Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

vijja ta foto ir man grazi, istrigus i galva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 17, 19:18)
vijja ta foto ir man grazi, istrigus i galva  wub.gif

pritariu wub.gif wub.gif
Atsakyti
As siek tiek gailiuosi, kad dalyvauju siame kalediniame zaidime. Reikejo dar palaukti man. unsure.gif O dabar teks nuvilti/nuliudinti zmogu. verysad.gif Dar pasiziurejau jos foto tai net negera pasidare. Labai atsiprasau is anksto uz savo nuotraukas (zadu 3 siusti). user posted image
Atsakyti
aciu,mergaites uz grazu zodeli,tikrai labai gera girdeti wub.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 12 17, 20:28)
As siek tiek gailiuosi, kad dalyvauju siame kalediniame zaidime. Reikejo dar palaukti man.  unsure.gif  O dabar teks nuvilti/nuliudinti zmogu.  verysad.gif Dar pasiziurejau jos foto tai net negera pasidare. Labai atsiprasau is anksto uz savo nuotraukas (zadu 3 siusti).  user posted image

as suzinojus ka istraukiau irgi pirmiausiai ka padariau,tai flickr'e paziurejau to zmogaus nuotraukas smile.gif o tu taip nepergyvenk,ne pasaulio pabaiga gi tongue.gif na,nebus to zmogaus stiliaus ta nuotrauka ir ka? kas gali nutikti blogiausio? Pades i stalciu ir pamirs? Na ir kas,bet gauti bus vistiek malonu,bent as taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 17, 18:12)
faina foto!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 12 17, 20:40)
aciu,mergaites uz grazu zodeli,tikrai labai gera girdeti  wub.gif
as suzinojus ka istraukiau irgi pirmiausiai ka padariau,tai flickr'e paziurejau to zmogaus nuotraukas  smile.gif  o tu taip nepergyvenk,ne pasaulio pabaiga gi  tongue.gif  na,nebus to zmogaus stiliaus ta nuotrauka ir ka? kas gali nutikti blogiausio? Pades i stalciu ir pamirs? Na ir kas,bet gauti bus vistiek malonu,bent as taip manau  smile.gif

Auksiniai žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi patiko sraigė thumbup.gif

Aš tai išsiunčiau gryn Kalėdišką foto...specialiai fotkinau,kažkaip man norėjosi šventiškai rolleyes.gif Siunčiau registruotu,pačekinau ,tai laiškutis dabar Londone,jei jis sėkmingai iš ten pakils,tai kitą sav. viena iš jūsų turėtų gaut ax.gif Girdėjau ten pusto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 17, 22:03)
Man irgi patiko sraigė  thumbup.gif

Aš tai išsiunčiau gryn Kalėdišką foto...specialiai fotkinau,kažkaip man norėjosi šventiškai  rolleyes.gif Siunčiau registruotu,pačekinau ,tai laiškutis dabar Londone,jei jis sėkmingai iš ten pakils,tai kitą sav. viena iš jūsų turėtų gaut  ax.gif Girdėjau ten pusto  unsure.gif

Pusto ne tik Londone, pas mus sniego siandien vel padave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 16, 11:38)
Zirzilijai: gal pravers biggrin.gif

user posted image

user posted image
Aš dar į tą pačią temą - iš mano išbandytų daiktų labiausiai man patiko merlius, gerai išsklaido thumbup.gif Čia v adariau bandymus. Foto tai tiesiog pykšt pokšt, grynai pažiūrėt šviesai:
Čia kaliau su blykste
user posted image
o čia su merliuku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 17, 22:30)
Pusto ne tik Londone, pas mus sniego siandien vel padave  doh.gif

Žinau biggrin.gif Gavau sms ryte,kad mokykla uždaryta doh.gif Man tai pikta,ryte to sniego tiek ir tebuvo.... jei visa žiema tokia? Mano vaikas liks nemokyta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2010 12 18, 00:45)
Aš dar į tą pačią temą - iš mano išbandytų daiktų labiausiai man patiko merlius, gerai išsklaido

tiesiog ant blykstes merliuka uzdejai?
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 18, 11:19)
tiesiog ant blykstes merliuka uzdejai?
Aha, kokius 4 kartus sulenkiau tokį skystoką merliuką ir uždėjau smile.gif
Atsakyti