Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 23, 10:41)
o as jau norejau klausti, kur musu Zydraake prapuolus smile.gif
grazus Kaledukai rolleyes.gif

Užsikuitus... doh.gif

QUOTE(frederica @ 2010 12 23, 21:03)
Laukine, Tavo formoj vištą galiu kept - nesprogs g.gif

Geras, tai jūs dar neatsimainėt skarda lotuliukas.gif
Atsakyti
atėjau pasidžiaugti, šiandien gavau dvi staigmenas yahoo.gif viena iš jų - mainų foto nuo Stiklinės, ačiū ačiū labai wub.gif labai patiko, ir tikrai atras savo vietą mano namuose ax.gif bėgau, lėkiau per spūstis, kamščius šitam bepritiškam didmiesty, kad gauti šią dovanėlę, o dar ir paštininkė liuks pasitaikė, aptarnavo be eilės kažkokiu stebuklingu būdu biggrin.gif praskaidrino nuotaiką man wub.gif kita staigmena taip pat susijusi su mainais ax.gif

QUOTE(frederica @ 2010 12 23, 20:03)
Gydausi nuo  supermama.gif

oi kaip skaniai atrodo, sukirsčiau tos silkės dabar essen.gif
QUOTE(frederica @ 2010 12 23, 21:42)
airv, aš Tau visą skypą prirašiau cool.gif

kaip fainai jūs bendraujat ax.gif

beje, VV mano viena mėgstamiausių fotografių, man jos darbai labai labai patinka, nu labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 23 gruodžio 2010 - 22:21
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 23, 21:40)

QUOTE(frederica @ 2010 12 23, 21:42)

mad.gif

QUOTE(rarity @ 2010 12 23, 22:01)
O.o. ir antajo smile.gif

umn.gif happy.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 23, 20:03)
Gydausi nuo  supermama.gif

Geriau nei nemegink gydytis,nes bus tik blogiau,o vistiek cia grysi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 23, 22:11)

beje, VV mano viena mėgstamiausių fotografių, man jos darbai labai labai patinka, nu labai patinka rolleyes.gif

Jo, gražūs jos darbai...
Bet man ne ką mažiau gražios fotopastelės nuotraukos.. Jei reikėtų rinktis, rinkčiausi pastarąją.. rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi po svenciu darzelyje.Kadangi saket det cia ir rodytis tai idesiu.Galit kritikuot,bet meno toli grazu nelauziau,dziaugiuos kad bent si bei ta pavyko iamzinti wub.gif Dar turiu visas jb.Man asmeniskai graziau,nes labai spalvu bardakas gaunas,bet dedu spalvotas... sventiskiau gal g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ievukis, jau paskutine. bigsmile.gif Nors ir nera meno, bet grazu, silta. 4u.gif
Atsakyti
Po eglute linkiu tau rasti pačių brangiausių dovanų: turėti jėgų tęsti pradėtus darbus, stiprybės, svajų, naujų minčių, skambančių dainų, įkvėpimo kibirkštėlės ir šypsenų - šviesių, švelnių.. Su Šv. Kalėdom!! user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Gavau nuotraukele nuo DI, aciu aciu aciu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Deja nerandu pas ja flirke tos foto.. tai prasau parodyt paciai smile.gif

Linkiu visiems grazaus Kuciu vakaro, smagaus Kaledinio ryto ir siaip visa ko geriausio svenciu proga smile.gif 4u.gif [B]
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 24, 12:28)
Gavau nuotraukele nuo DI, aciu aciu aciu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Deja nerandu pas ja flirke tos foto.. tai prasau parodyt paciai smile.gif

Linkiu visiems grazaus Kuciu vakaro, smagaus Kaledinio ryto ir siaip visa ko geriausio svenciu proga smile.gif  4u.gif  [B]

labas labas smile.gif smagu kad spejo atkeliauti nuotrauktytė smile.gif

user posted image
Untitled by Diana Zak, on Flickr
Atsakyti
prisijungiu prie palinkėjimų. Gražių švenčių 4u.gif Ir faina skaityti, kad sulaukėt dar mainų foto iki švenčių.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 24, 12:36)
prisijungiu prie palinkėjimų. Gražių švenčių  4u.gif  Ir faina skaityti, kad sulaukėt dar mainų foto iki švenčių.

Yvette, o tu nesulaukei? g.gif
Atsakyti