Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2010 12 17, 16:57)
na labai didelis bardakelis.. tiek ziedai, paskui lapai.. paskui dat kazkokios sakos neaiskios.. plius tai labai kasdieniskai. ta prasme mes visi matom gele tokia..  4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 17:34)
spalviskai man gražu. Kompozicija nea. Kairėje verkiant erdvės reikia, taip pat trupučio viršaus. Tos šakelės ar kas ten bebūtų tai nepuošia tikrai. Fone šešėlis ar nuo apdorojimo foto toks efektas, man per aštrus, nes visa foto švelni.

Oi, labai atsakėt smile.gif būtent dėl spalvų norėjau sužinot, nes labai nepasitikiu savo PS tvarkymu... Visa kita tai ne, net nesidomiu gėlių fotografija, buitiškai pykštelėjau, bet va labiausiai spalvos tvarkymas, kontrastai ir pan ar nesupjoviau grybo... Gal pati ko nematau, gal per daug nuėmiau spalvų ir pan smile.gif Ačiū. Bandau suprast kaip su tom spalvom pačai elgtis, nes daug ko nesuprantu smile.gif Oh, nu jeigu ši nieko, tai vadinas einu toliau žaist, vadinas bent į tą pusę kažkur žengiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 12 17, 16:53)
Keliu pora nuotraukyciu ir labai laukiu kritikos, komentaru  smile.gif

Mano visas dėmesys buvo į kepurę ir striukę, o jos man neeeea... Manau jei nori portrete atskleisti vyro kažkokius bruožus, tai kiti dalykai turėtų nemaišyti mirksiukas.gif Man tiesiog dingo visame tame modelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 17, 15:45)
O jėciau!!!!!!!!!!!!!   bigsmile.gif antrą dieną guliu lovoj, tulikas geriausias draugas, sveikatos - apskritas nulis ir šiandien gaunu dovaną, nuostabią, nepakartojamą wub.gif  thumbup.gif  biggrin.gif praskaidrino dieną!!!!!!!! Vijja, gavau tavo nuotraukytę, į kurią seilę varvinau, kai atėjau į šitą forumą, o dar taip nuostabiai įreminta su pasportu ir pan, super  wub.gif didelis tau dėkui!!!!!!!! 4u.gif   wub.gif  beje, rėmas suskilęs tie kampu, bet ten viskas pataisoma, pakalijuosiu ir nieko net nesimatyts

ačiū  4u.gif

laaabai nerealu skaityti su kokia nuotaika rasai wub.gif wub.gif wub.gif
nuosirdziai dziaugiuosi,kad patiko thumbup.gif
bijojau,kad stiklo nesudauzytu unsure.gif gaila,kad visvien nepasieke taves visai be suzeidimu.Bet jei sakai pataisoma,tai thumbup.gif

buvom sutare nereminti,bet... tikiuos nenugrybavau toli nuo jusu interjero rolleyes.gif
QUOTE(<emigrante> @ 2010 12 17, 17:27)
gotte, kokia foto gavai pasipasakok  bigsmile.gif

gavo sita smile.gif
user posted image
tokiam pavidale mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 17 gruodžio 2010 - 18:08
QUOTE(vijja @ 2010 12 17, 18:07)

gavo sita smile.gif
user posted image

faina foto!
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 19:02)
Mano visas dėmesys buvo į kepurę ir striukę, o jos man neeeea... Manau jei nori portrete atskleisti vyro kažkokius bruožus, tai kiti dalykai turėtų nemaišyti  mirksiukas.gif  Man tiesiog dingo visame tame modelis smile.gif

Aciu aciuks.gif

QUOTE(vijja @ 2010 12 17, 19:07)
gavo sita smile.gif
tokiam pavidale  mirksiukas.gif

Labai grazu bigsmile.gif
Kai matau kokias grazias nuotraukas gauna, tai imu gailetis, kad nedalyvauju blush2.gif bet kartu ir nesigailiu, nes neturiu dar tokios grazios nuotraukos, kuria noreciau kitam siusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 17, 18:12)
faina foto!

aciu,Jolita oro_buckis.gif

Gizzy,as pirma syki dalyvauju,dar nuotraukos negavau,bet labai laukiu,kad ir kokia ji bebutu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 17 gruodžio 2010 - 18:22
QUOTE(gizzy @ 2010 12 17, 17:53)
Keliu pora nuotraukyciu ir labai laukiu kritikos, komentaru  smile.gif

Visai nenusimanau vyru portretuose, bet abiejose nosies galiukas isdeges ir antroj man namas desinen pasvires.

QUOTE(vijja @ 2010 12 17, 18:07)

OMG wub.gif

As dar negavau.Laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 12 17, 17:07)

gavo sita smile.gif

Labai labai gera 4u.gif

QUOTE(gizzy @ 2010 12 17, 17:19)
Aciu aciuks.gif 
Labai grazu  bigsmile.gif 
Kai matau kokias grazias nuotraukas gauna, tai imu gailetis, kad nedalyvauju  blush2.gif  bet kartu ir nesigailiu, nes neturiu dar tokios grazios nuotraukos, kuria noreciau kitam siusti  blush2.gif

smile.gif
Be reikalo, gal tada būtum labai labai norėjusi kažką nerealaus sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 17, 19:22)
Visai nenusimanau vyru portretuose, bet abiejose nosies galiukas isdeges ir antroj man namas desinen pasvires.

Aciu smile.gif Visai nepastebejau to namo pasvirusio doh.gif Begsiu taisyt smile.gif Ir nosies galiuku nepastebejau pries tai isdegusiu blush2.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 19:23)
Be reikalo, gal tada būtum labai labai norėjusi kažką nerealaus sukurti mirksiukas.gif

Gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 18:02)
Mano visas dėmesys buvo į kepurę ir striukę, o jos man neeeea... Manau jei nori portrete atskleisti vyro kažkokius bruožus, tai kiti dalykai turėtų nemaišyti  mirksiukas.gif  Man tiesiog dingo visame tame modelis smile.gif

pritariu 4u.gif
Šiandien puošėm su vaikais eglutę- pradėjo Elzytė, baigė Marijus ax.gif Įkėliau kelias foto į flickr- nieko gal labai meniško- galite pakritikuoti ax.gif
Atsakyti
vijja, ale nuojauta gera turejau bigsmile.gif Man ir sita labai labai thumbup.gif
Atsakyti
niu,kaip smagu girdeti,nuuuuuuuuu tongue.gif
o man vistiek buvo sunku isrinkt,bet turbut visoms tas pats biggrin.gif
Atsakyti