aš tai visiškai žalia šitam reikale... net gėda... net neįsivaizduoju, kaip tas lempas statyt reiktų kaip tą šviesą gaudyt... ir iš lempų tik stalinė namie... ir tokia aš žiopla, kad man reikia parodyti, nes iš visokios literatūros aš nieko nesuprantu
Frederica labai dziaugiuos kad patiko Siunciau sita seniai daryta
O Kaledu rytas labai grazus
O Kaledu rytas labai grazus
Peržiūrėjau filmuką- nu jei turėčiau tokius pat įrankius, tai jau lyg suprasčiau, ką daryt... bet namų sąlygomis tai man nelabai aišku nu gal kas protingesnis už mane ūkiškai papasakos
ponai ir ponios, NAUJA TEMA
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 28, 13:17)
off topic: gal kas turit nuorodą to blogo nuo kurio gimė idėja koliažus iš dviejų skirtingų autorių nuorodų daryt? Nežinau ar suprantamai čia išsireiškiau, nbet gal kas pagelbės
http://7500kmaway.blogspot.com/
Darau pirmaji ND ir jau uzstrigau fotografuoju 3 daiktus, su fokusu lyg ir pusiau su beda sekasi sutarti,tik va,kaip teisingai reik fotkint? Pradzioj fotkinau ant A rezimo,tai nuotraukos gaunas tamsios,nera spalvu ryskumo, tada fotkinau ant Auto,su blicu,tada spalvos geros,bet taip suprantu ND reik be jo? ka darau blogai? Skaitau pirmasias temas,bet kol kas neradau atsakymo,tai nutariau paklaust,kad butu greiciau
QUOTE(paprasta @ 2010 12 28, 10:43)
aš tai visiškai žalia šitam reikale... net gėda... net neįsivaizduoju, kaip tas lempas statyt reiktų kaip tą šviesą gaudyt... ir iš lempų tik stalinė namie... ir tokia aš žiopla, kad man reikia parodyti, nes iš visokios literatūros aš nieko nesuprantu
as lygiai taip pat jauciuos....
QUOTE(Burka @ 2010 12 28, 13:56)
Darau pirmaji ND ir jau uzstrigau fotografuoju 3 daiktus, su fokusu lyg ir pusiau su beda sekasi sutarti,tik va,kaip teisingai reik fotkint? Pradzioj fotkinau ant A rezimo,tai nuotraukos gaunas tamsios,nera spalvu ryskumo, tada fotkinau ant Auto,su blicu,tada spalvos geros,bet taip suprantu ND reik be jo? ka darau blogai? Skaitau pirmasias temas,bet kol kas neradau atsakymo,tai nutariau paklaust,kad butu greiciau
pasirink mazesni f. iesi daugiau sviesos, foto bus sviesesnes. ir siaip fotkink kur sviesos kambaryje daugiau
Kokie nustatymai buvo?
Su blicu negalima, jo.
kiek pamenu pas tave kitinis, tai f mazesnio pasirinkt neiseis, tokiu atveju kiek gali mazink islaikyma (kamera gali det ant stalo ir su fotografuot su tuo rezimu kai fotkina po keliu sekundziu) dar gali iso didint.
QUOTE(dosa @ 2010 12 28, 13:57)
as lygiai taip pat jauciuos....
va pakankinau Forgetę- man ūkiškai papasakojo tai prašviesėjo akyse- padariau mažą pabandymą, tai lyg kažkas darosi