Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 27, 12:29)
Jo aš saugau irgi jpg, po to kai jau noriu uždaryt ją, manęs klausia ar noriu užsaugot pakeitimus ir NEF formate? Tada ką spaudžiat?

Ir dar klausimas: patalpoj tamsoka. Kas geriau, kai jau visa kita padarai: kelt ISO labai labai ar vėliau šviesint su PS?

manes niekada neklausia, gal ten ne nef formate klausia o psd (cia tuo atveju kai turi daug sluoksniu prisidarius).

Ne nezinau, gal reiktu pasibandyt su uzkeltu iso ir su zemesniu sviesinant raw. Gal nuo fotiko priklauso - kaip su triuksmais susitvarko. Man tai abejais atvejais sh su bruknem gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Visų pirma su praėjusiomis šventėmis, blush2.gif ankščiau nepavyko pasveikinti.
Kad neateit tuščiom rodau kokia kalėdų dovana padariau uošviams, prie jų senovinio interjero radau senovinius remelius, tuo pačiu ir nuotraukas pasendinau
user posted image
cia viena nuotrauka iš arčiau kad geriau matysusi
user posted image

O dabar bėgu skaityt ka gero prirašėt ir gal pavyks prisijungti prie naujo Jūsų organizuojamo darbelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 27, 13:33)

Forgete, dar toks kvailas klausimas smile.gif tu kur atsiuntei nuoroda ten 5 versijai fotoshopo,pas mane siek tiek senesne, tai ieskojau senesnei camera raw ir radau tokius variantus, 1- tinkantis mano versijai 2. - tinkantis fotoaparato modeliui. Tai kuri siustis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 27, 13:38)
prie jų senovinio interjero radau senovinius remelius, tuo pačiu ir nuotraukas pasendinau

na labai liuksine dovana smile.gif
mes darem dovanu maiselius su rankyciu/kojyciu antspaudais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 27, 12:29)
Jo aš saugau irgi jpg, po to kai jau noriu uždaryt ją, manęs klausia ar noriu užsaugot pakeitimus ir NEF formate? Tada ką spaudžiat?

Ir dar klausimas: patalpoj tamsoka. Kas geriau, kai jau visa kita padarai: kelt ISO labai labai ar vėliau šviesint su PS?

Nežinau, manęs neklausia smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 12 27, 12:33)
manes niekada neklausia, gal ten ne nef formate klausia o psd (cia tuo atveju kai turi daug sluoksniu prisidarius).

Ne nezinau, gal reiktu pasibandyt su uzkeltu iso ir su zemesniu sviesinant raw. Gal nuo fotiko priklauso - kaip su triuksmais susitvarko. Man tai abejais atvejais sh su bruknem gaunasi biggrin.gif

drinks_cheers.gif Sh su bruknėm lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 27, 13:29)

Ir viena, ir kita nėra didelis gėris. Jei fotikas labai netriukšmauja geriau iso kelti gal...kiek aš esu šviesinusi tamsias foto, jos visos praranda kokybę...aišku nebent šviesinti reikia vos vos..
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 27, 13:41)
Forgete, dar toks kvailas klausimas smile.gif tu kur atsiuntei nuoroda ten 5 versijai fotoshopo,pas mane siek tiek senesne, tai ieskojau senesnei camera raw ir radau tokius variantus, 1- tinkantis mano versijai 2. - tinkantis fotoaparato modeliui. Tai kuri siustis?  g.gif

Manau kad reiktu siustis tinkanti tavo PS versijai mirksiukas.gif

Sveikos gyvos fotografes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 27, 12:41)
Forgete, dar toks kvailas klausimas smile.gif tu kur atsiuntei nuoroda ten 5 versijai fotoshopo,pas mane siek tiek senesne, tai ieskojau senesnei camera raw ir radau tokius variantus, 1- tinkantis mano versijai 2. - tinkantis fotoaparato modeliui. Tai kuri siustis?  g.gif
Papildyta:
na labai liuksine dovana smile.gif
mes darem dovanu maiselius su rankyciu/kojyciu antspaudais smile.gif

pabandyk savo photoshopui rinktis
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 27, 13:38)
Visų pirma su praėjusiomis šventėmis,  blush2.gif  ankščiau nepavyko pasveikinti.
Kad neateit tuščiom rodau kokia kalėdų dovana padariau uošviams, prie jų senovinio interjero radau senovinius remelius, tuo pačiu ir nuotraukas pasendinau

cia viena nuotrauka iš arčiau kad geriau matysusi

puiki dovana. Ir labai liuks rėmelis nuotraukai su zuikio kostiumu. Gerai apsikarpė smile.gif
Atsakyti
Vienintele, labai puiki dovanėlė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 27, 12:53)
puiki dovana. Ir labai liuks rėmelis nuotraukai su zuikio kostiumu. Gerai apsikarpė  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vis tiek neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 27, 13:13)
vis tiek neatidaro g.gif

tai bandyk tada ta kur savo fotikui
Atsakyti