visai striuka su laiku, karts nuo karto čia užbėgu pažiūriu kokių grožių pridėjot. Net susigėstu kad man dabar juodas periodas ir nieko nefotkinu. Buvo vaiko kalėdos daržleyje tai ka aš galiu pasakyt, sunku dar nufotkint tvarkingai, nes skubu pas ji nes vienas dar prisibijo but su visais tai nelabai ka ir yra rodyt , bet kad ne vetlui rašyčiau imesiu viena, bet ji eiline i albiuma atsiminimui kaip atrodė
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 18, 15:29)
Buvo vaiko kalėdos daržleyje tai ka aš galiu pasakyt, sunku dar nufotkint tvarkingai, nes skubu pas ji nes vienas dar prisibijo but su visais tai nelabai ka ir yra rodyt , bet kad ne vetlui rašyčiau imesiu viena, bet ji eiline i albiuma atsiminimui kaip atrodė
pas jus šventė dieną vyko? apšvietimas super geras pas mus vakare vakar irgi buvo, bet tai apšvietimas visokiausių spalvų, nė iš tolo neprilygsta kokybe tavajai, net nerodysiu, į albumą tik
Laba...zaviuosi,kiek geraziu foto, patiko sraige ,spalvos, ryskumas, tekstura to kazko zydzo...nerealu...
man toks jausmas, para sutrumpejo, nebespeju tiesiog...vaiku traumos, virusai vienas po kito aplanko, laukiam dar vieno-vejaraupiu...Vaikams darze sventes-kaukes, iv.puoksciu darymas, tai irgi menas...
Nusipirkau vaza...ale, mintis man patiko, tik nezinau kaip ja aprobuot...
O siaip, namie oranzines sienos, pasistaciau lempu, nu ka, nu kala ta oranzine vistiek...apart raw nieko nesigavo, visiskai...ir dar, kaip fotografuot du vaius ir suaugusi zmogu, kuris demesi sukausto, o du padauziukai niekaip...kaip sufokusuot i juos visus tris, kai kelioms sekundems eina susitart...nu aukstasis pilotazas, bet patakit man,prasau
man toks jausmas, para sutrumpejo, nebespeju tiesiog...vaiku traumos, virusai vienas po kito aplanko, laukiam dar vieno-vejaraupiu...Vaikams darze sventes-kaukes, iv.puoksciu darymas, tai irgi menas...
Nusipirkau vaza...ale, mintis man patiko, tik nezinau kaip ja aprobuot...
O siaip, namie oranzines sienos, pasistaciau lempu, nu ka, nu kala ta oranzine vistiek...apart raw nieko nesigavo, visiskai...ir dar, kaip fotografuot du vaius ir suaugusi zmogu, kuris demesi sukausto, o du padauziukai niekaip...kaip sufokusuot i juos visus tris, kai kelioms sekundems eina susitart...nu aukstasis pilotazas, bet patakit man,prasau
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 18, 16:29)
visai striuka su laiku, karts nuo karto čia užbėgu pažiūriu kokių grožių pridėjot. Net susigėstu kad man dabar juodas periodas ir nieko nefotkinu. Buvo vaiko kalėdos daržleyje tai ka aš galiu pasakyt, sunku dar nufotkint tvarkingai, nes skubu pas ji nes vienas dar prisibijo but su visais tai nelabai ka ir yra rodyt , bet kad ne vetlui rašyčiau imesiu viena, bet ji eiline i albiuma atsiminimui kaip atrodė
gal ir šeimyniniam albumui galim dar pakoreguot, gal mažiau dešinės reiktų arba bent tetų kojų nesimatytų, norėtųsi daugiau kairės, pirštukai gal būtų geriau nenukirsti, arba išvis iki krūtinės imti... Nu žodžiu, jei nusikalbėjau, tai gal kas pataisys Mokysimės iš klaidų
Suspausta? Kadravimas? Kritikos noriu, labai
QUOTE(nieliuke @ 2010 12 18, 12:15)
Aha, kokius 4 kartus sulenkiau tokį skystoką merliuką ir uždėjau
Ale ir žmonių išradingumas Geras
QUOTE(airv @ 2010 12 18, 17:29)
Man patinka ką matau, labai labai Tik kaip jau sakai, tai tikrai šiek tiek suspausta. Norėčiau daugiau kairės pusės ir gal šiek tiek viršaus
Laba,pirkom fotoaparata ir gavom dovanu kupona 100lt kursams "Foto akademija".Jie Vilniuje,Kaune,Klaipedoj.Gal kam reikia,nes man neprisireiks.Galioja iki 2011.09.01
QUOTE(nieliuke @ 2010 12 18, 14:15)
Aha, kokius 4 kartus sulenkiau tokį skystoką merliuką ir uždėjau
nu ziurint kaip tu ta merliuka uzdejai, itariu viskas ne taip kaip galvoji. Gali parasyt parametrus f, iso, islaikymas kiekvienos foto?
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 18, 16:29)
tetos kojos tikrai maiso, bet nu i albuma normaliai viskas
QUOTE(Alexso @ 2010 12 18, 20:37)
Man patinka ką matau, labai labai Tik kaip jau sakai, tai tikrai šiek tiek suspausta. Norėčiau daugiau kairės pusės ir gal šiek tiek viršaus
QUOTE(airv @ 2010 12 18, 18:29)
man patinka
QUOTE(bizyte @ 2010 12 18, 15:53)
pas jus šventė dieną vyko? apšvietimas super geras pas mus vakare vakar irgi buvo, bet tai apšvietimas visokiausių spalvų, nė iš tolo neprilygsta kokybe tavajai, net nerodysiu, į albumą tik
šventė buvo dieną, bet dar buvau ir išorine blykstę yžsidėjusi, bet čia jau nauja tema turiu ja paveldėjimo būdu )) bet pirma kart supratau kad reikia kitos
QUOTE(mamagute @ 2010 12 18, 17:23)
gal ir šeimyniniam albumui galim dar pakoreguot, gal mažiau dešinės reiktų arba bent tetų kojų nesimatytų, norėtųsi daugiau kairės, pirštukai gal būtų geriau nenukirsti, arba išvis iki krūtinės imti... Nu žodžiu, jei nusikalbėjau, tai gal kas pataisys Mokysimės iš klaidų
yra teisybės tavo žodžiuose, bet žmonių ten nemažai bardakėlis toks, nes tėvai tai prie vaikų tai bando juos filmuot fotkint ir panašiai, ad nebūtu kitų rankų ar galvų ar kojų reiktu tik nuošaliau paeiti, bet tada šventės neužfiksuosi.... tai labai nusivyliau savimi kad tokių renginių nemoku fotkinti
QUOTE(airv @ 2010 12 18, 18:29)
man norėtusi kvadrato
QUOTE(airv @ 2010 12 18, 19:29)
visų pirma pasakysiu, kad nekomentuočiau šios foto, tiesiog į mėgiamas kelčiau. Bet jei prašai tai brūkštelsiu. Nors tai nebus jokia kritika, tiesigo gal pamąstymas kaip aš daryčiau.
Labai gražiai pečių linija apnuoginta, bet man asm. kažkiek perdaug. fainai būtų, jei drabužis kristų ties pažasties linija. Kairėje erdvės gal ir trūksta, bet kai šitaip gera žiūrėti į šį portretą, tai nelabai ir yra skirtumas.
Žodžiu, šaunuolė
QUOTE(Alexso @ 2010 12 18, 19:37)
Man patinka ką matau, labai labai
QUOTE(paprasta @ 2010 12 18, 22:31)
man patinka
QUOTE(Yvette @ 2010 12 18, 23:07)
Modelis dekoja Airv tikrai saunuole