vijja ta foto ir man grazi, istrigus i galva
QUOTE(Forgete @ 2010 12 17, 19:18)
vijja ta foto ir man grazi, istrigus i galva
pritariu
As siek tiek gailiuosi, kad dalyvauju siame kalediniame zaidime. Reikejo dar palaukti man. O dabar teks nuvilti/nuliudinti zmogu. Dar pasiziurejau jos foto tai net negera pasidare. Labai atsiprasau is anksto uz savo nuotraukas (zadu 3 siusti).
aciu,mergaites uz grazu zodeli,tikrai labai gera girdeti
as suzinojus ka istraukiau irgi pirmiausiai ka padariau,tai flickr'e paziurejau to zmogaus nuotraukas o tu taip nepergyvenk,ne pasaulio pabaiga gi na,nebus to zmogaus stiliaus ta nuotrauka ir ka? kas gali nutikti blogiausio? Pades i stalciu ir pamirs? Na ir kas,bet gauti bus vistiek malonu,bent as taip manau
QUOTE(kristukass @ 2010 12 17, 20:28)
As siek tiek gailiuosi, kad dalyvauju siame kalediniame zaidime. Reikejo dar palaukti man. O dabar teks nuvilti/nuliudinti zmogu. Dar pasiziurejau jos foto tai net negera pasidare. Labai atsiprasau is anksto uz savo nuotraukas (zadu 3 siusti).
as suzinojus ka istraukiau irgi pirmiausiai ka padariau,tai flickr'e paziurejau to zmogaus nuotraukas o tu taip nepergyvenk,ne pasaulio pabaiga gi na,nebus to zmogaus stiliaus ta nuotrauka ir ka? kas gali nutikti blogiausio? Pades i stalciu ir pamirs? Na ir kas,bet gauti bus vistiek malonu,bent as taip manau
QUOTE(vijja @ 2010 12 17, 20:40)
aciu,mergaites uz grazu zodeli,tikrai labai gera girdeti
Auksiniai žodžiai
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 17, 22:03)
Man irgi patiko sraigė
Aš tai išsiunčiau gryn Kalėdišką foto...specialiai fotkinau,kažkaip man norėjosi šventiškai Siunčiau registruotu,pačekinau ,tai laiškutis dabar Londone,jei jis sėkmingai iš ten pakils,tai kitą sav. viena iš jūsų turėtų gaut Girdėjau ten pusto
Aš tai išsiunčiau gryn Kalėdišką foto...specialiai fotkinau,kažkaip man norėjosi šventiškai Siunčiau registruotu,pačekinau ,tai laiškutis dabar Londone,jei jis sėkmingai iš ten pakils,tai kitą sav. viena iš jūsų turėtų gaut Girdėjau ten pusto
Pusto ne tik Londone, pas mus sniego siandien vel padave
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 16, 11:38)
Aš dar į tą pačią temą - iš mano išbandytų daiktų labiausiai man patiko merlius, gerai išsklaido Čia v adariau bandymus. Foto tai tiesiog pykšt pokšt, grynai pažiūrėt šviesai:Čia kaliau su blykste
o čia su merliuku
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 17, 22:30)
Pusto ne tik Londone, pas mus sniego siandien vel padave
Žinau Gavau sms ryte,kad mokykla uždaryta Man tai pikta,ryte to sniego tiek ir tebuvo.... jei visa žiema tokia? Mano vaikas liks nemokyta
QUOTE(nieliuke @ 2010 12 18, 00:45)
Aš dar į tą pačią temą - iš mano išbandytų daiktų labiausiai man patiko merlius, gerai išsklaido
tiesiog ant blykstes merliuka uzdejai?
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 18, 11:19)
tiesiog ant blykstes merliuka uzdejai?
Aha, kokius 4 kartus sulenkiau tokį skystoką merliuką ir uždėjau