QUOTE(robobebras @ 2010 12 28, 02:36)
as tai laukiu isganymo is tavo lupu
nea, jau vazą iš mano lūpų pasigavot ir ne kas gavosi
Nors jei ta tema, su apšvietimu. Tai
***apsispręsti reikėtų į ką norim dėmesį kreipti. Ar sieksim gilinti ir techninius ir kūrybinius įgudžius. Ar šįkart kreipsim labiau dėmesį į techninę pusę. Kažkaip galvoju, kad abu suderinti bus sunkoka.
***Dėl fono, jei temą skelbčiau aš, palikčiau pasirinktinai. Paklodžių namuose tikrai kiekvienas turim, bet manau kas nori kabina foną, kas nori fotografuoja tiesiog įtraukdamas ir interjerą.
***Reikia pasirinkti porą apšvietimų. Aš tai siūlyčiau šoninį apšvietimą. O gal net priekinį+šoninį. O taip pat nugarinį, žinomą kaip kontrinį apšvietimą. Nors toks fotografavimo būdas sunkiausias, bent jau mano nuomone.
***siūlyčiau apie tris savaites, bet kas anksčiau paruoš, kelia anksčiau. Taip pat siūlyčiau šįkart atkreipti daugiau dėmesio į komentarus ir pasistengti daugiau pakomentuoti. Ir jei tarkim patys pamatom klaidas, dar kartelį tą patį perdarom ir vėl atnešam parodyti. Iki šiol to nedarėm, net nežinau kodėl. Bet juk mokykloje tai paprašydavo pataisyti klaidas ir vėl pristatyti darbą. O čia juk taip pat mokinamės.
O visai patiktų ir žvakės šviesoje daryti portretai. Gal pasirinktinai, kas nori
*** taip pat palikčiau pasirinktinai jb ar spalvota. Nes vertimas į jb tai atskiras menas, kuriam perkąsti reikia atskiro nd.
taigi, tarkit kas nors lemiamą žodį ir keliaujam dirbti
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 12 28, 11:03)
Na labai blogai yra tai, jog as pati tiksliai nezinau ir negaliu pasakyti ko siekiau. Turbut, kad sviesiu, graziu, tavrkingu nuotrauku. O smulkiau/ konkreciau...?
o naudojai koki aktioną? Pirma trečia perdaug kontrasto, o antra užmurzinta. Foto buvo mielos, bet apdirbimas, mano nuomone, kiek pagadino.