Laimingu, siltu ir jaukiu svenciu Jums ir Jusu seimynoms!!! Buvo labai malonu bendrauti su jumis siuos metus, tikiuosi ir kitais taip linksmai bendrausime....
Su Kalėdomis, mielosios Jaukių ir gražių švenčių
Su sv. Kaledom mielos koleges ir kolega
Kad fokusas nepabegtu ir ikvepimo visad uztektu!
Kad fokusas nepabegtu ir ikvepimo visad uztektu!
Su šv.Kalėdom visus!!! Gerų kadrų!!!!
Nugi labas!
Leliumai Kalėda (ant a kairinis) jums! Linkiu meiles - savo ir kitu darbams, pauksciukams, zvereliams, gelytems, tevynei, artimui savo ir aisku man! Love ya!
Leliumai Kalėda (ant a kairinis) jums! Linkiu meiles - savo ir kitu darbams, pauksciukams, zvereliams, gelytems, tevynei, artimui savo ir aisku man! Love ya!
Su Šventom Kalėdom visas ir visus. Taikos, meilės, ramybės, santarvės.... Myliu Jus visus, džiaugiuosi, kad esate
atejau ir as visas/us pasveikinti svenciu proga. Meiles sirdyse, laimes asaru akyse ir vaiko juoko lupose su sventem.
Labai sveikinu visus su sventemis.Linkiu VISADA tureti svajoniu,nes tik jos mus veda i prieki!!!
...Kai šypsomės - sutinkam draugus,
Kai fantazuojam - priartinam sėkmę,
Kai džiaugiamės - pasaulis atrodo jaukus ir saugus,
Kai svajojam apie sniegą - ateina žiema...
Su gražiausiom metų šventėm!
Kai fantazuojam - priartinam sėkmę,
Kai džiaugiamės - pasaulis atrodo jaukus ir saugus,
Kai svajojam apie sniegą - ateina žiema...
Su gražiausiom metų šventėm!
Kūrybingų ateinančių metų
QUOTE(Agneza @ 2010 12 27, 10:04)
kad dar tik kaledos dar ne metai, gal dar pabendrausim, ar jau svente svesit iki sausio 3?
QUOTE(dosa @ 2010 12 24, 12:49)
Aš irgi labai tikiuosi gauti nuotrauką, bet kol įveiks tokius snieguotus atstumus, manau užtruks, ir labai tikiuosi, kad mano gavėjas gaus greitu laiku....
Kad sniegas virstų pinigais
O šaltis-meile ir paguoda
Kad širdį džiugintų namai
Ir kad užtektų tiek kiek duota...
Šiltų ir Jaukių Švenčių!!!
Kad sniegas virstų pinigais
O šaltis-meile ir paguoda
Kad širdį džiugintų namai
Ir kad užtektų tiek kiek duota...
Šiltų ir Jaukių Švenčių!!!
Ačiū labai, Dosa, ką tik gavau jeeeeeeeeee!!! Rodykis, labai labai patiko, o žodžiai ypač tiko prie nuotraukos Gražių akimirkų linkiu 2011 metams