Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2010 12 16, 12:24)
Zinok verta.As kokius 3 kartus i metus atsispausdinu nuotraukas.Zinoma gaunas tada po koki simteli,ale kaip smagu paskui albuma vartyt mirksiukas.gif va ir dabar turiu eit atsiimt ta proga didziausia kruva foto.Bet ju atrinkimas spausdinimui irgi darbas nemazas.As skiriu kokias pora savaiciu idemiai perziuret ir atrinkt foto hihihi.gif

Laukia ir manęs šitas darbelis smile.gif uch, sunkiausia vaikų atrinkinėti smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 12 16, 14:56)
nu ką, išsiunčiau mainų foto, nors taaaip abejojau ja....tikiuosi nebūsiu labai nurašyta.... blush2.gif

Man ir baimės nemažai smile.gif po n metų ranka laišką rašiau. Keistas jausmas. Malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 17, 01:21)

Man ir baimės nemažai smile.gif po n metų ranka laišką rašiau. Keistas jausmas. Malonus smile.gif

o kur tavo auto - trumpais ir ryzais plaukais`? bigsmile.gif
Atsakyti
Jusu kritikai - suvalkietiskas kamstukas wink.gif
nei pirmyn
user posted image
nei atgal
user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 12 17, 02:34)
o kur tavo auto - trumpais ir ryzais plaukais`?  bigsmile.gif

Reikia pačiai prie vaizdo priprast pradžioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 17, 03:39)
Reikia pačiai prie vaizdo priprast pradžioj smile.gif

nu parodyk, man tai kazkaip neisivaizduojama kaip tu gali atrodyt kitaip negu buvai smile.gif

radau proga ikelt savo vaza pagaliau, daba reiks segtuku ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 12 17, 03:39)
nei pirmyn

nei atgal

Ispudingos eiles doh.gif nesusalai?
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 12 17, 10:39)
nu parodyk, man tai kazkaip neisivaizduojama kaip tu gali atrodyt kitaip negu buvai smile.gif

radau proga ikelt savo vaza pagaliau, daba reiks segtuku ieskot smile.gif

mmmda, kartele nerealiai uzkelta g.gif bus kitiems nelengva ax.gif
Atsakyti
Na ir ideju jus su tom vazom turit bigsmile.gif Visos man labai patinka, grazios, idomios thumbup.gif Pas mane kol kas ideju nulis blush2.gif

Del nuotrauku, tai as taip pat laiks nuo laiko atsispausdinu ir senesnes vis i cd perrasau.
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 16, 22:13)
Man žinai ko,textūros kokios nors trūksta  biggrin.gif Natiurmortai ...Dabar kaip kokį pamatau iškart Alabamos žvakę su knyga prisimenu  smile.gif

Tai va, ir aš norėčiau kokios, bet neturiu galimybių kur nors dabar išeiti verysad.gif Dirbu su tuo, ką turiu blush2.gif Ačiū, kad pakomentavai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip pat ir Alabamai ačiū mirksiukas.gif
Ir visiems kitiems ačiū už 0 komentarų. biggrin.gif Kiek suprantu, jau ignorą man įjungėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(vladislo @ 2010 12 17, 01:39)

Geras reportažas, šaunuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 12 17, 01:39)

ohmy.gif Būčiau spjovus į viską ir ėjus namo ...nėr kantrybės pas mane biggrin.gif Nuotraukos super thumbup.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 09:29)
Ačiū, kad pakomentavai  4u.gif

Tai va, ir aš norėčiau kokios, bet neturiu galimybių kur nors dabar išeiti verysad.gif Dirbu su tuo, ką turiu blush2.gif 

biggrin.gif irnesakyk.gif

O kur tu nori eit? Man tai labai gera tavo vaza rolleyes.gif Nebeik niekur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 17 gruodžio 2010 - 10:51
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 11:29)
Tai va, ir aš norėčiau kokios, bet neturiu galimybių kur nors dabar išeiti verysad.gif Dirbu su tuo, ką turiu blush2.gif Ačiū, kad pakomentavai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Taip pat ir Alabamai ačiū mirksiukas.gif
Ir visiems kitiems ačiū už 0 komentarų. biggrin.gif  Kiek suprantu, jau ignorą man įjungėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Geras reportažas, šaunuolis 4u.gif

as tai pabijojau kazka kritikuoti, po paskutinio karto, kai pirmaja vaza pakritikavau biggrin.gif
Be to, kai fotografas pats pasako, kad "nelabai man pavyko kazka originalaus", nu tai pats sau nuosprendi ir pasiraso, jei netiki savo darbu kaip ideja ir plius dar garsiai tai pasako, tai kiti irgi netikes, palinkses galvele ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 17 gruodžio 2010 - 10:55
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 17, 09:51)
ohmy.gif Būčiau spjovus į viską ir ėjus namo  ...nėr kantrybės pas mane biggrin.gif  Nuotraukos super  thumbup.gif
biggrin.gif irnesakyk.gif

O kur tu nori eit? Man tai labai gera tavo vaza  rolleyes.gif Nebeik niekur  biggrin.gif

Medžiagų tekstūrai pirkti biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2010 12 17, 09:53)
as tai pabijojau kazka kritikuoti, po paskutinio karto, kai pirmaja vaza pakritikavau biggrin.gif
Be to, kai fotografas pats pasako, kad "nelabai man pavyko kazka originalaus", nu tai pats sau nuosprendi ir pasiraso, jei netiki savo darbu kaip ideja ir plius dar garsiai tai pasako, tai kiti irgi netikes, palinkses galvele ir viskas smile.gif

Aha, aš irgi pabijojau per gerai apie save parašyti biggrin.gif
Na o dabar klok visą teisybę lotuliukas.gif Aber schnell... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 17, 09:58)
Medžiagų tekstūrai pirkti biggrin.gif  tongue.gif

Aš apie efektą kalbėjau hihihi.gif fotošopu padaromą....
Atsakyti