Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 10:29)
Tai va, ir aš norėčiau kokios

Tavo labai man profilio foto graži. Nu labai. Galėjei ir didesnę parodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 17 gruodžio 2010 - 11:16
QUOTE(vladislo @ 2010 12 17, 03:39)
Jusu kritikai - suvalkietiskas kamstukas wink.gif
nei pirmyn

na gi gera į tokius darbus žiūrėti. Sėdint šiltai namuose smile.gif
Atsakyti
Sveiki. namu darbus tik sau darote ar ir cia reikia pasirodyt?
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 17, 12:27)
Sveiki. namu darbus tik sau darote ar ir cia reikia pasirodyt?

Rodom, kad uzskaitytu rolleyes.gif
Atsakyti
Supratau smile.gif Tai uzskaitot? smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 17, 12:48)

o as maniau tu seniausiai atlikus ND ir todel imiesi fotosesiju wink.gif
mano akimis ziurint pirmojoje fotkeje fokusiukas siek tiek paplaukes, o gal tik man akys taip rodo smile.gif siaip tai manau gerai, gali 2 ND daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 17 gruodžio 2010 - 12:25
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 17, 12:25)
o as maniau tu seniausiai atlikus ND ir todel imiesi fotosesiju wink.gif

fotosesiju emiausi dar nezinodama apie sios temos egzistavima smile.gif siaip skaiciau literatura, kazkiek domejausi, klausiau tevo, nes jis anksciau fotografija uzsiimdavo smile.gif o db atejau pas jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 17, 13:32)
fotosesiju emiausi dar nezinodama apie sios temos egzistavima smile.gif siaip skaiciau literatura, kazkiek domejausi, klausiau tevo, nes jis anksciau fotografija uzsiimdavo smile.gif o db atejau pas jus smile.gif

o tevas nieko nepatare? rolleyes.gif
Atsakyti
Pataria ir daug smile.gif tik pasakyt jam lengva, o man tai padaryt - sunku smile.gif ir siaip, kai tik pradedi fotografuot ir buni lb uzsideges, galvoji ka cia grazaus ir idomaus padaryt, o tave vis nusodina is technines puses, tai tada biski papyksti:DDD
Ir isvis db kai taip klausi, tai toks ispudis, kad visi mano darbai siaubingi doh.gif biggrin.gif nu nieko, as pasitaisysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 17, 14:28)
Pataria ir daug smile.gif tik pasakyt jam lengva, o man tai padaryt - sunku smile.gif ir siaip, kai tik pradedi fotografuot ir buni lb uzsideges, galvoji ka cia grazaus ir idomaus padaryt, o tave vis nusodina is technines puses, tai tada biski papyksti:DDD
Ir isvis db kai taip klausi, tai toks ispudis, kad visi mano darbai siaubingi  doh.gif  biggrin.gif nu nieko, as pasitaisysiu wink.gif

aha, suprantu ka jauti mirksiukas.gif nieko, ismoksi wink.gif
kartais reiktu siek tiek svelnesnes kritikos, kad butu noras toliau stengtis,o cai tai sumurdys snukeliu i purva, nesvarbu tai tavo pirmas antras ar n-tasis darbas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 17, 11:48)

fokusas tai gerai (pirmoj tik kazkaip praskydes), bet siaip labai jau tamsi foto.. jei fotkini seniai, turetum matyt, nu kad taaamsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 17 gruodžio 2010 - 13:44
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 17, 13:44)
fokusas tai gerai (pirmoj tik kazkaip praskydes), bet siaip labai jau tamsi foto.. jei fotkini seniai, turetum matyt, nu kad taaamsu smile.gif

Kalta kalta 000189.gif Vaikui tiek streso, kad reik namu darbus daryt biggrin.gif lotuliukas.gif
tiesa veliau zaidziau su sviesa, baltos spalvos nustatymu, nezinojau, kad galima nustatyt balta spalva su tuo lapu ar kokiu kitu baltu daiktu, tai man atradimas buvo thumbup.gif vsio baigiu OT, laukiam kitu nuotrauku wink.gif kai padarysiu kitus ND, pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti