Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laimingu, siltu ir jaukiu svenciu Jums ir Jusu seimynoms!!! Buvo labai malonu bendrauti su jumis siuos metus, tikiuosi ir kitais taip linksmai bendrausime.... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Su Kalėdomis, mielosios smile.gif Jaukių ir gražių švenčių 4u.gif

Atsakyti
Su sv. Kaledom mielos koleges ir kolega biggrin.gif
Kad fokusas nepabegtu ir ikvepimo visad uztektu!
Atsakyti
Su šv.Kalėdom visus!!! Gerų kadrų!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Nugi labas!
Leliumai Kalėda (ant a kairinis) jums! Linkiu meiles - savo ir kitu darbams, pauksciukams, zvereliams, gelytems, tevynei, artimui savo ir aisku man! Love ya!
Atsakyti
Su Šventom Kalėdom visas ir visus. Taikos, meilės, ramybės, santarvės.... Myliu Jus visus, džiaugiuosi, kad esate 4u.gif
Atsakyti
atejau ir as visas/us pasveikinti svenciu proga. Meiles sirdyse, laimes asaru akyse ir vaiko juoko lupose smile.gif su sventem.
Atsakyti
Labai sveikinu visus su sventemis.Linkiu VISADA tureti svajoniu,nes tik jos mus veda i prieki!!!
Atsakyti
...Kai šypsomės - sutinkam draugus,
Kai fantazuojam - priartinam sėkmę,
Kai džiaugiamės - pasaulis atrodo jaukus ir saugus,
Kai svajojam apie sniegą - ateina žiema...

Su gražiausiom metų šventėm!
newyear.gif group.gif

user posted image
Atsakyti
Kūrybingų ateinančių metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 12 27, 10:04)
Kūrybingų ateinančių metų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kad dar tik kaledos smile.gif dar ne metai, gal dar pabendrausim, ar jau svente svesit iki sausio 3? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 12 24, 12:49)
Aš irgi labai tikiuosi gauti nuotrauką, bet kol įveiks tokius snieguotus atstumus, manau užtruks, ir labai tikiuosi, kad mano gavėjas gaus greitu laiku.... ax.gif

Kad sniegas virstų pinigais
O šaltis-meile ir paguoda
Kad širdį džiugintų namai
Ir kad užtektų tiek kiek duota...

Šiltų ir Jaukių Švenčių!!!

Ačiū labai, Dosa, ką tik gavau jeeeeeeeeee!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Rodykis, labai labai patiko, o žodžiai ypač tiko prie nuotraukos thumbup.gif Gražių akimirkų linkiu 2011 metams mirksiukas.gif 000059.gif
Atsakyti