Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2010 12 17, 10:06)
Aš apie efektą kalbėjau hihihi.gif fotošopu padaromą....

Nežinau ir neturiu supratimo su kuo valgoma biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 17, 10:15)
Tavo labai man profilio foto graži. Nu labai. Galėjei ir didesnę parodyti smile.gif

Man tai tokia ale pasipraktikavimui Kalėdoms, bet prašom 4u.gif

user posted image

p.s. laikas nuo laiko dedu į Flickr naujesnes nuotraukėles, mielai laukiu svečių ir komentarų mirksiukas.gif

QUOTE(Vanillla @ 2010 12 17, 10:48)
Supratau smile.gif Tai uzskaitot? smile.gif

Nelabai norėčiau užskaityti, tuo labiau jei yra kas tau padeda suprasti pagrindus mirksiukas.gif
Man nelabai tinka fokusas pirmoj nuotraukoj, antroj irgi toks vidutiniškas. Paskutinėj tai jau ryškiai matosi, kad gerai sufokusavai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 15:23)

Man nelabai tinka fokusas pirmoj nuotraukoj, antroj irgi toks vidutiniškas. Paskutinėj tai jau ryškiai matosi, kad gerai sufokusavai  thumbup.gif

Nzn, gal dar nuo pasirinktu daiktu nelabai matosi tas skirtumas stiprus tarp sufokusavimo ir isplaukimo g.gif nors kai kompe ziuriu didesnes nuotraukas, nei cia kur isikelia, tai visai man geras tas fokusas ax.gif nu reiks dar pasibandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai įdomu būtų jei kas pasakytų nuomonę, niekad nesu gėlių fotkinus, ta nežinau ar visai į lankas aš čia ar kaip..

user posted image

antram plane labai tas šešėlis krinta į akis, ane?
Atsakyti
O jėciau!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif antrą dieną guliu lovoj, tulikas geriausias draugas, sveikatos - apskritas nulis ir šiandien gaunu dovaną, nuostabią, nepakartojamą wub.gif thumbup.gif biggrin.gif praskaidrino dieną!!!!!!!! Vijja, gavau tavo nuotraukytę, į kurią seilę varvinau, kai atėjau į šitą forumą, o dar taip nuostabiai įreminta su pasportu ir pan, super wub.gif didelis tau dėkui!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif beje, rėmas suskilęs tie kampu, bet ten viskas pataisoma, pakalijuosiu ir nieko net nesimatyts

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 16:23)
Man tai tokia ale pasipraktikavimui Kalėdoms, bet prašom 4u.gif

Labai grazi nuotraukyte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 17, 15:30)
Labai įdomu būtų jei kas pasakytų nuomonę, niekad nesu gėlių fotkinus, ta nežinau ar visai į lankas aš čia ar kaip..

user posted image

na labai didelis bardakelis.. tiek ziedai, paskui lapai.. paskui dat kazkokios sakos neaiskios.. plius tai labai kasdieniskai. ta prasme mes visi matom gele tokia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 12 17, 10:53)
as tai pabijojau kazka kritikuoti, po paskutinio karto, kai pirmaja vaza pakritikavau biggrin.gif
Be to, kai fotografas pats pasako, kad "nelabai man pavyko kazka originalaus", nu tai pats sau nuosprendi ir pasiraso, jei netiki savo darbu kaip ideja ir plius dar garsiai tai pasako, tai kiti irgi netikes, palinkses galvele ir viskas smile.gif

na va, o as kaip tik robobebro komentaro labiausiai laukiau verysad.gif gi vis delto zaidimo ideja jo buvo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2010 12 17, 16:57)
na labai didelis bardakelis.. tiek ziedai, paskui lapai.. paskui dat kazkokios sakos neaiskios.. plius tai labai kasdieniskai. ta prasme mes visi matom gele tokia..  4u.gif

Aha, tos sakos ar kas ten, tai i akis kliuva blush2.gif Seselis bent jau man tai nekrenta i akis. Man ypac svelnumas ziedu patiko.
Atsakyti
gotte, kokia foto gavai pasipasakok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 17, 16:30)

spalviskai man gražu. Kompozicija nea. Kairėje verkiant erdvės reikia, taip pat trupučio viršaus. Tos šakelės ar kas ten bebūtų tai nepuošia tikrai. Fone šešėlis ar nuo apdorojimo foto toks efektas, man per aštrus, nes visa foto švelni.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 17, 15:30)

man tas seselis net grozio priduoda sakyciau biggrin.gif Bet zmones tau sekas geriau fotkint, nors spalvos labai cia grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 17, 14:30)
Nzn, gal dar nuo pasirinktu daiktu nelabai matosi tas skirtumas stiprus tarp sufokusavimo ir isplaukimo  g.gif nors kai kompe ziuriu didesnes nuotraukas, nei cia kur isikelia, tai visai man geras tas fokusas  ax.gif nu reiks dar pasibandyt  mirksiukas.gif

Teisingai sakai, fokusas yra, bet išplaukę labai tie fokusai biggrin.gif Žiūriu per didelį ekraną, tai galiu aiškiai nusakyti mirksiukas.gif Esmę supranti, dėl manęs gali net nedaryti tongue.gif

QUOTE(gizzy @ 2010 12 17, 15:45)
Labai grazi nuotraukyte  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Keliu pora nuotraukyciu ir labai laukiu kritikos, komentaru smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti