Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

visi dar su sveikinimais rolleyes.gif na parodykit ka prifotografavot smile.gif as tai dar ne daug ka galiu parodyt,dar sunku man su naujuoju susikalbet, jauciu is naujo reiktu namu darbus atlikti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki.

Skubiai-help!!
AR PATIKIMAS FOTOFABRIKAS, AR GALIMA IS JO PIRKT FOTOAPARATA?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 27, 11:22)
Sveiki.

Skubiai-help!!

taip, is jo man kaledu senis atnese dovanu, dar pasiderekit, be iskaulyto papildomo objektyvo gavom kuprine dovanu (kuri kainuoja apie 600lt) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 27 gruodžio 2010 - 10:24
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 27, 10:23)
taip, is jo man kaledu senis atnese dovanu, dar pasiderekit, be iskaulyto papildomo objektyvo gavom kuprine dovanu  (kuri kainuoja apie 600lt) mirksiukas.gif

Jus ejot ten ar internetu pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 27, 11:25)
Jus ejot ten ar internetu pirkot?

internetu derejosi, paskui atsiunte uzsakymo numeri, su juo nuvare i parduotuve. Jei varysit i parduotuve, derekites su vadybininkais, tos pardavejos nelabai ka nusimano
Atsakyti
Sveiki,
sakykit, ar kai rawus uždarau ir tvarkai PS nuotraukas, galima po to vėl grįžt į tą rawų tvarkymo "lapą" ar nebe?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 27, 10:22)
Sveiki.

Skubiai-help!!

kad kazkaip fotofabrike tikrai ne pacios geriausios kainos, pasiziurekit dar internetinese parduotuvese, pasiderekit visur. Fotofabrike daznai reikia laukt reikiamo daikto. Sekmes pirkimuose 4u.gif

Aš irgi noriu pasveikinti visas su Kalėdomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 27, 10:30)
kad kazkaip fotofabrike tikrai ne pacios geriausios kainos, pasiziurekit dar internetinese parduotuvese, pasiderekit visur. Fotofabrike daznai reikia laukt reikiamo daikto. Sekmes pirkimuose  4u.gif

Aš irgi noriu pasveikinti visas su Kalėdomis  4u.gif

Butent ten mano norimas fotikas su mano norimu objektyvu zenkliai pigiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 27, 11:30)
Sveiki,
sakykit, ar kai rawus uždarau ir tvarkai PS nuotraukas, galima po to vėl grįžt į tą rawų tvarkymo "lapą" ar nebe?

galima

QUOTE(Forgete @ 2010 12 27, 11:30)
kad kazkaip fotofabrike tikrai ne pacios geriausios kainos, pasiziurekit dar internetinese parduotuvese, pasiderekit visur. Fotofabrike daznai reikia laukt reikiamo daikto. Sekmes pirkimuose  4u.gif

na mes ir vilbroj norejom pasidereti, vilbra net i kalbas nesileido smile.gif o kainos visur daugmaz vienodos, skiriasi pora simtu litu. Bandykit dar i vilbra, bet sakau, jie i kalbas nesileido su derejimais smile.gif nors ir sakem, kad fotofabrikas uz tokia pat kaina dar dovanu duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 27, 10:32)
Butent ten mano norimas fotikas su mano norimu objektyvu zenkliai pigiau. smile.gif

as objektyva pirkau is http://www.foto-shop.lt/
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 27, 10:35)

Nea, fabrike 200 lt nuolaida ir dar 200 lt dovanu kuponas.
Uoj, mamaaaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 27, 11:35)

del objektyvu tai as nezinau kur pigiau, domejausi tik fotiku smile.gif

o as turiu kita problema, gal kas buvot susidure su PEF formatu?

QUOTE(Alabama @ 2010 12 27, 11:38)
Nea, fabrike 200 lt nuolaida ir dar 200 lt dovanu kuponas.
Uoj, mamaaaaaa biggrin.gif

tai daugiau ir nemastyk, griebk kol nuolaidos nesibaige biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 27 gruodžio 2010 - 10:40