Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vilika @ 2010 12 23, 00:15)
Labas vakaras  4u.gif
Gal kas galėtų pagelbėti man, nelabai susidraugaujančiai su flickr  blush2.gif
Klausimai tokie:
Ar galima įkeltą į flickr foto pakeisti kita jos neištrinant? na jei įkėlusi kelias foto, pamatau, kad vienoje reikia kažką pataisyti, ar įmanoma tą redaguotą įkelti vietoj senos...ir jei galima, kaip reikia tai padaryti...
Ir ar galima (ir kaip tai daroma) jau sukeltas nuotraukas į flickr kaitalioti vietomis...
Iš anksto dėkui už atsakymus  4u.gif

Jei turi nusipirkusi PRO, tada gali pakeisti foto, jei ne, tada man atrodo negali.
Dėl kaitaliojimo vietomis nesigilinau smile.gif Brūkštelk vakare į skypę - paieškosim wink.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Nezinau ar ryt bei poryt prisijungsiu, tai isanksto noriu visas pasveikint su Šv. Kalėdomis!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 23, 14:35)
Aš už antrą arbą trečią. Ir su ilgu atlikimo terminu smile.gif Gal net mėnuo nepamaišytų ax.gif  Sąrašų taigi nereikia, kas nori, tas ir dalyvauja.
Papildyta:
Frederica, eglutė labiau negu nuostabi... Turi auksines rankas, taiklią akį ir gerą liežuvį. Tai gal užteks Tau dovanų šiemet, esi ir taip apdovanota  smile.gif

Ačiū už pagyrimus, bet dovanų noooriu dar ir dar lotuliukas.gif
Tiesa viena dovana nuo Ievos iš Kauno( gal Ievukis?) jau atkeliavo, bet aš kantri , padėjau ją po eglute ir lauksiu Šv.Kalėdų ryto, tai kol kas nedėkoju...padėkosiu kai įlysiu į vidų biggrin.gif Duok ,Dieve, man stiprybės iškentėti hihihi.gif assa.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 23, 16:00)
Tiesa viena dovana nuo Ievos iš Kauno( gal Ievukis?) jau atkeliavo, bet aš kantri , padėjau ją po eglute ir lauksiu Šv.Kalėdų ryto, tai kol kas nedėkoju...padėkosiu kai įlysiu į vidų biggrin.gif  Duok ,Dieve, man stiprybės iškentėti hihihi.gif  assa.gif  karsta.gif

As dar prideciau-turi didele auksine sirdi:)
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 23, 17:00)
Tiesa viena dovana nuo Ievos iš Kauno( gal Ievukis?) jau atkeliavo, bet aš kantri , padėjau ją po eglute ir lauksiu Šv.Kalėdų ryto, tai kol kas nedėkoju...padėkosiu kai įlysiu į vidų biggrin.gif  Duok ,Dieve, man stiprybės iškentėti hihihi.gif  assa.gif  karsta.gif

ojeeej, Tu ir kantri. Tą pat sekundę atplėščiau gavusi smile.gif
Faina Jums, kad gaunat.
Atsakyti
Padėkit man suprasti.
Vartau Žmones, matau gražias nuotraukas, bet neįkertu, ant viršelio montažas ar kaip tas vaikas laikosi ant Boso rankų:
Pažiūrėkit čia.

Viena jo ranka po mergyte, kita apglėbęs žmoną.. bet tai kaip tada pusės metų vaikas laikosi ant rankų ir dar palinkęs į priekį? Už kojos jis jos irgi nelaiko.. Montažas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 23, 16:33)
ojeeej, Tu ir kantri. Tą pat sekundę atplėščiau gavusi  smile.gif
Faina Jums, kad gaunat.

Ir tu dar negavai console.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 23, 16:42)
Padėkit man suprasti.

Ten matosi-sikniukas ikrites tarp rankos ir kuno Boso, tai del to ir nekrenta.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 23, 16:49)

Ten matosi-sikniukas ikrites tarp rankos ir kuno Boso, tai del to ir nekrenta.

Hm, nu man vistiek įtartinai tas vaikas laikosi smile.gif Galvojau ir vienaip ir kitaip..
Tokios gražios nuotraukos, tai įdėmiau pasižiūrinėjau.. ir šiaip man įdomu visokios detalės, užtai dažjnai prisimenu ne ką žmogus kalbėjo, bet kokios spalvos jo pėdkelnės ar akinių rėmėliai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 23, 17:49)

nedalyvauju. Bet gal ir gerai, nes nespėjau visko iki švenčių nuveikti, tai matyt būčiau kažką privertus ilgai laukti.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 12 23, 09:35)
Beje, Kalėdinę mainų foto išsiunčiau juostinę, bet jinai man visad labai labai miela buvo, tiek anais laikais, tiek dabar, nors ir labai netobula.

jau gavau bigsmile.gif bigsmile.gif buvau nerealiai nustebinta thumbup.gif
nuotrauka labai labai patiko thumbup.gif wub.gif ras vieta mano namuose wub.gif
aciu,Gotte oro_buckis.gif

Smagiu švenčių,mergaitės
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 23, 16:42)
Padėkit man suprasti.
Vartau Žmones, matau gražias nuotraukas, bet neįkertu, ant viršelio montažas ar kaip tas vaikas laikosi ant Boso rankų:
Pažiūrėkit čia.

Viena jo ranka po mergyte, kita apglėbęs žmoną.. bet tai kaip tada pusės metų vaikas laikosi ant rankų ir dar palinkęs į priekį? Už kojos jis jos irgi nelaiko.. Montažas? g.gif

na kai tu pasakei pasiemiau zurnala tai man is vis i montaza nepanasu biggrin.gif ikritus i ranka subiniuks ir viskas biggrin.gif bet siaip grazi sesija wub.gif nelabai isivaizduoju kiek turejo tokia kainuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 23, 17:25)
na kai tu pasakei pasiemiau zurnala tai man is vis i montaza nepanasu  biggrin.gif ikritus i ranka subiniuks ir viskas biggrin.gif bet siaip grazi sesija  wub.gif  nelabai isivaizduoju kiek turejo tokia kainuot biggrin.gif

Man irgi labai patiko ta sesija.. Nu labai gražu..
O dėl to laikymo, tai va kai Alabama pasakė, tai kažkaip, jo, matyt įkritus tatai už rankos sėdi panelytė smile.gif

O dėl kainos.. Fotografė atrodo gana stipri, tai manau galėjo kainuoti nemažai.. Kita vertus, kaži kas kam reklamą daro: Boso pavardė fotografei ar pačios fotografės pavardė... Tad žinai, gali būti kaip mainai savotiški smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 23 gruodžio 2010 - 17:33