra posakis VISI VYRAI KIAULES lotuliukas.gif (na yra ir ne kiauliu)
nekreipk demesio ,bjauru kai zmogus is sono mato kas geras kas negeras seimoje,per tokias ir seimos skiriasi ,savo reikaliukus jau pastumei i prieki ,gausi paramos ir bus kita nuotaika ,svarbu kad pavyktu issiskirti su vyru ir is vaikiuko tevo elementus prisiteisti,kai eisi pas advokate butinai uzklausk,nes drauge buvo neissiskyrus su pirmuoju vyru ,o su draugu susilauke sunelio ,tai neleido duoti pavardes kol neissiskyre ,ir kol buves vyras neparase sutikimo kad vaikas ne jo, ir kad pretendziju i vaika neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2010 12 29, 16:36)
palaukit O KAS ACIU PASAKYS UZ SPYRI I SIKNA ESTRELIJAI,SENAI PAZISTAMAI???JUK NE PO JUSU PATARIMU SIUTI,LAUKTI IR DAINUOTI JI I SOC .RUPYBA NUEJO???FUI BJAURIOS BOBOS,BE NUOMONES,IR ISVIS KO NEDIRBAT MIELOSIOS VISA DIENA,GREIT MARS KAROLIUKU VERTI IR KOSMETIKOS PLATINTI  lotuliukas.gif

MALADIEC!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas liecia del pavardes vaikiukui tai visiskai neseniai vyko teismai mano vyro brolio seimoje. Jis su zmona oficialiai nera issiskyre o jo "zmona" susilauke dvieju vaiku nuo kito vyro, tai vaikam automatiskai buvo irasytos vyro pavardes, nors jos draugas pripazino tevyste bet ju niekas nesiklause ir irase vyro pavardes ir tik teismo keliu pavardes buvo pakeistos i jos draugo. Ir tai metus laiko ji lauke kol mano vyro brolis grizo is uzsienio ir galejo dalyvauti teisme kad jis patvirtintu jog tie vaikai ne jo. Tad tikrai paskubekit su skirybom nes paskui bus tik dar daugiau popierizmo ir teismu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlav26 @ 2010 12 29, 18:05)
Kas liecia del pavardes vaikiukui tai visiskai neseniai vyko teismai mano vyro brolio seimoje. Jis su zmona oficialiai nera issiskyre o jo "zmona" susilauke dvieju vaiku nuo kito vyro, tai vaikam automatiskai buvo irasytos vyro pavardes, nors jos draugas pripazino tevyste bet ju niekas nesiklause ir irase vyro pavardes ir tik teismo keliu pavardes buvo pakeistos i jos draugo. Ir tai metus laiko ji lauke kol mano vyro brolis grizo is uzsienio ir galejo dalyvauti teisme kad jis patvirtintu jog tie vaikai ne jo. Tad tikrai paskubekit su skirybom nes paskui bus tik dar daugiau popierizmo ir teismu  4u.gif

as irgi zinau panasu atveji kai taip buvo.Taip kad tikrai svarbu greiciau susitvarkyti skyrybu reikalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlav26 @ 2010 12 29, 17:05)
Kas liecia del pavardes vaikiukui tai visiskai neseniai vyko teismai mano vyro brolio seimoje. Jis su zmona oficialiai nera issiskyre o jo "zmona" susilauke dvieju vaiku nuo kito vyro, tai vaikam automatiskai buvo irasytos vyro pavardes, nors jos draugas pripazino tevyste bet ju niekas nesiklause ir irase vyro pavardes ir tik teismo keliu pavardes buvo pakeistos i jos draugo. Ir tai metus laiko ji lauke kol mano vyro brolis grizo is uzsienio ir galejo dalyvauti teisme kad jis patvirtintu jog tie vaikai ne jo. Tad tikrai paskubekit su skirybom nes paskui bus tik dar daugiau popierizmo ir teismu  4u.gif

Pagal Lietuvos Respublikos Civilinio kodekso 3.140 strapisnį - vaiko tėvas yra jo motinos sutuoktinis, kol įstatymo nustatyta tvarka neįrodyta priešingai. Ši taisyklė taikoma ir tuomet, kai vaikas gimsta nepraėjus 300 dienų po santuokos nutraukimo, ar po gyvenimo skyrium pradžios, ar po sutuoktinio mirties. Todėl vaiko kilmė iš tėvo, esančio registruotoje santuokoje su vaiko motina, patvirtinama santuokos įrašu ar jo pagrindu išduotu santuokos liudijimu (3.140 str. 1d.). Paaiškėjus aplinkybėms, duodančioms pagrindą teigti, kad duomenys neatitinka tikrovės (t.y., kad asmuo nėra vaiko tėvas), tėvystę galima nuginčyti teismine tvarka. Šios kategorijos bylose taikomas ieškinio senaties terminas
(1 metai).
Atsakyti
QUOTE(Adlav26 @ 2010 12 29, 16:05)

