Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 12 24, 12:44)
Yvette, o tu nesulaukei?  g.gif

Yvette nedalyvauja.O as negavau:) Bet gal dar sulauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 24 gruodžio 2010 - 13:06
QUOTE(Alabama @ 2010 12 24, 12:47)
Yvette nedalyvauja.O as negavau:) Bet gal dar sulauksiu.

Mano gavejas turbut irgi negavo, nors jau senokai issiunciau, bet i uzsieni ir registruotu laisku. Na tikiuosi gaus unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi labai tikiuosi gauti nuotrauką, bet kol įveiks tokius snieguotus atstumus, manau užtruks, ir labai tikiuosi, kad mano gavėjas gaus greitu laiku.... ax.gif

Kad sniegas virstų pinigais
O šaltis-meile ir paguoda
Kad širdį džiugintų namai
Ir kad užtektų tiek kiek duota...

Šiltų ir Jaukių Švenčių!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 24 gruodžio 2010 - 13:49
Ir as dar negavau,bet labai labai laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 23, 23:11)
atėjau pasidžiaugti, šiandien gavau dvi staigmenas yahoo.gif viena iš jų - mainų foto nuo Stiklinės, ačiū ačiū labai wub.gif labai patiko, ir tikrai atras savo vietą mano namuose ax.gif bėgau, lėkiau per spūstis, kamščius šitam bepritiškam didmiesty, kad gauti šią dovanėlę, o dar ir paštininkė liuks pasitaikė, aptarnavo be eilės kažkokiu stebuklingu būdu biggrin.gif praskaidrino nuotaiką man wub.gif kita staigmena taip pat susijusi su mainais ax.gif

hihihi.gif biggrin.gif

Labai bijojau dėl tos foto...man ji kažkuo labai patiko..labai nesenai fotkinta skaitmena su Zenito objektyvu...įkrito man ji širdin, todėl jaučiau, kad reikia siųst...nors jei ir stalčiuj gulėtų suprasčiau ax.gif svarbiausia, kad su širdies dalele siųsta biggrin.gif o ir man gauta mainų foto man labai miela wub.gif tikrai bus ant sienos, kai tik prisiruošiu tą savo visą sieną fotkėm nukabint smile.gif AČIŪ!!!
Atsakyti
Linkiu visiems ir visoms , gyvenantiems čia, Lietuvoje, ar užjūriuose, jaukių ir baltų šv. Kalėdų, sėkmingų bei prasmingų Naujųjų metų smile.gif Ir, žinoma, gero kadro biggrin.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif
Na, tikiuosi, kitais metais jau ir aš dalyvausiu foto mainuose ax.gif
Atsakyti
Šiltų akimirkų visoms ir visiems wub.gif wub.gif
Atsakyti
nepergyvenkit dėl mainų foto smile.gif Tikrai nukeliaus. Prieš šventes visuomet taip būna, truputį lėčiau keliauja.
p.s. Aš šiandien savo pašto dėžutę tikrinau, mačiau laiškas yra, bet dėžutė užšąlusi biggrin.gif Neatsidaro.
Dar kartelį gražių švenčių
Atsakyti
Graziu, jaukiu, siltu svenciu 4u.gif newyear.gif Pabukime su savo vidumi, pamastykime apie tai kas tikra, amzina ir is tiesu svarbu... Suseskime prie sventinio stalo su artimiausiais zmonemis, dalinkimes savo siluma,sviesa ir meile... 000054.gif
Atsakyti
Graziu svenciu:)Ramybes, silumos ir laimes newyear.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2010 12 24, 14:14)
hihihi.gif  biggrin.gif

Labai bijojau dėl tos foto...man ji kažkuo labai patiko..labai nesenai fotkinta skaitmena su Zenito objektyvu...įkrito man ji širdin, todėl jaučiau, kad reikia siųst...nors jei ir stalčiuj gulėtų suprasčiau  ax.gif  svarbiausia, kad su širdies dalele siųsta  biggrin.gif  o ir man gauta mainų foto man labai miela  wub.gif  tikrai bus ant sienos, kai tik prisiruošiu tą savo visą sieną fotkėm nukabint  smile.gif  AČIŪ!!!

biggrin.gif taigi, antra staigmena yra ta, kad su Stikline pasirodo viena kitą išsitraukėm biggrin.gif na, mano nuotraukėlė gal labiau stalčiui skirta blush2.gif bet taip pat iš visos širdies ir iš ten, kur man būna labai labai gera ax.gif

Gražių ir jaukių švenčių visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 24, 14:12)
mačiau laiškas yra, bet dėžutė užšąlusi  biggrin.gif  Neatsidaro.
Dar kartelį gražių švenčių

biggrin.gif Et biggrin.gif
Aš irgi dar negavau mainų foto sad.gif Labai laukiu ax.gif

Su šventėm visas user posted image
Atsakyti