Liuks, tai sekanti tema - Pasakojimas apie žmogų, jūsų pažįstamą, artimą, pašalinį, apie mus pačius... Svarbu, kad foto mums papasakotų apie modelį. Gali būti pristatoma tiek viena foto, tiek serija. Dėl laiko spręskit jūs, bet aš skirčiau porą savaičių tai tikrai, o gal net visą mėnesį, nes tema tikrai nelengva.Kas suruoš anksčiau gerai, bet kai ilgesnis laikas, gal bus daugiau dalyvaujančių.
Paraleliai galima dar kokią lengvą pasirinkti.
Taip pat pratęskim gal ir vazą bei segtukus. O gal per šventes gims kam nors idėja
QUOTE(Yvette @ 2010 12 22, 21:53)
Liuks, tai sekanti tema - Pasakojimas apie žmogų, jūsų pažįstamą, artimą, pašalinį, apie mus pačius... Svarbu, kad foto mums papasakotų apie modelį. Gali būti pristatoma tiek viena foto, tiek serija. Dėl laiko spręskit jūs, bet aš skirčiau porą savaičių tai tikrai, o gal net visą mėnesį, nes tema tikrai nelengva.Kas suruoš anksčiau gerai, bet kai ilgesnis laikas, gal bus daugiau dalyvaujančių.
Taip pat pratęskim gal ir vazą bei segtukus. O gal per šventes gims kam nors idėja
noriu pasitikslinti?
ar turime atskleisti kazkokius tai charakterio bruozus?
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 22, 17:06)
Panos, (kvailas klausimas, bet ) ar jus naudojate autofokusa? ar dazniausiai tik rankiniu budu fokusuojat?
Aš auto įjungiu tik jei ką judančio fotkinu..savo šunį pvz. Nors mano modeliais dažniau būna daiktai,tai....
QUOTE(frederica @ 2010 12 22, 19:29)
Paidžiaugsiu savo eglute
Dėžė Aš tokių niekur nerandu ,o noriu belekaip Eglutė irgi labai graži
Zirzilija,sveikinimai su puikiom dovanom
Prie naujo žaidimo nežinau ar jungsiuos...kažkaip nesijaučiu stipri ,kad įveikčiau šitą
QUOTE(Yvette @ 2010 12 22, 22:18)
nu matot, pasavivaliavau. Radau kelis už ir paskelbiau temą. Tai kol kas atšaukiu ir nubalsuokit tarpusavyje. Siūlykit temas, o tada rinkit vieną. Bet tie, kas pasisakys dalyvaujantys, turi ir sudalyvauti
Prie siūlytų ir dar neatliktų temų liko ir toji su apšvietimu.
Prie siūlytų ir dar neatliktų temų liko ir toji su apšvietimu.
na man kaip ir Mustachio, atrodo,kad dar nesu stipri tokiam zaidimui,i sarasiuka nesirasysiu, bet bandyti tai bandysiu
O kalėdinio žaidimo nebus? Tada bent jau pasidžiaugimui pasirodom groups'e, kokios tos mūsų Kalėdos Jau taaaaip smalsu
P.S. frederika, nežinau nežinau ar draugausiu dabar su tavim dėl tos dėžės
QUOTE(Loretoidas @ 2010 12 22, 22:21)
O kalėdinio žaidimo nebus? Tada bent jau pasidžiaugimui pasirodom groups'e, kokios tos mūsų Kalėdos Jau taaaaip smalsu
Pavydnikė
Man mano Kalėdos "gyvos" šimtą kart gražesnės, sunku visą tą grožį ir šilumą nuotraukomis perteikti, daug prisiruošiau, net uždarytam kambary rožinę sglutę turiu , kaip jas gražiai parodyt...kokios tos tikros mano Kalėdos...oooo sunki tema
QUOTE(frederica @ 2010 12 22, 22:26)
Man mano Kalėdos "gyvos" šimtą kart gražesnės, sunku visą tą grožį ir šilumą nuotraukomis perteikti, daug prisiruošiau, net uždarytam kambary rožinę sglutę turiu , kaip jas gražiai parodyt...kokios tos tikros mano Kalėdos...oooo sunki tema
man šventės taip pat gyvos gražiau, mieliau, jaukiau, nei fotografuotos. Čia kalbu apie savo foto, ne apie kitų.
Juolab, savų Kalėdų nemėgstu rodyti. Na jos tiesiog mūsų Nors jei bus tokia tema, vieną foto rasčiau. Būtų ištrauka iš....
QUOTE(frederica @ 2010 12 22, 11:42)
čia dėta textūra.
Kas čia tokio? Actionas?
QUOTE(airv @ 2010 12 22, 12:34)
vienas bet nevienišas...
Koks gražus apibūdinimas
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 22, 12:55)
as irgi norejau parasyt, kad fredericos nuotrauka ir ideja man patiko, bet kazkokios keistos spalvos ir man nuotrauka atrodo lyg ispurvinta.
O man kaip tik spalvos šitoj foto nuostabios. Tas rusvumas, tokia "paskrudusi" foto man labai
QUOTE(Alabama @ 2010 12 22, 17:12)
Ar Jums šventės neartėja, kad Jūs tiek per dieną prišnekėjot? A pasiutot?
Labutis visiems
Sorry, kad nieko neparašau...nėr kada
Ačiū merginoms, kad pakomentavot mano baleriną, vėliau įkelsiu truputį kitokius variantus. Tiesiog daug prieššventinių reiklų
Trumpai, dėl komentavimo temos - visiems pradedantiems savu laiku atrodo, kad per mažai dėmesio jiems skiriama, visi tai "išgyvena" Kartais to nedaroma dėl įvairių objektyvių priežasčių.