tai va ir bus papildomos islaidos ir laiko gaisimas
Atsakyti
QUOTE(Nut* @ 2010 12 29, 17:10)
Pagal Lietuvos Respublikos Civilinio kodekso  3.140 strapisnį - vaiko tėvas yra jo motinos sutuoktinis, kol įstatymo nustatyta tvarka neįrodyta priešingai. Ši taisyklė taikoma ir tuomet, kai vaikas gimsta nepraėjus 300 dienų po santuokos nutraukimo, ar po gyvenimo skyrium pradžios, ar po sutuoktinio mirties. Todėl vaiko kilmė iš tėvo, esančio registruotoje santuokoje su vaiko motina, patvirtinama santuokos įrašu ar jo pagrindu išduotu santuokos liudijimu (3.140 str. 1d.). Paaiškėjus aplinkybėms, duodančioms pagrindą teigti, kad duomenys neatitinka tikrovės (t.y., kad asmuo nėra vaiko tėvas), tėvystę galima nuginčyti teismine tvarka. Šios kategorijos bylose taikomas ieškinio senaties terminas
(1 metai).

Nelabai supratau del senaties termino. Jus rasote, kad senaties terminas 1 metai. O tai kas po metu? Nes butent mano rasytoje situacijoje, vaikams pavardes buvo pakeistos kai vienam vaikui buvo 2 metai kitam puse metu.
Atsakyti
Šaunuolės, moterys. Užsimiršot, kokiame skyrelyje esate? "Pasidurninot" viena kitą (koktu net žodį šitą rašyti tokiom aplinkybėm), pasitaškėt, o kur gi jūsų parama, kilnūs tikslai, kalėdos ir visa kita?
Man gėda dėl jūsų visų, šioje peštynėje dalyvavusių, o ypač - dėl keliančių isterijas šiame skyrelyje, skyrelyje kuriame vos keliom temom aukščiau moterys eina be tėvų likusių vaikų lankyti, ruošia gerumo angelus vėžiu sergantiems vaikams, skurstančias šeimas maitina, o taip pat - dėl temos autorės ir ypatingai - paramos gavėjos...
Man yra gėda būti šioje erdvėje su jumis ir man gėda, jog jūs radot kelią į šitą skyrelį. Nesuprantu, kodėl leidau...

Tai mano asmeninė nuomonė, ji nėra suderinta su forumo administracija.

Paramos gavėjai, šios temos pagrindinei herojei:
atminkit, kad geriausi žmonės jūsų gyvenime yra/bus ne tie, kurie šypsosi, ir ne tie, kurie eina link jūsų su atkištu litu rankoj, ir net ne tie, kurie jums sako, kad 'viskas bus gerai'. Pasitikėkit tais, kurie savo ryžtu kelia jums baimę ką nors nuveikti savo pačios gyvenime. Pasitikėkit žmonėmis, kurių fone atrodote/atrodysite nekaip, ko pasekmėj jūsų širdy ims rastis keistas, gal jums dar sunkiai pažįstamas jausmas, jog turite bandyti pasivyti juos. Pasitikėkite tais, kurie jus bars, o ne girs... Ir kurie neglostys jums galvelės, nedūsaus su jumis už 'sunkų' jūsų gyvenimą.
Apsižvalgykite aplink - nuo savo motinų rankų žūna vaikai, trejų metų mergaitės prievartaujamos savo patėvių, o neretai ir tėvų, tūkstančiai mažylių, kenčiančių paskutinės stadijos vėžį ir jau nuo mažiausių dienų žinančių, jog greičiausiai mirs, ir tūkstančiai tos siaubingos dienos laukiančių išsigandusių ir nevilty skęstančių motinų akių; dešimtys tūkstančių vaikų, neturinčių mamų ir apskritai nieko šiame gyvenime neturinčių, tylią kūčių naktį glaudžiančių kaktas prie langų "o gal šiandien ateis mama?".
Ir kaip viso to fone atrodo jūsų gyvenimas? Neprastai, žinokit. O jūs verkiat. Ir nieko nedarot. Nes tikite šventomis karvėmis, kurios ištikro tėra miražas. Jos neatneš jums gyvenime to, ko jums reikia, nes viską, pabrėžiu - VISKĄ šiame gyvenime (nuo dvasinių iki materialių dalykų) mes, suaugę žmonės, turime užsidirbti patys. Jeigu mes ne neįgalūs (kai kada net ir šiuo atveju) ir suaugę - patys, suprantat?
Skaitot šį postą? Įsiklausykit į skausmą, kuris čia parašytas ir palyginkit su savuoju skausmu dėl, nežinia dėl ko atsiradusiu, galėjimu, bet nenorėjimu savo gyvenime ką nors keisti

---

i 
Tema užrakinta. Žinia, kodėl
Atsakyti