Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(VilkoSesuo @ 2010 12 29, 17:19)
nu kodel svetimus, juk mes cia visi jau lyg savi  group.gif

baikit is kitu bedu sau pramogas darytis
Atsakyti
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 16:17)
neizeidinek tu manes,pati durna esi,kas su kkitu vyru gulejio ,dar su vyru gyvendama ka gedos turetum mane durnyt,o jam leidi vaikus matit ka,pati sakidavai vaikams kad tevo nepazinkit kai parduotuvei buvot

nu tik jau nereik gerai,as kita vyra jau turejau negyvendama su savo,vaikus jam leidziu matyti,tik jis vis atsaukdavo susitikimus,tai ka po to man vaikams reikedavo sakyt,kodel tevas neatejo.tik nereik varyt ant manes man to uztenka ir per akis.
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 29, 16:20)
Jums moterytes greitaja pagalba iskviesti reikia.
Kur gi ta musu moderatore, kad taip ilgai nemato koks dergimasis cia vyksta?

Paklausyk ,,geroji feja'' tu gal apsiramink ir savo tvarkos čia nedaryk. Įsijautei į gerietės vaidmenį.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 12 29, 16:23)
baikit is kitu bedu sau pramogas darytis

as rimtai ziuriu i visa si reikala. Man labai rupi ateinancio vaikelio likimas
Atsakyti
as tik norejiau jum pasakit,kaip yra negrazu meluoti kitam zmogui,gyveno jie normalei kad pikosi tai visose seimose taip buna,vaikus jis nelanko ,tai blogai daro,kiek zinau pinygeliu siunte,visdelto jis mano gyminaitis yra ,o kad vyras uzaugyno ji kaip savo tai jis ir yra tevas,as kiek rubeliu atidaviau kai gyme paulite ,aciu ar pasakei,
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 12 29, 15:23)
atrodo buvo rašyta, kad 3 vaikas nuo vyro, bet kaip matau ne

Nu ne, rase nuo pradziu, kad trecias vaikas nuo draugo, o ne nuo vyro.
Papildyta:
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 15:26)
kiek rubeliu atidaviau kai gyme paulite ,aciu ar pasakei,

Del 'aciu' atidavinejot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 29, 15:08)
viskas moterys mielos yra gerai,dziaugiuos kad gavau toki spyri i sikna,kad issigandau,nuejau pati as,moteris labai miela,siltai mane prieme,pasnekejom,viska aptarem,ji mane prisimena kaip imdavau maisto davini,pati buvo kazko ir issigandus biski kaip ir as.tvarkysimes vienkartine pasalpa,antradieni nueisiu  i carita,liepe ir ten su ta moteriske pasneketi apie savo situacija.maisto davinius ir susitvarkysiu vel.kitai ziemai tvarkysimes su seima malkoms gauti kompensacija,nes sai pavelavom,eisiu pas psichologe sausio 3d,sake gali mus apgyvendinti kriziu centre jei as to pageidauju.
tik liepe nieko nebijoti,ir eiti ir klausti,moteris tikrai miela yra.
dar busim itraukti i sarasa sunkiai besivercianciu,pasieme mano tel jei kas nores mums pagelbeti.
jei norit galit paskambinti ir su ja pasneketi. mirksiukas.gif

saunuole 4u.gif . Manau viska po trupinuka susitvarkysi. Dabar svarbu pratempti ziema, ramiai pagimdyt, paaugint, o kai bus mintys sviesesnes ir daugiau optimizmo turi apsvarstyt ka darysi kad PATI uzsidirbtum ateity, kuo galesi uzsiimt, nemesk minties apie karoliukus, domekis, mokykis po truputi verti.. nes visa gyvenima ant maisto daviniu ir pasalpu juk nenori gyvent? 4u.gif Tu didele didele saunuole, ne kiekviena per kelias dienas butu tiek visur suvaiksciojus, padarius, susizinojus... Tu issikapstysi, butinai issikapstysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 15:03)
Arune nepyk,pati toki gyvenima susikurei,vyra gera turejei,pati zinai kad jis is geros seimos,jio tevas yra mano vyro svogeris,galiu daug papasakot

Toks geras tėvas, kad net negali už darželį sumokėt jei jau alimentų nemoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 16:26)
as tik norejiau jum pasakit,kaip yra negrazu meluoti kitam zmogui,gyveno jie normalei kad pikosi tai visose seimose taip buna,vaikus jis nelanko ,tai blogai daro,kiek zinau pinygeliu siunte,visdelto jis mano gyminaitis yra ,o kad vyras uzaugyno ji kaip savo tai jis ir yra tevas,as kiek rubeliu atidaviau kai gyme paulite ,aciu ar pasakei,

man atrodo pasakiau aciu tikrai.pinigus siunte,tik nejuokink tu manes,o kad mane zemino tai yra normalu,kad uzgauliodavo ir yra normalu?kad kaip vaikai sirgdavo jis gerdavo?ir yra normalu,kad viena vaikas turejau ruupintis ir yra normalu,tai kam man toks vyras ka?
Atsakyti
QUOTE(irena0901 @ 2010 12 29, 15:26)

gal palikit seimai paciai issisprest savo gincus? Rupinkites savaja ir savo vaikais. Taip, ne viskas grazu ir rozem klota ir sioje istorijoje, bet turekit gedos visam pasauliui dziaustyt seimos (ne JUSU!!!!) apatinius doh.gif
Atsakyti
palaukit O KAS ACIU PASAKYS UZ SPYRI I SIKNA ESTRELIJAI,SENAI PAZISTAMAI???JUK NE PO JUSU PATARIMU SIUTI,LAUKTI IR DAINUOTI JI I SOC .RUPYBA NUEJO???FUI BJAURIOS BOBOS,BE NUOMONES,IR ISVIS KO NEDIRBAT MIELOSIOS VISA DIENA,GREIT MARS KAROLIUKU VERTI IR KOSMETIKOS PLATINTI lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 gruodžio 2010 - 15:37
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 29, 16:29)
man atrodo pasakiau aciu tikrai.pinigus siunte,tik nejuokink tu manes,o kad mane zemino tai yra normalu,kad uzgauliodavo ir yra normalu?kad kaip vaikai sirgdavo jis gerdavo?ir yra normalu,kad viena vaikas turejau ruupintis ir yra normalu,tai kam man toks vyras ka?

ai as patylesiu geriau,buvot pas mus rugpjiuti atsimeni,vyskas gerai buvo susitaiket jus buvot,normalei atrodo bendravom,po penkiu dienu jau issiskire jau,tai kaskas negerai ,as ir issiskyrus buvau ir alimentu nemokejio,uzaugynau paramos neprasiau is niekur tevai ir nepadejio,isgyvenom,viskas bus gerai tik nemeluok zmonem,kad tvarkei vaiku pasus ,kad is vaziuoji i airije pas drauge gyventi,kad darba turi,kam to reik ar tau lengviau bus su melu netoli nukeliausi,linkiu tau visko ko geresnio,kad vaikutis butu tik sveikas ,dziaukis tuo ka turi dabar
Atsakyti