QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 29, 15:08)
viskas moterys mielos yra gerai,dziaugiuos kad gavau toki spyri i sikna,kad issigandau,nuejau pati as,moteris labai miela,siltai mane prieme,pasnekejom,viska aptarem,ji mane prisimena kaip imdavau maisto davini,pati buvo kazko ir issigandus biski kaip ir as.tvarkysimes vienkartine pasalpa,antradieni nueisiu i carita,liepe ir ten su ta moteriske pasneketi apie savo situacija.maisto davinius ir susitvarkysiu vel.kitai ziemai tvarkysimes su seima malkoms gauti kompensacija,nes sai pavelavom,eisiu pas psichologe sausio 3d,sake gali mus apgyvendinti kriziu centre jei as to pageidauju.
tik liepe nieko nebijoti,ir eiti ir klausti,moteris tikrai miela yra.
dar busim itraukti i sarasa sunkiai besivercianciu,pasieme mano tel jei kas nores mums pagelbeti.
jei norit galit paskambinti ir su ja pasneketi.
saunuole

. Manau viska po trupinuka susitvarkysi. Dabar svarbu pratempti ziema, ramiai pagimdyt, paaugint, o kai bus mintys sviesesnes ir daugiau optimizmo turi apsvarstyt ka darysi kad PATI uzsidirbtum ateity, kuo galesi uzsiimt, nemesk minties apie karoliukus, domekis, mokykis po truputi verti.. nes visa gyvenima ant maisto daviniu ir pasalpu juk nenori gyvent?

Tu didele didele saunuole, ne kiekviena per kelias dienas butu tiek visur suvaiksciojus, padarius, susizinojus... Tu issikapstysi, butinai issikapstysi