QUOTE(Yvette @ 2010 12 28, 01:39)
Žydraake, eglutės nepakomentuosiu, nepyk. Nors rašai, kad iš tavo mokinimusi. Tai jei brūkštelsi ką norėjai išmokti, galima pakomentuoti ar gavosi ar ne.
Man patinka šiųmetinė mūsų eglutė, ypač kai prieblanda ir dega girliandos lemputės, tai va ėjau fotografuoti, norėjau, kad būtų ir ryšku, ir matytųsi ta prieblanda ir degančios lemputės...dėjau ant stovo fotoaparatą ir pamėginau
Nesakau, kad aš čia KAŽKĄ TOKIO atradau, išmėginau, nufotografavau, bet va pačiai šioks toks atradimas buvo, kad netyčia sujudinus stovą va kaip gavosi
Reiktų tvarkingesnės erdvės aplink eglutę, tada gal ir kažką gražaus būtų pavykę padaryti...
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 28, 10:16)
Na man paprastas kadras, toks kad paimi fotika pasaudi mygtuka ir vsio, pas mane irgi tokių yra bet man jie nereikšmingi, tas sujudinimas gal ir būtu gražu bet kitokioj foto, dabar man ji tieisog foto kuri nekelia jausmų, minčių ir prie kurios antra kart negryščiau.
Parašiau ir pagalvojau kaip kritiškai sužėriau, manau nepyksit nes toks ir tikslas sakyt ka apie jas galvojam. Geros dienos
vienintele, viskas gerai