Dėl naujos temos, na tinka ir Yvette pasiūlymas ir Loretoido, ir O.o., kuri siūlė su šviesa ką nors pabandyti. Tik laiko reiktų duoti ne mažiau 2 savaites, vis gi švenčių maratonas prasideda
Dėl Paprastos nuotraukų - reikia visokių gi nuotraukų, bet reikia ir visokių nuomonių.
Alabama, komentavau ne skūpiai, bet labai taupiai laiko atžvilgiu Kitą kartą bus daugiau
Zirzilija, sveikinimai su nauju aparačiuku
Dėl fotogrfavimo darželyje - fotkinau vakar ryte ir šiandien vakare be blico Rytinės nuotraukos superinės, o šiandienos dar nespėjau apžiūrėti, bet atrodo bus visai cool. Taigi mokinkimės toliau su tuo kuo pradėjom. Turiu šiokios tokios karčios patirties su blicu, kai ypač sienų spalvos baisios. Tad mano nuomone, kartais geriau užkelti ISO ir šiek tiek peršviesinti ekspoziciją, kad mažiau matytūsi visi triukšmai
Ir visoms - sorry, nėra kada viską paskaityti, tai ir komentuoti tuo labiau. Ačiū, kad esate, tikiuosi mūsų nesumažės, ir mes toliau gražiai bendrausim kitais metais Visada su malonumu lauksiu jūsų minčių ir darbų.
p.s. įkeliau Flickr mainų nuotrauką skirtą <smile>
Sorry, kad nieko neparašau...nėr kada
Ačiū merginoms, kad pakomentavot mano baleriną, vėliau įkelsiu truputį kitokius variantus. Tiesiog daug prieššventinių reiklų
Trumpai, dėl komentavimo temos - visiems pradedantiems savu laiku atrodo, kad per mažai dėmesio jiems skiriama, visi tai "išgyvena" Kartais to nedaroma dėl įvairių objektyvių priežasčių.
Dėl naujos temos, na tinka ir Yvette pasiūlymas ir Loretoido, ir O.o., kuri siūlė su šviesa ką nors pabandyti. Tik laiko reiktų duoti ne mažiau 2 savaites, vis gi švenčių maratonas prasideda
Dėl Paprastos nuotraukų - reikia visokių gi nuotraukų, bet reikia ir visokių nuomonių.
Alabama, komentavau ne skūpiai, bet labai taupiai laiko atžvilgiu Kitą kartą bus daugiau
Zirzilija, sveikinimai su nauju aparačiuku
Dėl fotogrfavimo darželyje - fotkinau vakar ryte ir šiandien vakare be blico Rytinės nuotraukos superinės, o šiandienos dar nespėjau apžiūrėti, bet atrodo bus visai cool. Taigi mokinkimės toliau su tuo kuo pradėjom. Turiu šiokios tokios karčios patirties su blicu, kai ypač sienų spalvos baisios. Tad mano nuomone, kartais geriau užkelti ISO ir šiek tiek peršviesinti ekspoziciją, kad mažiau matytūsi visi triukšmai
Ir visoms - sorry, nėra kada viską paskaityti, tai ir komentuoti tuo labiau. Ačiū, kad esate, tikiuosi mūsų nesumažės, ir mes toliau gražiai bendrausim kitais metais Visada su malonumu lauksiu jūsų minčių ir darbų.
p.s. įkeliau Flickr mainų nuotrauką skirtą <smile>
laba,
Biškis temą apleidau, bet nepamiršau:) Ligos ligelės + gi šventės artėja, reikalų milijonas. Pasižadu po švenčių vėl kaip įmanoma aktyviau čia būti, rodytis ir komentuoti.
Koks įžvalgus tavo sūnus
O manosios Kalėdos šiemet jau x2
Biškis temą apleidau, bet nepamiršau:) Ligos ligelės + gi šventės artėja, reikalų milijonas. Pasižadu po švenčių vėl kaip įmanoma aktyviau čia būti, rodytis ir komentuoti.
QUOTE(paprasta @ 2010 12 22, 21:33)
O aš labai labai prašiau senio objektyvo, bet teks palaukti- kaip sakė mano sūnus: tu, mama, pagalvok, kad jis brangus ir kad seniui gali neužtekti pinigų
Koks įžvalgus tavo sūnus
O manosios Kalėdos šiemet jau x2
Labas vakaras
Gal kas galėtų pagelbėti man, nelabai susidraugaujančiai su flickr
Klausimai tokie:
Ar galima įkeltą į flickr foto pakeisti kita jos neištrinant? na jei įkėlusi kelias foto, pamatau, kad vienoje reikia kažką pataisyti, ar įmanoma tą redaguotą įkelti vietoj senos...ir jei galima, kaip reikia tai padaryti...
Ir ar galima (ir kaip tai daroma) jau sukeltas nuotraukas į flickr kaitalioti vietomis...
Iš anksto dėkui už atsakymus
Gal kas galėtų pagelbėti man, nelabai susidraugaujančiai su flickr
Klausimai tokie:
Ar galima įkeltą į flickr foto pakeisti kita jos neištrinant? na jei įkėlusi kelias foto, pamatau, kad vienoje reikia kažką pataisyti, ar įmanoma tą redaguotą įkelti vietoj senos...ir jei galima, kaip reikia tai padaryti...
Ir ar galima (ir kaip tai daroma) jau sukeltas nuotraukas į flickr kaitalioti vietomis...
Iš anksto dėkui už atsakymus